Будите део тима

Прикључите се Вијести Онлајн тиму

Вијести Онлајн портал је покренут од стране младих ентузијаста са подручја Србије и Републике Српске.Портал је покренут да би доприњео информисању народа са ових подручја.Један од разлога за покретање портала је и тај што је веома мали број интернет страница на нашем ћириличном писму.

Позивамо све заинтересоване да се прикључите тиму интернет портала Вијести Онлајн и својим текстовима допринесете информисању свих који живе на овим просторима а и шире.Придружите нам се ма гдје год  били,у матици или дијаспори.Није битно ни које сте националности.Битно је само да са нама дјелите велику љубав према Србији и републици Српској,односно српскоме народу.

Тема за писати има много,од историје,политике,економије до занимљивости и путовања.Можете и једноставно преносити чланке са других сајтова,нема потребе да ви пишете чланке.Ширите ријеч о порталу,нашој фејсбук страници или ако се бавите графичким дизајном направите лого или рекламу за сајт.

Представите се,напишите пар ријечи о себи и категорију коју бисте уређивали а ми ћемо се потрудити да вам у што краћем року одговоримо.

Сачувајмо наше писмо,пишимо ћирилицом!

Радујемо се свакој сарадњи са свим људима добре воље.

Срдачан Поздрав.

Администрација портала Вијести Онлајн

[contact_form]