Живот и Здравље

Пет најчешћих грешки које жене чине у кревету

1113

Многе жене претпостављају да је секс готов кад је за мушкарца готов, а претпостављају и да мушкарци не вежу емоције уз секс. Но, је ли то заиста тако? Познати сексолог Трејси Кокс каже да таква и слична размишљања заправо спречавају жене да буду врхунске љубавнице, а набројала је и пет најчешћих грешки које жене чине у кревету.

Мушкарци увек желе секс

Ако имате 17 година, онда вам се овакво размишљање може донекле и опростити. Али ако имате више од 17, онда сте у гадној заблуди. И мушкарци, баш као и жене, осећају бројне притиске савременог друштва, а настоје остварити и успешну каријеру. То значи да се током дана фокусирају и на неке друге ствари у животу, а не само секс. Дакле, напомиње Трејси, мушкарци нису вибратори које можете узети кад вам се прохте.

Секс је готов када је мушкарац готов

Веровали или не, многе жене верују у ово. Истина је да има и пуно мушкараца који тако мисле, али не они врхунски љубавници. Они вас неће оставити на цедилу ако  ви још нисте завршили. За ваше задовољство могу послужити и други делови његовог тела, а не само пенис. Дакле, и након што он заврши, може и вас одвести до седмог неба. Ако поред себе имате мушкарца који сматра да је све готово кад је он готов, објасните му како ствари стоје и преваспитајте га.

Мушкарцима је секс само секс и ту нема емоција

Мушкарци врло често желе секс како би се осећали жељено. Можда вам је тешко то схватити док вас он граби за груди испод мајице и шапће простоте, али врло често је тако. Секс је за мушкарце, појашњава Трејси, исконски облик давања. То је начин да се он осећа прихваћеним физички и емотивно. Тога чак нису свесни ни многи мушкарци, а они који јесу тешко да ће се толико отворити и искрено то признати. Ако вам он жели изјавити љубав, вероватно ће предложити секс. Ако га на послу не цене довољно, он ће вам предложити секс… На тај начин он доказује себи да није сам, те да је прихваћен и жељен. Управо то и јесте разлог што мушкарци тешко прихватају када жена одбије секс с њима. У њиховој глави превод звучи овако: ‘Не свиђаш ми се и не желим те!’

 

 

 

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *