Вијести, Свијет

Ко контролише Уједињене нације?

UnitedNations-masoni-istina
Речено нам је да су Уједињене нације (United Nations, UN) међународна организација којој је циљ омогућити сарадњу кроз друштвени напредак, привредни развој, међународну безбедност и међународно право. Они сами себе промовишу као угледно тело које се хвата у коштац са миром, безбедношћу, развојем, људским правима и добротворним питањима. У таквој ситуацији није изненађење видети UN на челу свих међународних сукоба и нестабилности, пошто им ови догађаји дају идеалну атмосферу за самопромоцију као носиоце свега што је унапред споменуто.

Под њихову самопромоцију, заправо, указујем на UN–ову употребу главних медијских кућа, као што је CNN. Њега поседује Time Warner, који је у власништву JP Morgan Chase and Company и Dodge & Cox Inc, само да наведемо неке од њих. Такође, има одабрану групу директних власника, као што је Jeffrey L. Bewkes. Он седи у главном уреду Time Warnerovih торњева саграђених 2001. – зграда намерно направљених да наликују на World Trade Centar у Њујорку, који је некад тамо стајао. Bewkes је такође члан Већа за спољне односе (Council on Foreign Relations, CFR) на чијем челу су оснивачи – породице Rothschild и Rockefeller. Заправо, велика већина главних медијских кућа су чланице CFR, као и Трилатералне комисије (Trilateral Commission, TC). Други пример је Richard D. Parsons који је служио као председник Одбора Time Warnerа од маја 2003. до јануара 2009. Тренутно је г. Parsons члан Надзорног Одбора и старији саветник у Фондацији Rockefeller. Затим, Frank J. Caufield, други директни власник Time Warner компаније, такође је члан CFR–а. Дакле, CNN је у власништву Time Warner Corp, који је пак у власништву појединаца и корпорација вођених од пар породица. Ове породице се сакривају иза корпорација које воде, користећи службенике и политичаре које унајмљују да обаве њихов прљави посао.

Нема потребе посебно доказивати да JP Morgan (главни институционални власник Time Warnerа) има везе са породицом Rockefeller, која је, такође, играла велику улогу у креацији Система федералних резерви 1912. године. А какве везе то има са Уједињеним нацијама? Па, исти они који поседују све наше водеће медијске куће, такође воде (а и створили су) Уједињене нације. Власници Уједињених нација користе своје медијске мреже како би утицали на перцепцију милијарди људи. Не пуно људи зна да су наше водеће медијске куће у власништву мање од 5 мултинационалних корпорација, те све ове медијске куће имају везе са породицама Rothschild и Rockefeller. Ако зароните још мало дубље, те исте корпорације су директно повезане са сузбијањем технологија чисте енергије, као што је General Electric. Још веза може бити обелодањено у медицинској и индустрији хране. Наша планета је у власништву мале скупине породица и корпорација које оне воде; ово више није тајна, нити је теорија завере. Постаје очигледно да ови “људи” немају најбоље намере.

Претеча Уједињених нација била је Лига Народа. Она је створена Споразумом у Версају 1919. године. Многи верују да је идеја стварања UN–а била последица Другог светског рата, но није. План за глобалну контролу кроз добро замаскирано тело мира је започело много пре 1945. Лига народа је била међувладина организација створена на мировној конференцији у Паризу која је окончала Први светски рат. Развој међународних организација као последица сукоба је начин преваре. UN је створен 1945. као последица Другог светског рата. Сваку пут кад се догоди глобални сукоб, нешто се створи из тог сукоба како би дало илузију да све што је створено из тог сукоба је директно решење за тај сукоб. Јесте ли икад помислили да су они који су креирали сукоб су заправо они који раде то како би предложили решење? Која би то превара била, зар не? Који трик, користећи и контролишући нашу вољу. Предајемо нашу вољу онима који гледају како ће нас искористити, онима који нису у служби других, већ самих себе. Породица Rockefeller је створила Лигу народа, а они су одговорни и за финансирање целе те операције. У исто време, развијена је Међународна организација рада коју су увелико финансирале породице Rothschild и Rockefeller. Јасно је да су ове породице креирале и Уједињене нације и да без њих развој ове глобалне организације не би био могућ.

Исте групе које су основале нацистичку Немачку су креирале Уједињене народе. Обе стране у рату су биле основане од исте групације.

Кључно питање које морамо себе запитати када долазимо до међународних владајућих тела је, ко је главни? Ко доноси све одлуке? Које везе могу бити створене између Уједињених народа и осталих главних владајућих институција планете Земље? Колико често себи постављамо та питања? Колико често повезујемо овакве ствари? Ако су Уједињене нације створене због мира и стабилности у конфликтно ратно време, због чега су исте странке спонзорисале обе ратне стране? Је ли то било само због профита или због тога што су желели изазвати рат, да би створили владајућа тела која ће контролисати целу планету? Уједињене нације су се разгранале у Светску здравствену организацију, која има унутар себе остале гране као што су Codex Alimentarius и Администрација хране и лекова. Овде говорим и о Paulu M. Warburgu, рођеном Немцу и банкару који је био постављени члан Система федералних резерви, у одбору гувернера. Зар није Систем федералних резерви америчко тело? Он је био увелико укључен у стварање Федералних резерви док је његова породица била повезана са I.G Farben. То је била највећа хемијска компанија на свету у оно време, и један од највећих индустријских успона уз Рокфелеров Standard Oil Company и General Motors. I.G Farben је био одговоран за бројне ратне злочине, снабдевао је нацисте оружјем, чак спонзорисао Нацистичку странку. Због чега би Систем федералних резерви и породица Rockefeller били повезани са I.G Farben? Зар нису Федералне резерве амерички ентитет? Зар нису они, такође, основали Сједињене државе?

Paul Warburg и његова породица су били умешани у креирање Федералних резерви, а уједно су били и на челу I.G Farbenа, компаније која је подупирала Нацистички покрет. Дакле, што се ту догађа? Постоји много доказа који показују да је обе стране у Другом светском рату финансирао исти извор. Федералне резерве су још увек у уској вези са фамилијом Warburg, која се трансформисала у неколико мултинационалних компанија и финансијских институција, као што је Warburg Pincus.

Није тајна да је породица Bush такође профитирала од рата. Да ли сте знали да је породица Bush такође имала чланове који су били повезани са Федералним резервама, и да су уској вези са породицом Rockefeller? Није тајна да је председништво одувек било повезано са Федералним резервама. Prescott Bush је чак радио за нацисте, радио и профитирао од компанија које су финансирале Hitlera. Са свим овим везама, лако је увидети да су прави оснивачи Уједињених нација (ако следите траг новца) повезани са многим нељудским поступцима. Због чега сте уверени да је то данас престало? Шта ако вам Уједињене нацији дају илузију миротворне организације, да би заправо стварале хаос и страх и да би испуниле циљеве зацртане давно пре нашег рођења? Како нас UN могу, на пример, штитити од рударских корпорација која чине зверства широм света, кад исти они који су основали UN поседују све главне рударске корпорације, као што је Rockefeller Hughes Corporation? Истражите сами учешће породице Bush и осталих фамилија у глобалним ратним и финансијским кретањима! Имајте на уму да сам користила само пар примера и веза у овом чланку, а да постоји страшна количина коју можете ископати сами ако сте изазвани на даље истраживање.

Коментариши чланак

Коментара