Вијести, Мишљења

Упозорења америчких патриота Бараку Обами зашто ни за живу главу не треба да иде у Москву

ОРГАНИЗУЈТЕ ПРОСЛАВУ БОМБАРДОВАЊА ДРЕЗДЕНА И ЛАЈПЦИГА `45. КОЈИМА СМО НЕМЦИМА СКРАТИЛИ МУКЕ…

  • Као прво, треба подсетити Москву да Америка никада није заузимала туђе територије. Јер, чак и када су Мексиканци пристали да нам 1846. добровољно дају део своје територије, ми смо се тога великодушно одрекли и откупили свих 500 хиљада квадратних километара за 15 милиона долара, што износи читавих 30 долара за квадратни километар јаловог земљишта Тексаса и Калифорније
  • Као друго, Москви треба напоменути да су амерички председници, пре доношења важних политичких одлука, директно разговарали са Богом. То се односи не само на Џорџа Буша-млађег, који је објавио о почетку операције против Ирака након дуготрајних консултација са Господом. (Имајући у виду да је он прошао курс лечења од алкохолизма задуго до избора на највишу дужност, тврдње злонамерника о рецидиву делиријум тременс треба категорично одбацити)
  • Као треће, прославу срављивања са земљом Дрездена и Лајпцига и спаљивања Хамбурга организујте заједно са Дејвидом Камероном и на њу обавезно позовите наше савезнике из Литваније, Румуније и Републике Косово и тако покажите Кремљу монолитност демократског света пред лицем агресора, нашу одлучност да идемо до краја у одбрани вредности Западне цивилизације
Пише: Дмитриј СЕДОВ

        ГОСПОДИНЕ председниче! Ми, америчке патриоте, озбиљно смо забринуте због провокативних напада Руса на Вас. Последња таква провокација био је позив да присуствујете њиховом обележавању 70-те годишњице победе над Немачком.

        Овај провоцирајући демарш земље-агресора, која је напала слободољубиву Украјину и прети насиљем суседним државама, не може да остане без одговора. Ми сматрамо да треба на званичном нивоу дати проширени одговор Кремљу и помоћу историјских чињеница доказати да је његова политика неприхватљива, а да за норму понашања треба узимати пример САД. 

        Као прво, треба подсетити Москву да Америка никада није заузимала туђе територије. Јер, чак и када су Мексиканци пристали да нам 1846. добровољно дају део своје територије, ми смо се тога великодушно одрекли и откупили смо свих 500 хиљада квадратних километара за 15 милиона долара, што износи читавих 30 долара за квадратни километар јаловог земљишта Тексаса и Калифорније.

        Чињеница, да је наша војска, непосредно пред почетак преговора, ушла у Мексико сити, нема никакве везе са овом нагодбом.   

        Као друго, Москви треба напоменути да су амерички председници, пре доношења важних политичких одлука, директно разговарали са Богом. То се односи не само на Џорџа Буша-млађег, који је објавио о почетку операције против Ирака након дуготрајних консултација са Господом. (Имајући у виду да је он прошао курс лечења од алкохолизма задуго до избора на највишу дужност, тврдње злонамерника о рецидиву делиријум тременс треба категорично одбацити).

        Буш-млађи се ослањао на искуство његових чувених претходника. Као што је познато, још 1898. године Свевишњи је наредио председнику Макинлију да отме Филипине Шпанцима.

        Како је признао сам председник, разговор између њега и Господа се догодио у поноћ, када је председник корачао једним од ходника Беле куће. Господ који му се јавио у том тренутку, наредио му је да заузме Филипинска острва, како би његовим становницима донео цивилизацију.

        Након тога, већ сутрадан, одлетела је у ваздух наша оклопњача „Мен“, експлозија је однела животе 266 америчких морнара и учинила је одмазду неминовном. Истовремено јављање Господа председнику и експлозија оклопњаче морално оправдава не само рат, већ и жртвовање 600 хиљада Филипинаца, који су одбацили нашу цивилизацију и подржавали су крвави режим шпанског краља. 

                Исто тако, не треба да нас збуњује то што је у Ираку наша цивилизацијска мисија изазвала жртве међу домороцима. И у овом случају, наређујући спровођење војне операције, наш председник је деловао по налогу одозго. Напоменућемо, такође, да и наш украјински савезник – председник Порошенко, који тек што се одрекао ванблоковског статуса Украјине у име зближавања са Америком – свраћа у цркву пре него што изда наредбу о масовном бомбардовању градова, настањених терористима.  

        Господине председниче! Нисте отишли у Москву када се славила шездесет пета годишњица победе над Немачком, па смо убеђени да нећете ни отићи на прославу седамдесете годишњице.

        Уместо тога, предлажемо вам да заједно са Дејвидом Камероном предухитрите те руске баханалије и да организујете заједничко славље седамдесете годишњице тепих-бомбардовања немачких градова у фебруару-априлу 1945. године. То би била демонстрација хуманизма англо-америчких савезника који су тежили бржем завршетку рата.   

        Треба потражити у архивама историјске хронике које документарно потврђују да су председник Рузвелт и премијер Черчил причали са Господом, пре него што су послали на онај свет 200 хиљада становника Дрездена и Лајпцига, спалили Хамбург и друге немачке градове. Убеђени смо да је Господ указао нашим вођама на ту потребу у интересу бржег завршетка рата и утврђивања у Европи принципа човекољубља и слободе. 

        Такво славље би имало озбиљан значај и за независну Украјину. 

        Подсетићамо такође: да је победничко бомбардовање фебруара-априла 1945. Ужаснуло је Немце који су остали живи, деморалисало их и омогућило нашој армији да напредује практично без отпора.

        Ово искуство може да искористи Кијев за време пролећно-летње офанзиве 2015. године, када ће бити потребно да се савлада отпор становништва које живи на територијама под контролом терориста, а које не жели да се покори власти украјинске државе.  

Амерички председник Барак Обама

Амерички председник Барак Обама

И, на крају, позив на ту светковину наших савезника из Литваније, Румуније, Републике Косово показало би Кремљу монолитност демократског света пред лицем агресора, нашу одлучност да идемо до краја у утврђивању вредности Западне цивилизације.

Снимање одговарајућег филма уприличеног за јубилеј уз коришћење досументарних и играних кадрова наша организација је спремна да финансира.

Са поштовањем,
Тајни савез милитантних представника странака Слона и Магарца
Децембра 2014. године
Фонд стратегической культуры

Извор: Факти.рс

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *