Вијести, Регион

Шта Срби морају да знају да би опстали

Инспирација генерацијама: Момчило Гаврић

Инспирација генерацијама: Момчило Гаврић

 

Истина је увек негде другде

„Да овај народ не би више гинуо, јер је у двадесетом веку, а нарочито задњих 20 година много пропатио, треба да сазна неке истине које нигде у историји није могао да прочита. Кад такве истине знаш, лакше ћеш се оријентисати у будућности. Довољно је да не дозволиш мангупима да те лажу и стално жедне, за бољим животом, преводе преко воде!

Ми ћемо вам дати одговор на многа питања која вас сваког дана опседају. Морате да будете свесни истине да бисте могли да планирате будућност, да се вратите својој највећој вредности, а то је снага сопственог духа!“, каже се у анализи духовног стања Србије и света „ГРУПЕ 7″, коју по чл. 4 Закона о јавном информисању објављујемо у целини

Шта Срби морају да знају, да би опстали?

Да бисте планирали будућност, морате да знате шта је садашњост, шта је била блиска прошлост, а шта Србију и нас чека у будућности!

Пророк Озеј у Библији каже: „Изгибе народ мој, јер је без знања!“

Па пре него пређемо на причу о истини прошлости, владарима прошлости и садашњости, ред је да кажемо ко смо ми? Нас је седморо и дали смо себи име „ГРУПА 7″. Ми смо људи са доста великим животним искуством, неки са револуционарним, и оне комунистичке и ове демократске револуције, има нас лекара, инжењера, професора и двоје који су целог живота радили за Службу безбедности – ДБ. У души поштени према свом народу, без обзира што смо кроз живот можда несвесно радили и на његову штету. Али су нам идеје, увек, у глави биле поштене према народу иако смо данас свесни колико смо грешили. Већина пензионери, прошли све режиме ове земље, да бисмо на крају склопили мозаик наших заблуда, склопили мозаик људи који су били поред нас, високих функционера ове земље, у то време мислећи да и они као и ми раде све у најбољим намерама за ову земљу и овај народ. А онда смо увидели да је све то превара, да они који испливавају на површину нису уопште честити, већ добро неговани службеници страних служби, светских моћника који одређују да ли ће се ова земља развијати или тонути. А политичари, ови овде? Па они су ту да, само себи учине добро, тако су бирани да им је само новац важан, а људи, народ, то је променљива ствар. Кад овде не буде више овог народа, дружиће се са белосветским, живеће у другој земљи. Важно је да су се они финансијски обезбедили.

Гледали смо како медиокритети напредују, људи сумњивог морала, и увек заваравали себе да је то само случајност, да ће то неко кад тад приметити. Сад видимо да то није случајност, да то магична рука непријатеља овог народа повлачи конце и гура такве људе напред. Како, због чега, са којим намерама, о томе желимо да вам испричамо истину. Вас само молимо, немојте све ово да прочитате као кад читате дневну штампу. Ово је велика истина и путоказ којим се треба умно кретати према будућим временима. Да бисте заштитили своју породицу и своју децу, морате да препознете непријатеља! И оно што је најважније, да знате да му се супротставите, а најбоље његовим методама, тада се неће снаћи, клониће вас се, поштоваће вас! Ако нам будете веровали, покушајте ту истину да пренесете вашим пријатељима, познаницима, јер само масовно познавање непријатеља, помоћи ће нам да опстанемо. Онима који вам се буду смејали и причали вам да сте поборник светске завере само испричајте неколико истина и тражите да вам их објасни, инсистирајте на објашњењу! Лакомисленост и лично поштење у погледима на политику, велика је слабост овог народа, јер увек полази од себе и не може да верује да неко може свом народу да чини зло. Ми смо сада, као народ, дохватили дно и морамо се опаметити. Ову борбу ће носити онај слој људи који је намерно уништен, некадашњи средњи слој овог народа. Он је био покретач свих позитивних дешавања у овом народу и сада желимо да га вратимо у живот, не можемо материјално, јер о томе други мангупи одлучују, али ћемо вратити дух и снагу тих људи у овај народ. Да га се уљези плаше, као своје сенке! Због тога нам је њихова снага и умност важна, али су нам важни и као борци за боље сутра. Важна су нам њихова деца, као они који ће исправити све наше грешке и заблуде, али и као борци да овај текст преко интернета доспе у сваку кућу! Следе, разјашњења, једно по једно.

ЗАШТО ЈЕ СРПСКИ НАРОД ПРОГАЊАН И УНИШТАВАН ОД БИВШИХ САВЕЗНИКА, ЕНГЛЕЗА И АМЕРИКАНАЦА, У ЗАДЊА ДВА СВЕТСКА РАТА?

Нашем народу треба рећи истину која гласи:

Не читајте званично писану историју, она је склоп лажи, фалсификата… у њој су само датуми тачни, осим ако и њих не сакрију“.

Историју гледајте само кроз чињенице и дела, јер ће вам она рећи истину.

А чињенице су такве и показују да Енглези никада српском народу нису били пријатељи. Или је, ипак, боље рећи, они који годинама владају Енглеском нису нам били пријатељи. А Енглеском владају љиди којима је новац и зацртана стратегија – да једног дана владају целим светом – превасходни циљ!

Из отворених енглеских архива данас се види да су још много раније зацртали циљ, да српски народ треба дробити на што мање целине.

Стратег Енглеског односа према Србима био је Бенџамин Дизраели (син Исака Израелија, тада угледног Јеврејина у Енглеској), човек који је мрзео Русе, њихову веру и моћ, а преко њих у Европи највише мрзео Србе.

Своје хазарско порекло тера га на мржњу према Русима, а симпатије према сопственим коренима он види у Турцима, као претпоставку заштите Европе од Руса.

Јесте да он своју теорију заснива крајем 19. века, али његови наследници и даље владају Енглеском, а они у свом народу поштују умне и не одричу се њихових зацртаних циљева.

По енглеском рецепту, завршетак тог дробљења урадиће Тадић и Динкић са регионализацијом Србије.

За нас су Енглези још одавно створили тактику:

Србе треба спутавати у миру, јер су им државне амбиције велике и опасне, а треба их користити у рату, јер су изразито ратоборни“.

Енглези су увек били задужени за овај регион, сви главни актери догађаја били су њихови шпијуни или, боље речено, плаћеници, које су они доводили на власт, а затим склањали или на перфидан начин убијали.

Да, њихов је био Тито, Милошевић, Туђман, Изетбеговић, и сви су морали да раде по њиховом сценарију.

Тито је сва упуства добијао од Енглеза, чак и кад је прављен Устав из 1974. године, коме је циљ било цепање и слабљење Србије, упутство је добио од њих. Све то да би, када се буде цепала Југославија, за њих позиција цепања била Устав из 1974. Историчари добро знају колико су нам зла Енглези нанели током Другог светског рата, више је на југу Србије људи побила енглеска авијација, него Немци. Чак и онда када су знали да су се Немци повукли из тих градова. Да не причамо о лажној нади коју су давали Дражи Михајловићу.

Зар мислите да је случајност да данас само енглески архиви знају где је у Београду Дража сахрањен?

Све би се другачије одвијало да 27. марта 1941. њихови шпијуни нису организовали шачицу демонстраната у Београду, којима су комунисти прискочили у помоћ, збацивши намесништво кнеза Павла и постављањем свог човека, генерала Симовића.

Они су издали Дражу и инфилтрирали свог човека – Тита. Тек сада на видело излази истина, а обелоданио ју је прошле године енглески новинар Гај Волтерс, да су Черчил и Енглеска стајали иза спасавања и скривања Анте Павелића након завршетка Другог светског рата. Нормално, уз прећутну сагласност Американаца. Па да ли је онда случајност да у Јасеновцу, стратишту Срба, ни једном у току рата није покушано ослобађање логораша?

Онај ко не верује какви су Енглези према Србима, нека прочита књигу Николе Моравчевића „Албион, Албион“, све ће му бити јасно!

Све ово вам причамо не да бисте мрзели Енглезе, већ само да знате истину и да се чувате непријатеља.

И запамтите:

Бити непријатељ Енглеза опасно је, али бити њихов савезник – кобно је“!

Што се тиче Американаца, њихова политика је политика моћних банкара на челу са Рокфелером, Морганом, Ротшилдом. Банака које су у власништву најмоћнијих Јевреја овог света.

Бићете запрепашћени када вам кажемо да је амерички народ један од најнапаћенијих народа над којима је „Друштво моћних банкара“ вршило све могуће експерименте. Гурало их у све могуће ратове, да би из њих извлачили профите, сви експерименти вршени су прво на Американцима па тек на другим народима. Над хиљадама Американаца вршен је експеримент, без њиховог знања, са радиоактивним изотопима. На хиљаде њих намерно је озрачено у Невади, Лос Анђелесу… да би могли да посматрају ефекте радијације. И зато политика Америке није политика народа већ владара на чијем челу су људи као што је Рокфелер, Кизинџер, Бжежински… Они су им постављали председнике, одређивали спољну политику, водили их у ратове, хране их генетски модификованом храном, гоје их а онда им продају дијететске производе. На њима се експериментисало у вези са школством, које је за нас увек било школство за „глупе“. А у ствари, њима је то био циљ, јер су оне интелигентне одмах одвајали и форсирали у школовању, за њихове личне потребе. Све остале су систематски заглупљивали, формирајући становништво са суженом свешћу, ван околних научних и културних збивања. Такви треба само да раде и да ни о чему не размишљају.

Светски моћници знају да је подручје где су данас смештени амерички војници на Косову радиоактивно и да ће им војници, кад се врате кући умирати, исто као и војници Италије, Немачке. Они своје војнике употребе и након тога их не интересује шта је са њима. Једино су тајну умирања војника, који су били на Косову открили Италијани, али су је брзо заташкали под притиском светских моћника.

Политика Америке је политика „Комитета 300″, а Американци су само финансијери те политике, кроз порезе које плаћају, дрогу коју конзумирају трпајући моћницима милијарде долара у џепове.

Америчка политика је изневерила и највеће пријатеље Америке, какви ми Срби никада нисмо били. Такав је био Краљ Ирана Реза Пахлави, Сомоза у Никарагви, Чанг Кај Шек у Кини и многи други.

ШТА СЕ ТО ДЕШАВА У ЕВРОПИ И СВЕТУ? ОТКУД ТОЛИКА МРЖЊА ПРЕМА НАМА КОЈИ ЖИВИМО У СРБИЈИ?

Да бисте схватили шта се то дешава у Србији, морате да сазнате шта се данас дешава у свету, а једним делом ћемо се и историјски осврнути на важна дешавања, која нећете моћи да нађете у историји, јер је историја скуп лажи, којима се баца прашина у очи људима да не би видели суштину.

Светом данас владају много богати људи, који су изузетно интелигентни и који следе упуства стара чак и неколико стотина година. Усвојили су сатанистичко гледање на свет, због чега је побијено много милиона људи, жена и деце. За њих је то само начин за богаћење и постизање свог умно болесног циља – владања светом и људима, чији ће број они одредити, а даље рађање контролисати.

Они су се организовали у извршно тело које се зове „Комитет 300″ и већину чланова тог Комитета чине банкарски моћници, јер су они највећа финансијска моћ у данашњем свету.

А шта им је задњи циљ?

Цео свет под једном капом и са једном светском владом то је оно што се сада у свету назива Нови светски поредак. Веровали или не, али то је тежња коју они спроводе задњих 200 година, а сада смо у завршној фази, која ће највероватније трајати још 10 до 20 година. Основа коју су поставили пре 200 година, какав треба да изгледа тај нови свет, до данас је иста. Да би се дошло до тога требало је:

– Код људи уништити веру у Бога! Не само ову нашу православну веру, већ и католичку, муслиманску, будизам…,

– Уништити нацију као симбол корена сваког појединца, да би се изгубио идентитет сваке особе. Тиме ће се изгубити основа сваке групације људи, која као целина увек може да представља проблем кад се уједини око једног циља,

– Уништити породицу као основну ћелију сваког друштва,

– Уништити средњу класу као носиоца развоја и напретка сваке нације,

– Контролисати рађање! А пре тога следи насилно смањење човечанства на четири милијарде до 2050 године. Начини? Сви могући, ратови, болести, вештачке епидемије, а онда ће нам нудити вакцине које су генетски модификоване и које ће нас као такве усмртити за 10-20 година, природне катастрофе које ће вештачки изазвати!

– Уништити приватно власништво,

– Нови светски поредак биће сличан комунизму у Кини. Према томе није случајност што се Кина толико форсира у свим видовима напретка!

Сваку од ових тема ћемо посебно обрадити, наглашавајући циљ и историјски ћемо посматрати како се тај процес одвијао до данашњих дана.

Уништење вере код људи

Духовна снага коју човек има у себи, најјача је од свих снага и енергија овог света. Та снага је најјача код људи који верују у Бога и који знају да је овај живот пролазан, али га треба живети у складу са Божијим правилима. Кад кажемо Бог мислимо на Мухамеда, Христа, Буду… на сва божанства овог света. И нема те вере која ће човека натерати на зло. Таква вера је једино вера у Сатану, а сви они који данас владају светом у својој основи носе сатанизам, је им он дозвољава да убијају људе, започињу и воде ратове, уништавају породице, омладину наводе да узимају дрогу, да не поштују родитеље…

Објаснићемо вам зашто је историјски највећа мржња према хришћанству и због чега се темељито радило на уништењу те вере. У Комитету 300 најбројнији од свих су Јевреји, јер их међу светским банкарима има највише. Њихова историјска мржња према хришћанству потиче из времена изгнанства Хазара, народа који по бројности чини 90 одсто јеврејске популације, са подручја које се налазило на југу Русије и северу Турске. Они су као народ били протерани са тог простора, а Руска царевина је била она која их је протерала. Њих вера учи да дуго памте и да се свете за све што им је лоше урађено.

У томе су успели и на суров начин, кроз историју, враћали руском народу.

И сада ће многи од вас који читате овај текст бити запрепашћени кад чују истину која се суштински разликује од онога што сте у историји учили. Комунизам у Русији створили су и инсталирали Јевреји, тако што су моћни банкари Америке и Европе Рокфелер, Морган и Ротшилди у Европи исфинансирали Лењина, Троцког и осталу братију, испратили их блиндираним возом из Швајцарске, кроз ратом обухваћену Немачку. Каква је то организација била, можете и сами да замислите, кад је воз кроз Немачку ишао без заустављања, а Немачка је тада била у Првом светском рату. Када су преузели власт у Русији 1917, већ 1920 године 100 одсто генерала и 95 одсто челних људи у политици били су Јевреји, пет одсто Узбеци, Белоруси и остали, а – ниједан Рус. Резултат комунизма у Русији је 41 милион побијених Руса, пре свега побијен крем руског народа, а господин Шифрин, који је водио истраживачки центар за затворе и концентрационе логоре, тврди да су хришћани већински део тих жртава. Комунисти су руски народ одвојили од Бога и хришћанства, а гурнули у атеизам, алкохол, дрогу и проституцију. Сигурно се питате какво је стање у Русији данас? Рећи ћемо вам само то да је од 20 руских милијардера који су настали преко ноћи после слома комунизма, њих 18 јеврејског порекла, да је највећи руски националиста Жириновски Јеврејин, нормално постављен ту да контролише ту велику енергију национализма која се може јавити у таквом народу, да је… али то је сатвар тог великог и умног народа, а не наша!

Као што су Русима подметнули Лењина и Стаљина, тако су нама подметнули Тита. Прави Јосип Броз је човек који је умро у затвору у Загребу, неколико година после пресуде, јер је био осуђен у тзв. Бомбашком процесу 1928. године. Иста особа је замењена, на предлог енглеске тајне службе пољским Јеврејином Јозефом Валтером, обученим да успешно и брзо замени умрлог Јосипа Броза. Све то лично је надгледао Черчил. И такав човек као што је Тито доведен је на овај простор да у народ усади комунизам, разруши веру у Бога и испуни задатке које су му задали моћници и његови ментори Енглези. Сасвим је нормално да смо ми Срби најлошије прошли од свих народа, јер је и он био следбеник Дизраелија. Да је историја скуп фалсификата, чак и када је обична ствар у питању, види се по датуму Титове смрти. Стотине њих који су и данас живи знају да је умро још у фебруару месецу, али је за датум његове смрти одабран 4. мај, највећи празник Илумината.

Многи од вас у ту причу неће поверовати, тек ће време које долази донети неке од истина, али да су такве замене људи и довођење на чело неког народа рађене, а и данас се раде, навешћемо вам још један пример. Када је шаха Резу Пахлавија у Ирану заменио верски вођа Хомеини, који је годинама живео у изгнанству у Паризу, многи који су знали Хомеинија тврдили су да тај човек, који је дошао у Иран, није био прави Хомеини. Један од људи који је страдао у судском процесу и на крају био убијен био је и ирански премијер Амир Ховеида, који је лично познавао Хомеинија и који је изјавио: „Познавао сам га и уверавам вас да је имао само девет прстију. Овај Хомеини је варалица“. Након тога је изведен из суднице и убијен. То је било довољно свима који су знали истину да – ућуте. И тако је Иран кренуо странпутицом која ће се на крају трагично завршити за тај народ. Нажалост, са Хомеинијем се рађа „Муслимански џихад“, зло које ту мирољубиву веру представља као највеће зло човечанства, а америчког слугу у лику Бин Ладена, предводника муслиманског џихада. Али је сценарио вођен од светских моћника и трагично је да у тако великом и моћном народу не постоји снага која би стала томе на пут. А крајњи циљ је заузимање великог нафтног богатства Ирана и стављање народа Ирана у робовласнички однос!

Мржња према хришћанству и уништавање народа који верује у Христа, јесте и судбина Србије. Већ сутра то ће бити Грчка, коју ће разорити унутрашњим немирима, јер су је већ ставили под своју покорност финансијским задужењем, које Грци немају шансе никада да врате. Та мржња је толико велика, да су, када се Други светски рат већ завршио, а Јапанци нудили предају 14. фебруара, Американци „морали“ да баце атомску бомбу 6. августа.

И то, гле случајности, на једина два хришћанска града у Јапану – Хирошиму и Нагасаки. Случајност?

Како су разорили Католичку цркву и веру?

Тако што су „своје“ убацивали у Католичку цркву, а затим те њихове финансијски помагали и избацивали их у сам врх цркве. И први папа који је био њихов, био је папа Војтила. Пре тога су кроз финансијске малверзације преузели Ватиканску банку. Скоро је откривена једна од највећих тајни Католичке цркве. Веровали или не – Ватиканска централна банка је у приватном власништву. Да ли вас ово подсећа на Америку и њихову централну банку – Федералне резерве? Задњих 20 година све велике банкарске малверзације у Италији, од шверца оружја, прања новца од дроге, везане су за ову банку. Банка Амброзијана, у већинском власништву Ватиканске банке, 1981. године је осумњичена за прање мафијашког новца и са мањком у каси од 3,5 милијарде долара. Њен председник Калви био је високи члан масонске ложе П2, исте оне која је са црним племством стајала иза убиства великог католика и патриоте Алда Мора.

Да ли је све то случајност?

Не, већ намера, да би се у правом тренутку изнела истина на видело и католичка црква гурнула у блато. А онда је следило урушавање угледа цркве, све до данашњих дана и папе Бенедикта XВИ (некада кардинал Рацингер). За њега кажу да је Немац, али његово порекло је од једног другог народа, коме је Христ увек био непријатељ. Он је годинама припреман да би га поставили на место папе и намерно је био тај који је знао и подржавао педофилију у Католичкој цркви. Знао је за све педофиле у цркви, за Лоренса Марфија који је сексуално искоришћавао децу оштећеног слуха, преко 200 њих су били објекат сексуалног иживљавања, чак и ону млађу од 10 година. Данашњи папа, а тада кардинал Рацингер, знао је за сва та недела, али је тежио да се сакрију, не чинећи ништа да такве личности склони из цркве. Чак је као кардинал 2001. године написао закон „О тешким злочинима“ који изричито налаже црквеним веродостојницима, да се сексуално посртање свештеника држи у тајности. Зато данас намерно светски моћници износе прљав веш педофила у Католичкој цркви и показују човечанству да је католицизам накарадна вера и да је њен данашњи папа за све то знао. Е, то је прича која је годинама припремана и због које је задњих година почело масовно напуштање Католичке вере. Само у Аустрији преко 20 одсто након објављивања истине да је садашњи папа за педофилију свештенства знао и прикривао је. Тај исти Бенедикт XВИ је после Другог светског рата био оснивач Билдерберга, основне снаге Комитета 300. Они су му то великодушно вратили, постављајући га медијски и снагом личног утицаја, за личност која је „права“ за новог папу. Као такав он је идеалан за прљање и блаћење Католичке цркве и задавање завршног ударца католицизму. Али пре тога, омогућиће католицизму да прогута православље.

Муслиманску веру, по свим начелима племениту, претворили су у рушилачку, насилничку, терористичку веру која уништава културу и традицију Европе и света. А рецепт је једноставан: Бин Ладен је њихов агент и плаћеник који је „организатор“ тероризма у свету. Напад на куле близнакиње у Њујорку био је у организацији светских моћника али носи потпис њиховог слуге Бин Ладена. Сетите се само лика Џорџа Буша када су му саопштили да су куле близнакиње срушене, мртав хладан је наставио да се игра са децом у обданишту. То значи да је све то он већ знао и био припремљен на то. Већ сутрадан је евакуисао читаву породицу и родбину Бин Ладена из Америке у Саудијску Арабију, о трошку америчког народа.

Најгоре од свега је што они све три вере гурају у међусобне сукобе. Рат земаља старе Југославије је верски рат, а они су ти који су са својим шпијунима изазвали и потпалили ватру рата. За нас у Србији било је невероватно да Европа мирно посматра рушење православних манастира и цркава на Косову од стране муслиманских фундаменталиста. Једина позитивна реакција, али скривена, дошла је од италијанских војника, али не јавна, јер Европом данас владају они у чијој је вери сатанистичко схватање света. Јуче су рушили цркве по Косову, већ у наредном периоду биће то цркве по Европи, католичке, протестантске, хришћанске и то од стране муслимана. Да би финале свега била велика освета хришћана и прогон муслимана и вечна мржња ове две вере!

Запамтите: само једна вера од свега тога имаће користи!?

Американцима је рат са Ираком приказан као рат добрих хришћана против злих муслимана. А у суштини је уништавање и једних и других, да би се заузела богата налазишта нафте, а дубоко укоренила мржња хришћана и муслимана.

Тако се уништавају вере и народи, све док се једног дана не предложи човечанству једна јединствена вера. Тај пут се утире у Америци још од 1950. године кад је настао Национални концил цркава, са циљем уједињења разних вера, у који се седамдесетих година учланила и Сатанина црква из Сан Франциска. Таква ће нам бити нова вера за оне који хоће да верују, док ће безбожници у лику комуниста владати!

И зато: Немојте мрзети друге вере као што је католицизам, будизам, муслиманску веру, протестанте… знајте да оне нису криве за данашње зло. Криви су богати моћници, са циљевима Илумината, којима је свест помрачена у жељи да владају светом!

Уништење нације

Новом светском поретку највише ће сметати нације, као целине која се лако могу ујединити око било каквог националног циља. Један од најдрастичнијих примера је Немачка у И у ИИ светском рату, изабрана од моћника да кроз рат који су „сами“ повели, униште крем немачке нације. Нација као уједињена целина може увек да изазове проблем новој светској влади. Историјски гледано, они су увек имали лек за такве народе, јер су истог тренутка друге народе финансијски стимулисали да зарате са њима. Разбијање нација уследило је одмах после Другог светског рата. Код одређених народа доведени су на чело државе њихови људи, који су се представљали као мундијалисти и протежирали законе који дозвољавају давање држављанства досељеницима.

Показаћемо вам на примеру Француске како су њих као народ разбили. Француска је некад имала своје колоније, а онда је донет закон, од стране мундијалиста, да народи тих колонија могу да се слободно досељавају у Француску. Држављанство су добијала деца самим рођењем у Француској. Тако данас преко 30 одсто француске нације чине досељеници из Алжира, Марока и других колонија. Овим је француска нација аутоматски разбијена. То ћемо вам показати на једном очитом примеру. Да би на чело Француске довели Саркозија, у то време министра полиције, иначе по народности Јевреја (сам се представља да је француске националности) они су организовали велике побуне „обојених“ Француза, које памтимо нарочито по паљењу аутомобила по Паризу и југу Француске. И тада „велики Француз“ Саркози, креће у оштру борбу са иредентистима. Европска унија „протестује због бруталности“ министра, а он као „велики Француз“ каже: „Ко је Француз и воли Француску као државу, не сме да је пали. Ко није – може да напусти Француску“. Та реченица одушевила је старе Французе, тако да, када се Саркози кандидовао за председника државе после неколико месеци, глатко је добио изборе. Изгласали су га баш они, чију су нацију разбили људи који су Саркозија плански довели на то место. Они који су организовали паљење аутомобила нису Французи већ досељеници, који су под контролом светских моћника и били су само оруђе у рукама за постизање њихових циљева. Саркозију сада истиче мандат и он је покренуо нову причу – „Француску треба очистити од Цигана“, а прича је лажна само служи да привуче праве Французе да опет гласају за њега. Сад пре избора његова нова жена Карла Бруни остала је трудна да би се импотентни Саркози представио као „прави“ мушкарац. Само им једно није успело, она носи близанце, што је знак да је оплодња била вештачка, јер њима нико у неколико задњих колена није имао близанце. Шта су све у стању да ураде да преваре народ?!

Данас су челни људи Француске Саркози а министер спољних послова Кушнер (по народности Јеврејин), исти онај олош који је знао и учествовао у трговини људским органима Срба на Косову, заробљених па убијених тако што су им органе вадили. Он је био предводник хуманитарне помоћи „Лекари без граница“. За нас Србе, хришћане, несхватљива људска суровост. Ми хришћани не можемо да верујемо да људи могу да буду такви злотвори, али школа кроз коју су они прошли, школа Илумината, учи их од детета да буду сурови, јер су они рођењем владари света, а ми обични људи „стока“ коју можеш да убијаш без гриже савести, да би постигао свој циљ. Илуминати су били већина светских владара, а данас у Америци све важније позиције у државама САД држе они. Навешћемо вам само један пример монструозности америчког председника Буша Старијег, илумината, који је наредио да се 150.000 ирачких војника који су се под белом заставом повлачили из Кувајта, побије америчком авијацијом. Да ли сте некада чули за тај злочин? Никада, јер је то строго чувана тајна коју ни једне новине на свету нису смеле да објаве! Да човек не поверује какво монструозно дело. Али зато Србе криве за злочин Сребренице који је намонтиран, пре свега број жртава и начин на који су заробљеници побијени. Не желимо да правдамо свој народ, злочин је убити и једног заробљеника, али су аршини различити. Нека они који знају истину о Сребреници оставе писани траг, напишу књигу, нека остане траг о великој превари коју је запад смислио.

За неког постоји Хашки суд, а за неког награда луксузног живота, моћ, утицај и „уважавање“ светске личности (овде мислимо на Буша Старијег).

Када би се данас генетски чисти Французи, ујединили око неког заједничког циља, који би засметао Светским моћницима, добили би одмах побуну у својој земљи од стране досељеника. Разлог би се већ измислио.

Тако је и са другим народима, Немцима, Аустријанцима, Енглезима… Навешћемо вам још само један пример истине о томе. Светским моћницима у Аустрији, пре десетак година, сметао је један човек који је био патриота, католик, националиста, јер је стварно волео свој народ. Његово име је Јирген Хајдер. Једног тренутка популарност му је толико порасла да је већ представљао велику опасност у парламенту Аустрије. Очито је сметао плановима светских моћника у Аустрији. Следио је притисак Америке (читај светских моћника), да се Хајдер избаци из парламента, у противном Аустрији следе санкције. Након преговора са Хајдером, он је пристао да се повуче. Следи писмо председника владе Американцима, где их он обавештава, да Хајдер више није члан парламента, али он моли Американце да смање обавезу коју Аустрија има у вези са пријемом странаца. Та обавеза је била: 10.000 нових странаца сваке године треба примити у аустријско држављанство и 10.000 странаца примити у нови радни однос. То је велика бројка за малу државу као што је Аустрија, каже Американцима председник Владе Аустрије. Претпостављате, добио је негативан одговор. Тако ће странци једног дана бити већински становници Аустрије, а та ће нација заувек бити разбијена и уништена. Хајдер им је толико ипак сметао да су га морали убити, а „кажу“ да је сам погинуо у саобраћајној несрећи, исто као непослушна Леди Дајана, бивша снаја Краљице Елизабете! Или исто као непослушни председник Македоније Борис Трајковски, као премијер Србије Ђинђић… Свако ко смета и мисли да политику може да води како он хоће, једноставно мора да нестане!

Обавезу примања досељеника имају све земље Европе, а задњи ударац Европи биће задан пријемом Турске у Европску унију.

Уништење породице

„Свугде је породица извор снаге и храбрости, као и емоционална лука у време великих потреса и личне несреће“.

Да би се у човеку уништио морал и снага борбе против новог светског поретка, било је потребно уништити ту основну ћелију друштва, а то је породица. Како је уништити? Тако што ћете децу васпитавати кроз школство, медије, музику… да не поштују своје родитеље, да буду „слободни“, да узимају дрогу и слушају нову „прогресивну“ музику, седе на интернету и воде испразан живот. Правило које треба употребити према омладини, „правило новог светског поретка, гласи:

„Кварите омладину, одвојите је од религије. Заинтересујте је за секс. Начините је површном и уништите њену чврстину“. Зар вам светска а и наша омладина не личи на ово?

Породица се разбија форсирањем накарадних бракова, особа истог пола, легализацијом и уздизање на пиједестал значајних личности на свим нивоима живота а најпре политици, хомосексуалаца и лезбејки. Зашто? Новом светском поретку више одговарају такве личности. Хомосексуалци су вреднији и оданији послу од нормалних мушкараца који имају породицу. Јер, породица је обавеза, брига! Хомосексуалци немају порода, а новој светској влади је значајно да могу да регулишу становништво на планети земљи. Зато им породица није потребна и зато је разбијају.

Доносе се накарадни закони, да хомосексуалци могу да усвајају децу, шта мислите коју ће усвојити? Па нормално ону мушког пола, да би им сутра били медиј иживљавања и од њих направили нове хомосексуалце. Да ли сте чули да је у Хрватској 2009. године донет закон који дозвољава сексуалне односе у породици, између мајке и сина, оца и ћерке, брата и сестре, само је један услов, да су старији од 18 година! То је један од закона који католичку земљу води у Европу и који је донет по препоруци ЕУ. Да ли је то очит пример разарања породице? Данас су у Србији носиоци такве политике Влада Србије и медији. Медији који су под контролом, као што је ТВ Пинк и морбидна, болесна политика власника Жељка Митровића. Човека који је на тешким дрогама и коме други управљају. Он ради по рецепту светских моћника, зато му је дозвољено да се шири по региону. Ту су главни ликови Боки 13, умно болесни младић у лику жене, ту су морбидне емисије као што је „Тренутак истине“ Тање Војтеховски у којој дефилују ликови који признају да су имали односе са својим најближима, бабом, сестром, маћехом… спавали са кумом. Све морбидностри овог света постају ствари о којима се прича, а млади у њима виде своје сексуалне хероје, „Фарма“ са ликовима који представљају дно живота Србије и на којима се васпитавају младе генерације, а онда „сјај живота“ у „Двору“, где се домет живота представља у нераду и изопачености богатог света, који ништа не ради већ слуша музику и игра кривећи се пред камером у трансу. Само што нема игле и дроге да зачине све то. Али, верујте нам, врло брзо ћемо и то гледати, дрога је сада скривена у позадини. Јер да нам је неко причао пре пет година да ћемо на ТВ гледати Бокија 13 као највећу звезду, рекли бисмо да је то немогуће. А доживели смо то.

Немци за министра спољних послова имају хомосексуалца, који са собом води своју „љубав“ кад иде пословно по свету. Стварно је жалосно, да ми Срби жалимо немачки народ, због тога. Мислимо да они жале сами себе и своју немоћ!

Комунизам у Кини је нови модел по коме ће сутра функционисати нови светски поредак, а Мао Цедунг и Чу Енлај су особе које су тамо доведене да тај експеримент ураде. Разбијање породице у Кини рецепт је како ће се радити у будућности. Тај рецепт је написао Чу Енлај, мајке послао на њиве да раде, а увече после рада, иду на наставу у вечерње школе, у којима се уче мисли Мао Цедунга и друге глупости. А мајка је стуб породице! Кад се он уруши, породица се распада.

Кад једном уништиш моралне вредности друштва, а то су пре свега породица и вера, онда је човечанству понуђен „нови морал у лику слободног човека“! Стварно лепо звучи и сви смо се некако радовали тој слободи. Они максимално форсирају лик слободног човека, који ће без страха моћи да користи дрогу, да води љубав на улици или са особом истог пола, да ужива у сексу, алкохолу, нераду гледајућу спортска такмичења која ће по бруталности превазићи гладијаторске борбе. Од пре две-три године на нашој ТВ гледамо борбе људи у кавезу, где је такорећи све дозвољено! Лик слободног човека у ствари је лик усамљеног јадника, који има осећај, сам пред собом да је слободан, независан, а уствари је мали и немоћан, спутан дрогом, алкохолом, безначајним интересовањима, једноставно – уништен човек.

И да се опет вратимо на Кину! Економски гледано, никоме није јасно како је то Кина од сиромашне земље под диктатом комунизма успела да дође на овај ниво развоја? Нелогично? Одакле новац за такав развој, одакле знање, ипак су они векове провели у изолацији. Одговор је скривено једноставан, онда када је наређено да земље Европе и Америка стану са развојем (економија нултог развоја), тада је капитал стимулисан да се сели у Кину. И не само капитал него и висока технологија. Како су челни људи Кине под контролом светских моћника који су измислили и ту поставили Мао Цедунга, они контролишу тај развој, и то по регионима. А народ Кине, изузетно вредан, годинама у страху васпитаван да слуша водеће људе земље, стављен је у такав положај да „или ће да ради за шаку новца и пиринча или ће умрети“. Тај народ ради по 12 сати дневно седам дана у недељи, са само 4-6 дана одмора у току године. Моћници, светски банкари, хоће на примеру Кине да покажу како је то „исправан начин функционисања државе-света, јер се и у времену свих ових светских криза једино они развијају и напредују. Па ћемо нерад и нереде какви су у Грчкој, Тунису, Египту, Либији, а већ сутра свуд у свету, да заменимо светском владом по рецепту Кине. Свима ће то након година ломова, протеста, убистава, крађа… изгледати као „излаз из тунела расула“, а уствари биће то улаз у тунел из кога излаза бити неће.

Жао нам је што овај народ у Србији, плашимо оваквим показивањем планова како су га моћници замислили, али истину треба знати да би је спречили. Ми ће мо кренути да се боримо против наших плаћеника и лопова који уништавају овај народ и ову земљу, ми смо мали народ и свет и оно шта се ради у њему нас не интересује, довољно су нам зла нанели задњих 20 година. Ту велику борбу против светских моћника препуштамо великим народима!

И само још и то да кажемо, комунизам у Кини однео је 64 милиона живота, пре свега интелектуалаца и средњег сталежа, који је успео да оформи Чанг Кај Шек, уређујући Кину као домаћинску кућу.

УНИШТЕЊЕ СРЕДЊЕ КЛАСЕ ДРУШТВА

Очито је да је средња класа сваког друштва носилац развоја и општег успеха сваке нације. Основни рецепт за уништење средње класе сваког друштва до данашњих дана је инфлација. Када се томе дода рат и револуција, пре свега она која донесе комунизам, рецепт је 100 посто успео.

Навешћемо вам неколико примера, из којих ће те јасно видети како Светски Банкари то раде:

Велика Француска револуција је као узрочник револуције имала велику инфлацију, након чега следује режирана побуна народа у којој је побијена француска елита. Равно 300.000 најугледнијих и најбогатијих Француза губи главе. Године су морале да протекну да се Француска нација опорави.

У Америци 1920. године долази до просперитета фармера. Држава их стимулише да узимају кредите, да би куповали земљу. Банкари затим повлаче новац из оптицаја и фармери крећу са кашњењем у враћању кредита. Банкари полако крећу у откуп по багателним ценама земљишта које су фармери морали да продају. Тада пропада и преко 5.000 малих банака у Америци. Остају само велики и моћни, они који су све то организовали. Након овог успелог експеримента у уништењу фармера, крећу ка уништењу средње класе преко берзанских трансакција. Увек се мора имати у виду да је сваки од ових „великих потеза“ банкара имао неколико циљева. Сто педесет година моћни банкари на челу са породицама Рокфелер и Морган борили су се да створе у Америци систем Федералних резерви, оно што је код нас Народна банка Србије. Само је разлика велика! Федералне резерве Америке су у приватном власништву. Знамо да је за већину вас ово шокантна истина, али је то тако, све до данашњих дана. Федералне резерве су намерно штампале новац и давале јефтине кредите, што је довело до наглог развоја привреде Америке. Циљ је био припрема за пљачку и увећање богатства банкара, а други циљ било је уништење средње класе. Држава је намерно форсирала узимање кредита да би се трговало на берзи. Довољно је било 10 одсто учешћа да бисте добили кредит за куповину акција. А акције су непрекидно расле, тако да се свима чинило да ће лако вратити кредит. Нешто слично као Дафинина штедња. Испочетка сви добијају, али нико не одустаје, јер се новац стално увећава. И онда следи договор банкара да све банке хитно затраже од дужника враћање позајмљеног новца. Тог тренутка се кула успеха руши. Сви велики играчи, банкари који су све ово и припремили повукли су се са берзе крајем 1928. претварајући свој новац у злато, готовину и државне обвезнице. И онда долази до великог краха берзи 1929. године, који је уништио средњу класу у Америци. 16.000 банака је пропало или 52 одсто свих банака у Америци је банкротирало. Али су се зато они највећи енормно обогатили.

КАКО СЕ КУПУЈЕ НАКЛОНОСТ

Да би у Русији Лењин уништио средњу класу, он организује енормно штампање новца од 1921. до 1923. године, чиме се повећао број новчаних јединица рубље за 20.000 пута. Тако је он сав новац средње класе пресуо у државну касу. Оно што није успео да од средње класе уништи Лењин, касније је побио Стаљин.

У исто то време уништава се један од највећих европских народа, Немци. Након Версајског уговора, који је тако направљен да стави Немачку нацију на колена, све то изазива велику хиперинфлацију 1920-23. и уништење средње класе. Кажу да је инфлација и довела Хитлера на власт, тако је нестао бисер немачке нације. Нажалост, није случајно Хитлера изнедрила инфлација, беда и немоћ, он је Немцима био подметнут. Све што се после тога градило, градили су Немци, али је власништво било туђе!

И, сада желимо да вас подсетимо на нашу скорију историју. По савету Енглеза, Милошевић започиње енормно штампање новца 1993. године, правдајући то ратом и недостатком новца. Али све то је урађено намерно, да би се уништила средња класа у Србији и новац изнео из земље. Он је био банкар и добро је знао шта ће донети велика инфлација, али је исто био послушни слуга Светских Банкара, који су му дозволили да се он и његови пајтоси енормно обогате. Ни данас се не зна где је нестало неколико милијарди долара изнетих на Кипар. А Кипар и њихов банкарски систем је под контролом Енглеза, наших ратних савезника или наших злотвора? Тај новац је код њих! А истина је и да га је Динкић на Кипру пронашао, бар један део, негде око две милијарде долара. Питате се зашто га није вратио у Србију? Није смео да пријави да га је нашао, од банкарских моћника. Зато је за узврат добио њихову наклоност да задњих 10 година хара по Србији у сфери финансија, уништава ову земљу стављајући себи енормни новац у џепове. Али о томе касније!

Сада сте схватили како је уништена средња класа у Србији, без ње нема напретка овој земљи. А да се она поново створи, протећи ће десетине година, с тим што светски моћници, намерно, од криминалаца сада стварају средњу класу!

КОНТРОЛА РАЂАЊА

Да би човечанство одржали на нивоу од две милијарде људи, што је по њиховом схватању оптимум за Земљину куглу, они ће увести контролу рађања. Гору него што је увела Кина, са једним дететом по породици. Али нећемо вас плашити, овај свет се мора изборити да до тога не дође. Ово вам само причамо да знате шта је то што моћни лудаци планирају. Да би се изборили са злом морате да га познајете у изворном облику, али не гурајући главу у песак и све ово о чему вам причамо сматрајући нереалним, зато што је исувише сулудо. Зато смо вам рекли истине за које никад до сада нисте чули, али су истине од којих се не може побећи!

Договором светских моћника још 1996. године постоји обавеза смањења броја људи на земљиној кугли до 2050. на четири милијарде. Како? То није важно, ратовима, намерно изазваним природним катастрофама, помоћу епидемија, вакцина којима ће тежити да спрече епидемије, али у којима има генетски модификованих ћелија рака које ће након одређеног броја година довести до масовног умирања. Да ли знате да данас неколико светских фармацеутских кућа држи 90 одсто производње свих лекова. Те фармацеутске куће су у власништву људи који седе у Комитету 300. Зато треба пазити и не наседати на медијске притиске за вакцинације, употребе одређених лекова, већ своју децу и себе лечити старим методама којима су вас одгајали ваши родитељи. Морате схватити да је ово „зло време“, а од зла се треба сачувати. Бежите од оних који примењују „нова америчка револуционарна решења“, а пре свега у раду са децом! Свет се тргао и први пут са „свињским грипом“ осетио и разоткрио светску заверу против здравља људи. Није лако бити храбар против светских моћника, када им се супротставиш, брзо гледају да те елиминишу. Зато су ти људи живи споменици храбрости и савести овог света! Зато их треба хвалити на сваком кораку, да бисмо друге умне људе охрабрили да изнесу истину коју знају. Пример храбрости је министарка здравља у Пољској, која је своју нацију заштитила од зла вакцинације против свињског грипа. Или аустријска новинарка Џејн Бургермајстер, која је разоткрила да је вирус произведен у лабораторијама фармацеутских кућа. Али зато треба осудити и проклети људе као што је наш министер здравља Томица Милосављевић, који је медијски вршио притисак да се народ вакцинише, а на крају претио родитељима да морају да вакцинишу своју децу. Ту је епидемиолог Кон, наш српски Јеврејин, човек задужен за реализацију ове зле намере у Србији.

Трују нас преко лекова, преко средстава који им у пољопривреди служе за заштиту биља. На нашем тржишту већ годинама се продају средства за заштиту биља која у себи имају отрова који генетски утичу на развој деце, а врло често, као што је пестицид „Монсанто“, чији састојак глифозат, изазива аномалије код деце и уништење виталних органа. Затим хербицид „раундап“ код нас се користи од почетка осамдесетих година прошлог века, за кога се поуздано зна да садржи отрове који уништавају виталне ћелије организма.

Све се то намерно ради, а такви препарати пролазе тестове наших центара који им дају легитимитет за употребу. Ипак остају трагови и ко стоји испод тих потписа, који имају за циљ да се намерно уништава овај народ.

УНИШТЕЊЕ ПРИВАТНОГ ВЛАСНИШТВА

Веровали или не, али привредници им неће бити потребни и биће уништени на све могуће начине. Код нас је тај процес већ почео, многи су већ у затвору, а да и не знају преви разлог и одакле ветар дува. То се већ десило у доста држава, где су мултинационалне компаније већ преузеле све, где малих приватника такорећи нема. Имаће их међу ситним занатлијама, простим и ситним пословима, и то је све. Ове који су се у приватизацији накрали и отели кроз пљачку коју им је омогућила власт, остаће на крају без тог великог богатства, јер ће их светски моћници откупити за много мање новца од праве вредности. Тај сценарио је тренутно у већини земаља источног блока, а и код нас у Србији. Велика светска криза која тренутно влада, а која је намерно направљена, гурнула је те нове, алаве богаташе у велике проблем. Они су богатство стварали новим кредитима, стављајући претходно стечену имовину под хипотеку. Сада у кризи, они нису више у стању да отплаћују кредите, а имовина је под хипотеком! Исто они што се десили америчким фармерима 1923. године. А онда ће морати за шаку новца да уступе моћницима земљу, тржиште, фабрике… све! Тако се продаје земља Србија за мале паре. Исти ти богаташи, сада су под притиском власти, јер им истражују пословање, а како се не може за неколико година постати енормно богат, лако ће им наћи разлог због којег ће отићи у затвор или бити натерани да за мале паре продају све. Зашто је власт кренула да их застрашује? Јер је добила наређење од својих газда са запада, да би им исти ти са запада покуповали све што имају за мале паре! Јадна је земља која нема своје богате људе, који овде раде и стварају, већ су то странци, чији је интерес само профит и изношење новца ван. Верујте нам, једног дана ћемо жалити за нашим богаташима, чак и за оним бруталним и незајажљивим. Натераће их они да све продају, али за мале паре, и нестану.

КАКО СУ ПЛАНИРАЛИ ДА ПРЕУЗМУ ВЛАСТ У СВЕТУ?

Након дугих година „нултог индустријског развоја“ и пресељење послова у Кину, Банкари ће гурнути земље Европе у велике дугове позајмљујући им кредите које оне никада неће моћи да врате. Од тих кредита 30 одсто новца биће покрадено од политичара тих земаља, које су Банкари поставили на та важна места, 40 одсто ће народ проћердати на погрешне инвестиције, луксуз и све оно што не ствара нову вредност, а преосталих 30 одсто правилно инвестираних средстава биће мало да земља може да враћа дугове. Онда ће Банкари повући велику количину новца из оптицаја, банке неће имати новог новца за кредите, привреда ће стати, људи ће губити послове, а онда ће ти исти светски моћници иницирати преко својих плаћеника немире у тим земљама. Ти немири ће трајати годинама, довешће народ до очаја, страдаће политичари, биће убијани као узрочници кризе. Страдаће богати људи и сви који се разликују од сиротиње и беде, због гнева масе која бедно живи и немоћи државе! Доћи ће до ратова између суседних држава, са свим трагедијама које рат носи. Хаос, беда, рат, пљачке, све док се на политичкој сцени не појави „једино решење“ а то је светска влада, која ће укинути ратове и свет увести у мир и благостање“. Тада ће сви рећи „Хвала Богу да ће се то десити“!

Али све је то намерно урађено, а то „благостање“ биће робовласнички систем какав свет није запамтио.

И још једном, то су само њихови планови, тачно је да имају невиђену финансијску моћ, али је снага овог човечанства у вери и мудрости људи, а не у новцу. Зато умни морају да се организују, да се на тих начин разори сатанистичка мрежа. На реду да то учине су велики народи, пре свега Немци, Французи, Руси, Енглези, а теже Кинези, јер су годинама формирани као народ који је живео под репресијом!

Ово о чему вам причамо је већ почело, видите пример Грчке, дат им је зајам који никада неће моћи да врате. Тај новац у Грчкој, у великој мери покраден од моћника, а држава је уз помоћ светске најпознатије ревизорске куће која је у власништву светских моћника, годинама са врхом власти прикривала стварно стање грчке државе. Онај ко ти даје кредит прикрива право стање док ситуација не оде у тоталну пропаст из које повратка нема. А онда крећу штрајкови, уличне туче, нереди, масовна отпуштања са посла, једном речју – хаос! Већ сутра то чека Мађарску, Португал, Шпанију, Италију… и хаос у целој Европи.

***

– Да ли су трагедије кроз које смо прошли нешто што се само нама десило у историји или су то многи народи већ доживели?

Трагедија која се нама дешава задњих 20 година је велика, али су се другим народима дешавале још веће трагедије него нама. Навешћемо пример само неких народа.

Народа Ирака, Пакистана, Авганистана, европских народа Немаца, Руса, Француза… затим афричких народа који масовно гину у ратовима који други режирају, плаћајући и једну и другу страну, да би узурпирали њихово богатство.

Покушаћемо историјски да вам објаснимо како су одређени велики народи, Французи, Руси, Немци дошли у ситуацију да неки други моћни људи владају њиховом земљом и њиховим народом. Онда ћете схватити да смо ми Срби, као народ, само мала карика у ланцу који се зове Нови светски поредак.

Француска: Земља напретка, паметних људи, а у време када су је преузели моћни банкари, земља просперитета Европе. Тадашњи краљ Француске Луј XВИ био је предводник просперитета земље. У том тренутку Француска је држала 50 одсто новца целе Европе. Половина богатства француске налазила се у рукама кметова, у то време средње класе Француске. У рукама банкара био је један од предводника Француске револуције војвода Орлеански, члан Илумината и први велики мајстор масонске ложе „Велики Оријент“. Он је био Француз, али плаћеник Банкара, јер увек се нађе у једној нацији онај ко ће је издати за обећану власт и новац. Такви увек заврше лоше, тако да је и војвода Орлеански на крају завршио на гиљотини.

Њему су моћници дали новац и он је преко својих оперативаца покуповао већину жита у Француској, у години која је била лоша по приносу. Жито је склонио и извезао, тако да се чинило да ће Француском завладати глад. У то време краљ позајмљује Америци велики износ новца од 800 милиона долара, да би се помогла Америчка револуција. Због тога је краљ морао додатно да опорезује народ, а банкари искоришћавају то и стимулишу велику инфлацију. Затим потплаћују бандите са југа Француске који долазе у Париз и крећу да праве нереде. Од 800.000 становника Париза само неких 1.000 је учествовало у нападу на Бастиљу.

У тој француској трагедији Илуминати, масони и банкари су побили 300.000 најелитнијих Француза, интелектуалаца, средње класе – кметова, и док су у Паризу гореле куће кметова и богаташа, ни једна јеврејска кућа није запаљена.

Од тад па надаље Француском владају Банкари, Илуминати и масонска ложа Велики Оријент.

Просто је невероватно, за већину вас, када вам откријемо да је Мендела човек који је упропастио свој народ, а богатства тог народа предао у руке светским моћницима. А о њему сте читали само хвалоспеве. „Велики борац за права црнаца у Африци… итд“. А лично богатство му се процењује на неколико милијарди долара. Очито је истина на сасвим другој страни.

***

Шта се то дешавало задњих 20 година код нас у Србији? Ко су главни актери тог рата, они које је Запад послао у Југославију, и они наши, који су све то организовали. За кога су радили?

Главни актери рата од 1990-2000: Слободан Милошевић, Фрањо Туђман, Изетбеговић, Станишић су главни актери овог задњег рата. Сви, али баш сви су били плаћеници и под контролом страних служби, ЦИА, а пре свега МИ6. Народ обично каже „шпијуни ЦИА“, али верујте нам, по хијерархији Енглеска тајна служба МИ6 је изнад ЦИА. У сваком случају, то су службе које тесно сарађују између себе. Да ли је Станишић (државна безбедност) радио за МИ6, а Александар Васиљевић (војна безбедност) за ЦИА, то је ирелевантно. Горе наведени су спровели план разарања Југославије, који је много година пре, био испланиран.

Запад је рачунао на српски национализам који је годинама у време Тита спутаван. Неправде учињене за време Тита, као што је Косово, затим спутавање српске привреде, а нарочито после рата пресељење исте у Словенију, Хрватску и Босну, као и многа друга недела над Србима годинама су тињала у овом народу. Ту наду за новог вођу српског народа подгрејао је Милошевић. На нашу жалост, подметнути комуниста, са својом још луђом и за влашћу болесном женом. Они који су га довели на власт у Србији, лажно су нам га приказали као хероја и борца за српство.

Тако су они многе народе преварили, навешћемо вам само један пример. После велике кризе берзе у Америци, која је изазвала велику беду, самоубиства бизнисмена, крах економије, светски моћници доводе свог човека, Рузвелта, на чело Америке, тако што су га народу представљали као борца за „малог човека“ а његовог противника Хувера као заштитника моћних банкара. А све је било обрнуто и Рузвелт је лако победио. Са Рузвелтом банкари су хтели да уведу 1933. године диктатуру у Америци, али је Бог погледао Америку кроз моћног генерала Батлера, који је без обзира на новац и моћ која му је обећана, спречио такав сценарио. И да завршимо са једном мишљу коју је изрекао Рузвелт:

“ У политици се ништа не дешава случајно. Уколико се и догоди, тако је било планирано“.

Милошевића су кроз те ратне године друге снаге водиле и зато смо ту где јесмо. Њему је само стало да буде велики вођа и да баснословно велики новац покраде и изнесе на Кипар. Сваку марку изнету на Кипар контролисали су Енглези, јер је кипарско банкарско тржиште под контролом Енглеза. Милошевићу је наређено да мора да изазове инфлацију и уништи средњу класу у Србији, а затим новац изнесе из земље. Када је све то урадио остао је још новац који се задржао у сламарицама и кога је требало извући. По њиховом савету, а уз помоћ тате данашњег председника Тадића, стварају Дафину и Језду и задају овом народу задњи финансијски ударац. Тако изгубљен и опљачкан народ, могао је тада, као слепце у маглу, да поведе у рат, показујући стално да је кривац за наше недаће са оне стране границе.

Тај рат на простору бивше Југославије таква је сурова режија великих сила и за многе од вас биће невероватно кад вам кажемо да је Милошевић знао и договарао како ће се одрадити „Олуја“ на Крајину. Он је аминовао целокупну режију, повукао војску а оставио незаштићен народ. Данас председник Хрватског хелсиншког одбора Жарко Пуховски јавно изјављује да за Олују треба да одговарају подједнако и Срби, јер је реч била о договору Милошевића и Туђмана, за шта има и конкретних доказа. А протерано је око 300.000 Срба из Крајине. Какви су то злотвори и слуге Новог светског поретка кад свесно уговарају геноциде над сопственим народом. А ви, српски генерали, официри, за све сте то знали и све сте то видели, а и даље ћутите. Ако не смете о томе да причате, седите и напишите и дајте вашој деци, нека остане документ када вас једног дана не буде било. У противном истина ће бити њихова!

Утицај страних служби у земљи Србији је пре свега кроз структуру државне безбедности. Двојица међу нама, који пишу ове редове, били су радници те службе. И они знају већину оних који су, радећи за нашу службу ДБ (државна безбедности) у ствари радили за ЦИА, МИ6, КГБ. Било је индикативно да су такви лако напредовали кроз службу. Са данашње тачке гледања, то је разумљиво, јер су их гурали исти они који су за те службе и радили. Претпоставка је да преко 20 одсто данашњих службеника ДБ ради за друге службе, али је трагично што су 90 одсто челних људи ДБ баш ти који раде за стране службе. Једном речју, те службе имају потпуну контролу над нашим ДБ. Зато вас неће зачудити када вам кажемо да је један од кључних људи у годинама рата био Станишић. Човек који је контролисао Слобу Милошевића, учествовао и организовао све ратне операције, а радио је за МИ6 и био под њиховом контролом. Преко њега и Милошевића запад је водио ратове у Југославији, али контролисано! Када се завршио рат у Словенији, кренуо је рат у Хрватској. Када се он приводио крају, кренуо је рат у Босни, па онда Косово… све диктирано и вођено са Запада. А за све су окривљени Срби!

Маркале, Рачак, Сребреница… су догађаји који су намештени Србима и за то постоје документи који се добро чувају у Уједињеним нацијама и које је Мадлен Олбрајт, амбасадор Америке у УН, склањала од очију чланова УН. А не заборавите да је након тих догађаја бомбардована Србија, Република Српска, њихова режија, њихове бомбе, њихови челни људи…

Навешћемо само један доказ: Када је Мадлен Олбрајт добила извештај од Кларка тј. Унпрофора са терена, из кога се званично види да је инцидент на пијаци Маркале у Сарајеву направила муслиманска страна, наредила је да се тај документ склони и да Кларк напише нови у коме ће окривити српску страну. Дежурни лекар градске болнице је званично изјавио да су све ране које су пацијенти задобили биле по доњим деловима тела рањеника, што је значило да је експлозив био постављен на пијаци. Такође и изјава сведока да је видео муслиманску полицију пола сата пре експлозије како затвара улицу са муслиманске стране и брани приступ муслиманима да приђу. Зато су у реду за хлеб били 90 одсто Срби. Режија у стилу филмске режије, у којој људи стварно гину!

Те стране службе се играју нама, захваљујући болесницима за влашћу и новцем, које искоришћавају за њихове циљеве, а онда најчешће убијају тако што их намерно озраче, јер им као сведоци нису потребни. Не заборавити да су сви већи актери рата у Југославији умрли од рака, а Станишић и даље води борбу са том опаком болешћу. Очито га нису добро озрачили! Када им одслуже, они их мењају. У задње време „демократским средствима“ са радницима на улици и уз помоћ омладине и „Отпора“ са знаком песнице. Ко их је код нас плаћао? Сорош, мађарски Јеврејин задужен за овај део источне Европе. Сада они уче младе „демократе“ у Египту, Либији, Тунису, Јордану… стварајући од наших пријатеља нове непријатеље. А кад се револуција заврши, ко од „отпораша“ остаје? Ко се припрема за највеће политичке домете? Код нас Хомен, гле случајности Јеврејин. Па што то није Срђа Поповић или Срђан Миливојевић, или… не, они ће бити учитељи новим револуционарима, за дизање револуција по свету. Кад оматоре, послужиће за неке нове пројекте.

Од страних актера најзначајнији су били Мадлен Олбрајт, Ричард Холбрук, Роберт Гелбард, Вилијем Вокер, Клаус Кинкел, Јошка Фишер, Ворен Цимерман…

Мадлен Олбрајт

Оно што је чудно, или бар чудно за оне који не познају логику „скривања“, јесте да се она увек представљала као да је по народности „Чехиња католичке вероисповести“. То очито није тачно, јер су јој и отац Корбел и њена мајка имали јеврејско порекло и да јој је отац био амбасадор Чешке у Београду одмах после рата. Разлог скривања је политички опортунизам, што само по себи даје слику о особи која не преза ни од чега, да би се политички прогурала.

Политички ментор Олбрајтове је Збигњев Бжежински, један од јастребова Комитета 300 и идеолошки вођа, вођа савремене мржње према хришћанству и Русима.

Просто је несхватљива њена мржња према Србији, српском народу и хришћанству. А Срби су њеној породици, као јеврејској, два пута помогли и спасли их као Јевреје, једном у току Другог светског рата, а други пут када су Руси ушли у Чехословачку. Њему, Корбелу, и породици Срби су помогли да одавде оду за Америку. А њихова ћерка нам је то вратила на најсуровији начин. Зашто? Једно је мржња према Србима као православном народу, а друго ја безгранична љубав прама новцу. То што је новац добијала од Шиптара који дилују дрогу, убијају људе и ваде им органе, па их продају за велике паре, то није важно. Она је данас највећи акционар у Телекому Косова, власник неких рудника и ко зна чега још. Документа која и данас постоје у УН и чувају се као строга тајна, то су истина о Маркалама, Рачку, Олуји… где трупе са терена јављају да су Маркале муслиманска намештаљка, Рачак режија Косовских Албанаца… а сва та документа по наређењу Мадлен Олбрајт била су склоњена. Немојте се заваравати, та документа су читали и Руси и многи други, а сви ћуте јер је Олбрајтова забранила да та документа виде светлост дана.

Бисер њене мржње према Србима је изјава коју је дала студентима на Московском факултету за међународне односе:

“ Ако желите да знате шта сматрам најважнијим од оног што је учињено на месту државног секретара САД, мислим да су то етничке чистке Срба на Косову“. Тиме је у лице пљунула тим младим православним Русима. Ароганција моћи и безобразлука светских моћника!

Ричард Холбрук

Поред Олбрајтове, то је човек који је највише зла нанео Србима на простору бивше Југославије. Пореклом исто као и Олбрајтова, Јеврејин из Америке, финансиран од албанског лобија. За његов највећи успех сматра се Дејтонски споразум у вези рата у Босни 1995. А нико не каже да је 1992. исти такав споразум био припремљен од ЕУ дипломатије, а да је потписивање спречио Изетбеговић на наговор Холбрука и Цимермана (амерички амбасадор у Загребу, по народности Јеврејин), јер је Америци био потребан рат. Све то је признао Холбрук у својим мемоарима „Зауставити рат“, а сврха је била да се покаже неспособност европске дипломатије и да је ЕУ неспособна да се носи са својим проблемима. Његова победа била је пораз дипломатије!

Он је особа која је шиптарима годину дана пре почетка рата на Косову обећала независну државу Косово, ово је на Би-Би-Сију признала међународни ОВК представник Бардуља Махмутија, а онда их јер вешто водио до ратних сукоба.

***

– Да ли Србија треба да уђе у Европу а затим у НАТО?

Да бисмо као народ донели правилну одлуку, треба погледати шта су добиле земље сличне нама са уласком у Европу и НАТО.

Овде је једно са другим повезано, не може се у Европу без уласка у НАТО. Ако питате већину народа у Србији да ли сте за улазак у НАТО рећи ће вам: „Зар да се дружимо са онима који су нас до јуче бомбардовали? Никако“, а када питате људе да ли сте за улазак у Европу, већина ће рећи ДА, јер се тамо боље живи, плате су веће, сви раде, или се то нама тако чини. И то је људски! А не би било да је демократска власт омогућила народу да ради и заради. Али рецепт је такав и мора да се слушају газде за које данашњи политичари раде – „Узимај за себе, кради, али не смеш да дозволиш да народ боље живи. Мораш сва богатства да продаш странцима и то ономе на кога ми уперимо прст. За то ћеш добити огромну провизију и бићеш богат у земљи сиромаха. Ако си за то спреман, бескрајно ће мо те подржавати“

Овде треба знати, уласком у НАТО руше се сви мостови са Русијом!

Када будемо решили да вас примимо у Европу тада ћемо вам дати огромне кредите, али не за производњу, него да можете да купите најбоље тенкове, авионе… у ствари те паре морате да нам одмах вратите кроз робу коју вам продамо. А дугови? Њих ћете годинама враћати, са великом муком, јер немате привреду.

Али народ неће у НАТО!? Па зато је ту Шутановац, један глупи београдски комплексаш, који је 10 година студирао Машински факултет и који никад у животу ништа није радио. Уствари радио је за службу, откуцавао је „непријатеље система“, ваљда је и то рад. А усавршавао се у Америци, на курсу који је трајао 20 дана. Доста за тако паметног момка. Његов је задатак да растури до краја војску, распрода то наоружање које имамо и припреми војску за куповину новог натовског оружја. А улазак у НАТО биће на најподмуклији начин. У Скупштини Србије. Није по Уставу, али умни министар изјављује: „Да је Вук Караџић питао народ ми никад не би имали данашње писмо…“ Овде је Шутановац у улози Вука.

Јадни смо ти ми. Али за издајнике народа постоји ЛЕК, рећи ћемо вам га на крају овог писма, а онда ће они живети у параноји и страху, много већем страху за будућност, без обзира на покрадени новац кога имају, од свог сиромашног народа.

***

Шта се дешава у нашој Православној српској цркви? Ко је води и ко су челни људи Српске цркве? Неслога у њој и случај Артемије!

Године комунизма у Србији донеле су доста лоших људи који данас егзистирају у цркви, чинећи неке ствари које Библија и Бог не проповедају. То се пре свега односи на енормно богаћење, уживање у свим задовољствима овоземаљског живота. Нажалост у цркви су данас на доста челних позиција људи које је служба ДБ-а за време Тита убацила у цркву са циљем да „комуниста постане свештеник“ да би тако разбили цркву и уништили основе вере. Невероватно звучи да када је скинут комуниста Милошевић, нико није раскринкао Службу безбедности, указујући на све оне који су убачени у цркву у време Тита. Зашто? Зато јер су многи од „демократа“ баш радници те службе, убачени у демократски покрет да би га контролисали. Једни раде за Запад а други за Русе, а у ствари сви раде за једног газду, Светске банкаре и Нови Светски поредак. Данас на политичкој сцени нема челног човека странке, ко не ради за њих. Због свега тога се ништа до данас није урадило да се разоткрију они који су у комунизму убачени у цркву. За многе се јавно и зна да су службеници ДБ-а, јер су помињани у књигама са прецизним подацима како су убачени и за кога раде, као што је Качавенда, али је он народу представљен као велики Србин, јер је бодрио српски народ у рату у Републици Српској, усађујући им мржњу према муслиманима. Та мржња је само терала људе да гину и страдају, док он своје дворе кити златом. Због таквих у нашој Православној цркви, црква не жели да призна да постоје и Срби који су муслиманске и католичке вероисповести, па су исте те Србе гурнули у наручје нових нација на простору Југославије, као што су Бошњаци. Због њих је мноштво Срба данас прихватило хрватску народност. У данашњој Српској православној цркви, много је оних које су комунисти убацили и који раде данас против ове цркве и овог народа. Док су служили Титу служили су идеји комунизма, данас раде за Ватикан и непријатеље овог народа.

На осетљива подручја у Србији инсталирани су комунисти у мантији, да разбију веру у народу, да промене вековима протоколе служења литургије у цркви, да се боре за нови светски поредак и екуменизам. Такав је у Војводини данас др Иринеј Буловић! Потекао из личке породице окорелих комуниста, челника озлогашене Озне, који су као своју патриотску дужност и комунистички задатак имали да своје дете убаце у цркву, са намером да је изнутра уруше. Иринеј је пријатељ свих оних које је служба довела на чело Србије, од Милошевића до Тадића. Он је тај који мења служење Свете литургије, који у име Српске православне цркве потписује документа, као што је документ о „папском првенству“, о стављању под контролу Цариградске патријаршије све црквене парохије СПЦ ван Србије, а све то без знања Сабора СПЦ.

Њих, које су комунисти убацили у СПЦ, могу да разоткрију поштени људи који су некада радили у Служби безбедности и који данас виде да је све ово намештаљка, да би се овај народ упропастио, а већ сутра приближио Ватикану, који ће га са задовољством прогутати.

Сви знају да се избор патријарха Српске православне цркве бира тако што се од три кандидата извлачењем бира „прави, онај кога Бог одреди“. И све би то било у реду, да они које је служба убацила, не контролишу тај „случајни“ избор.

Може ли патријарх да буде човек који скрива од јавности своју ванбрачну децу, за кога се зна да је похлепан за новцем. Време је показало да су многе финансијске донације које су њему дате нестајале без трага.

Како то да је епископ јегарски Порфилије Перић у РРА, а гласао је за укидање ТВ БК, једине телевизије која је преносила Божићну, Ускршњу литургију и пратила сва позитивна збивања у цркви. Никада га нисмо чули да се огласио против неморала који је нарочито изражен на ТВ Пинк, али се зато појавио одмах у јавности када је безначајна певачица изјавила „да не воли Јевреје“. Али нећемо о томе, то је наша тужна прича. То је на црквеним људима да међу собом препознају убачене и оне који раде против ове вере. Њих је мало у цркви али имају изузетно важна места у њој.

Није то случај само са Православном црквом у Србији, још горе је у Грчкој, као великој православној земљи. Тамо јудео-масони воде главну реч, зато су њихова свештена лица често пребогата. Али нека то буде брига наше браће по вери, Грка, ми морамо да бринемо о себи.

Ваше је да верујете у Бога и да разоткривате све који цркви и православљу чине зло. Вера у Бога нису овоземаљски људи који ту веру проповедају, већ вера у Христа сина Божјег и снагу духа који ће овај свет сачувати.

Један од поштених црквених великодостојника је скоро одбачен и то на захтев Америке, Титових комуниста у цркви и уз подршку Тадићеве власти, а то је владика Артемије. Велики борац за Српство и веру, али је очито засметао моћницима јер је био борац против унијаћења, приближавања и спајања Католичке и Православне цркве, покрета екуменизма. Кажу да би уклањане Артемија тешко прошло у нашој цркви да се није умешала садашња Тадићева власт, вршећи притисак на „њихове“ у Сабору архијереја. Док је покојни патријарх Павле био жив, Артемије је имао подршку у њему јер је и он био противник екуменизма и унијаћења. Због тога данашњи патријарх Русије Кирил, који је поборник екуменизма, није ни дошао на сахрану патријарху Павлу.

Укратко шта је ЕКУМЕНИЗАМ. То је тежња ка уједињењу хришћанских цркава, православне, католичке и протестанске. Као тежња настала је у 19. веку од протестантских свештеника. Како је очигледно да протестантску и католичку цркву воде људи које су поставили јудео-масони, представници Светских банкара, са тежњом да се са уједињењем православље стави под контролу католичке цркве и светских моћника. Они су ту већ урадили много, тренутно су и руски и српски патријарх људи који теже уједињењу цркава – екуменизму. И зато патријарх Павле није био миљеник руског патријарха Кирила. Обележавање 1700 година од доношења Миланског едикта, чија се прослава планира у Нишу, граду рођења цара Константина, датум је када би требало да започне приближавање које ће довести до уједињења ових цркава. Дотле струја која је наклоњена екуменизму у Српској православној цркви мора да победи.

Да бисте знали да пратите прави траг православља у Србији, читајте Николаја Велимировића, оца Јустина Поповића, Саву Тодоровића, духовност и пророчанства оца Тадеја, читајте и учите!

***

Дрога највеће зло овог времена. Ко стоји иза моћних кланова који убацују дрогу у Европу? Да ли ће се то зло сузбити или проширити?

Дрога је смртна опасност 21 века. Често сте се питали како је могуће да овај свет не може да уништи то зло и поред технологије и моћи коју има. Може али неће, то је одговор на вашу недоумицу. Како? Па тако што је то данас највећи бизнис, на чијем челу су краљевске породице Европе на челу са енглеском Краљицом Елизабетом и Комитетом 300. Они држе контролу над дрогом преко МИ6 и ЦИА, сви остали су само носачи и препродавци. Дрога иде и државним токовима и преносе је од јужних граница до северних радници државне безбедности и то од времена Тита до данас. То су специјалне екипе људи које за рачун државе и Комитета 300 преко ове земље носе дрогу намењену Западу. Један од главних улазних канала у Европу је Косово, затим Корзика и мала држава Монако, канали преко Италије и Напуља су одавно познати.

Сада вам је јасно зашто су косовски Албанци пријатељи Новог светског поретка. Они су преносиоци дроге, они дрогу дистрибуирају по земљама Европе, а главна зарада не иде Тачију, Харадинају и другим албанским криминалцима, они у свему томе имају мали удео. Лавовски део се предаје газдама. Зато те газде, за њихов рачун, одувек српску територију Косово и Метохију дају на коришћење Албанцима. Само Албанци морају једно да знају, као и све наше слуге светских моћника, према таквим „својима“ они су сурови на крају баладе. Навешћемо вам само један пример. Када су Американци склањали у Ирану шаха Резу Пахлавија, човека кога су они поставили и у кога су се клели, Картер шаље у Иран генерала Хјузера да генералима који су били „њихови“, јер су школовани у Америци, најаве да не припремају пуч против Хомеинија, кога намеравају да доведу. И они су их послушали! Али неколико часова по Хомеинијевом преузимању власти сви ти генерали били су стрељани. Тако они поступају са „својима“, само си добар док им служиш, након тога си само незгодан сведок. Чувајте се, издајници.

А код нас у Србији, одакле толика дрога, како је могуће да не могу да се открију они који је носе, препродају, откуд дрога у тако сиромашним општинама као што је Зајечар, Бор, Лесковац… Отуд што челни људи полиције, контролишу криминалце и пренос дроге, а све ради сопствене користи и личног богаћења. А све то Европа зна, зна их по имену, али не указује на њих јер им они као такви требају, нас да трују, а њима да служе.

Шта се дешава код наших комшија Хрвата, Албанаца на Косову, Црногораца…

Хрватска. Земља коју су светски моћници годинама гурали и подржавали да ратује, истребљује и протерује Србе пре свега оне који су живели на територији данашње Хрватске. Они на својој души носе велики грех према српском народу од Јасеновца, преко овог задњег рата и протеривања српског народа са територије Хрватске. Они су свој циљ постигли, духовно су срећни због тога али време које долази и оно шта су им ти светски моћници спремили, време је у којем ће зажалити што поред себе немају некада добре комшије Србе. Светски моћници су изабрали Хрватску, као природно најлепшу земљу Европе, за земљу у којој ће једног дана живети њихов народ када буде протеран са других територија, пре свега из Израела. Сметња томе су они који данас живе ту, народ Хрватске, али ону највећу сметњу, Србе, Хрвати су већ Хрвати или поубијали, уз њихову помоћ. Хрватски највећи син, Туђман, није био по националности Хрват, он је хрватски Јеврејин!

За кога се он борио, коме је државу правио?

Прво су их гурали и подржавали у злочинима против Срба, а онда им следи освета и откривање свих злочина које су направили, са притиском да плате све злочине и имовину протераних Срба. То ће бити легална продаја Хрватске као земље и то њима који су око бацили баш на ту прелепу земљу. Тог тренутка Хрвати ће бити они по којима се Хрватска као држава зове, а власници ће бити један други народ!

Као комшије, не желимо им ништа лоше, своју судбину су сами бирали као и оне са којима ће живети.

Албанци. Народ који је некада имао једну одличну политику, а то је јака породица, ауторитет оца породице, невиђено добру тактику освајања територије великим наталитетом, упорним радом, штедљивошћу, скромношћу! Радили су најпрофитабилније послове у оној Југославији. Били су пиљари, пекари, златари… али им је све то било мало, па су кренули у дрогу, проституцију, продају оружја. И све то што су годинама мудро градили, упропастили су у задњих 20 година. Подлегли су утицају светских моћника, оних за које њихови челни криминалци као што је Тачи, Харадинај… раде и за њих у Европу уносе дрогу и на улици дилују. Они су слуге светских моћника и мисле да су им ови пријатељи. А они, ти светски моћници, највише им раде о глави. Косово су затровали радиоактивним бомбама које су на тоне тамо бацали, од моралних и породичних Албанаца направили су да данас на Косову влада проституција, влада дрога, криминал, тако да ће судбина овог народа у будућности бити трагична. Америка и Европа ће Косово као државу држати само онолико колико је светским моћницима потребно да нафтна богатства и богатства угљем исцрпе. Ускоро ће Америка и Европа признати злочине које су Албанци починили над Србима на Косову, признаће оно шта су већ сви знали и неће нам, бар у скорој будућности, вратити Косово. Али ће га ставити под протекторат, као незрелу, криминалну државу, која није способна сама да живи већ мора да буде под надзором.

А они ће као народ масовно умирати, јер су им то светски моћници приредили. Врло брзо ћемо присуствовати рушењу Клинтоновог споменика у Приштини, онда када се освесте шта им је тај злотвор урадио.

Црногорци. Трагичан српски народ! Момо Булатовић је званично неколико пута то рекао: „Американци су прво мени понудили да одвојим Црну Гору од Србије, ја сам то одбио, јер сматрам да смо ми исти народ! А онда сам после два-три месеца видео да је Мило то прихватио“. Цена те услуге је за црногорски народ веома скупа. Мило је сав новац те мале државе присвојио себи, родбини и својим пријатељима. Пророчанства кажу да ће се једног дана Црногорци опет вратити својим коренима, али ће пре тога много пропатити. Нека је и њима и нама Бог на помоћи и нека се што пре врате, тамо где су им корени. Паметне Црногорце упозоравамо да ће их непријатељи гурнути у братоубилачку свађу. Нека јуноше и са једне и са друге стране спутају, по цену живота, да се не би десило оно што нам непријатељи желе.

Како васпитавати децу?

– Да уче, и то корисне ствари, оно што се зове ЗАНАТ. Учите их да се не заносе лажним стварима као што је историја, филозофија… Јер, видели сте, историја коју смо ми учили је скуп лажи, а пишу је они који режирају догађаје. Филозофија је такође наука кроз коју светски моћници намећу и шире идеје. Маркс је написао Капитал по „наруџбини“ за оне који су припремали револуције иза којих ће остати пустош у тим земљама. А циљ је укидање религије, предузетништва, породице као основне ћелије друштва. Маркс је у студентским данима постао члан сатанистичке секте и таква личност је била проглашена за доктора филозофије Универзитете у Јени. Човек који је правио децу и остављао их не бринући о њима. Тако су му двоје деце од шесторо, умрли од глади, а друго двоје, због беде је извршило самоубиство. Да ли му је Тито био прави ученик? Правио је децу и одлазио од жена којима је децу направио, да се никад више за њих није интересовао.

Данас Маркса поново величају, и то да не верујете ко? Нуријел Рубини, угледни амерички економиста, Јеврејин, човек који је задњих година стекао невероватан светски углед, јер је до детаља предвидео економску кризу. Он каже: „Маркс је у праву, предвидео је пропаст капитализма!“ И људи ће почети да верују да је то истина. А у ствари ко је Нуријел Рубини? Он је само гласноговорник Комитета 300, коме су они наменили улогу економског пророка. Он је само знао шта моћници планирају, а они намерно истину пре свих догађаја изнесу на видело, да би сутра кроз предвиђања тог економског пророка свету наметали решења и враћали накарадне идеје као што је марксизам поново у живот. А уствари пропаст капитализма је намерно урађена преко светских банкара и кроз новчане малверзације. Штампањем новца без покрића је уништен рад.

– Да буду скромни и штедљиви. Скромност је једна од најлепших људских особина. Само скроман човек има шансе данас да преживи ово време и остане нормалан. Срећа није у новцу, већ у људској души, тражите срећу у малим стварима, у породици, деци, пријатељима. Верујте нам, богати људи немају искрене пријатеље, јер је свет богатих неискрен и само интересом повезан.

– Учите их да поштују и воле родитеље, као што ви волите своју децу.

– Од малена им указујте на пороке као што је дрога, алкохол, развратништво, секте…

– Учите их да је породица основа живота, а рађање деце Божији дар.

– Да треба да раде, јер је живот у суштини тежак, неизвестан, а рад је једина могућност да се сви проблеми преброде.

– Да буду мудри и да знају да се боре против зла.

– Да се врате природи, селу, здравом начину исхране, због деце, себе и боље будућности потомства.

– Да се труде да не реагују емотивно и напрасно, јер ће најчешће погрешити. То је једна од лоших особина овог народа!

– Да воле ову земљу и овај народ и да се труде у животу да овом народу буду од користи!

Мудрост живљења је мир у души, здравље и рад.

Како надмудрити непријатеља? Како помоћи народу да опстане, да се сачува и напредује?

Да би се супротставили непријатељу, морате се борити његовим средствима. То није лако за народе који су хришћански васпитани, јер вера наших непријатеља је сатанистичка и она дозвољава најодвратније системе за постизање циља. Они иду тако далеко да вам дају лекове, а уствари вас са њима намерно трују, убијају. Ми нећемо то да радимо, јер верујемо у Бога и морал. Али наша моћ је у нашој бројности. На једног њиховог нас је 10.000. И применићемо њихове методе. Прва метода је фабијaнска! Фабијанско друштво у Енглеској основано је 1884, али имају једно златно правило:

„Никад се не супротстављај непријатељу директно, на отвореном бојном пољу, већ га побеђуј постепено, серијом многих битака и удараца и увек се повлачи после сваког успешног напада“!

Ову мисао треба да запамте млади, у њима је највећа воља, снага и могућност учења. Молимо их и саветујемо, да у животу следе овај начин борбе против непријатеља овог народа!

Наше „духовне снаге“ треба да се боје, пре свега они који за рачун моћника раде против народа Србије и захваљујући вама, духовно јаким, у души верни поштењу и Богу, ми знамо начин, да нашу моћ осете на својој кожи и да нас се плаше. Никада више Србија неће гурати своју деци у ратове које су други режирали, а медијски нама наметнули као борбу за „опстанак Србије“! Победићемо их пре свега снагом свог духа, упорношћу и знањем.

Један од светих људи православља у Србији, отац Тадеј, чије су мисли прожете дубином духа Божјег и коме је Бог подарио да види будућност која ће се десити Србима (сва његова пророчанства до данас су се остварила) саветује нас: „Ми нисмо свесни да је у нама Божанска енергија, када се уједини са осталима, ствара огромну снагу и непријатељ од тога бежи, јер је то хармонија, а тамо (код непријатеља) дисхармонија“

Слушајући свете људе, чији је ум одлазио у астрал, ми ћемо створити моћно оружје против наших непријатеља, прво против оних који су изникли из овог народа, јер они нас воде намерно странпутицом. Они морају да нас се плаше!

– Текст који ћемо изговарати сваке недеље (по Божјој вољи нерадног дана) од 12 х до 12 х 10 минута:

„Наша снага је у нашем духу. Ова молитва је молитва за добробит овог народа и ње се мора плашити свако ко ради против њега. Боже учини, да они који раде за светске моћнике, који овом народу желе зло, осете снагу духа народа Србије и нека их у животу задеси највеће зло које један човек може да доживи.

Нека Бог да снаге овом народу, да се избори са злом, опстане и умножи се! Амин!“

Ову молитву изговорите 2-3 пута у духовном миру, без мржње, јер ће само тако имати снагу која ће разбити непријатеље овог народа. Када их једног дана, својом духовном вољом, уништимо, тада ћемо нашу енергију усмерити на добробит и просперитет овог народа.

Верујте нам, снага ових речи изговорених у недељи, дану који је Бог посветио људима за одмор и молитву Богу, а баш у ово време после 12 х, тада ће снага воље народа Србије бити СКОЦЕНТРИСАНА у кратком периоду, као мач који сече његове непријатеље.

Мудрост бирања председника Србије и посланика у парламенту

– Никад не гласајте за оне који немају децу! Не значи да су сви који немају деце аутоматски лоши људи, али за будућност деце Србије, морају да се боре они који имају деце. Ако намерно лоше раде овом народу, бар клетва има кога да стигне. Ко је без деце, живи да би се обогатио i што боље за живота провео, таквог будућност не интересује.

– Никад не верујте политичарима, верујте само њиховим резултатима у раду и животу. Ако тај за кога гласате, ништа у животу није створио и постигао, немојте да гласате за њега и верујете да ће вам он створити бољу будућност. Гласајте за домаћине, породичне људе, добре студенте, добре мајсторе, мајке са неколико рођене деце, за ствараоце…

Данас су службе аналитике, које раде за политичаре, много моћне. Па већ пре избора, анализом гласачког мишљења, имају прецизне податке о победницима на изборима. Ако им резултат испитивања буде лош за њиховог кандидата, они ће појачати медијску кампању и на све могуће начине, лажима и преварама ће уништавати супротног кандидата. Зато покушајмо да у српском народу инсталирамо једну мудрост, та мудрост је фабијанска, њу данас користе светски банкари и она је њихова, али је добра за нас. Само се њиховим оружјем треба борити. А мудрост гласи:

Када вас пре избора питају, за кога ћете гласати, увек реците супротно од вашег правог мишљења, истину оставите за крај, за тренутак гласања. Тада нико неће моћи нашим гласовима да манипулише!

– Будите сурови, према онима који су вас слагали у прошлим предизборним обећањима.

Не гласајте за њих и њихову странку!

Пример: Тадић и његови из Демократске странке! Они су вам обећавали 500.000 нових радних места, а то значи боље плате, пензије,више новца за обданишта, културу, спорт… А добили смо економску политику која је отпустила 400.000 радника. Добили смо беду, безнађе, лош живот… Он и његова странка не смеју да рачунају на ваш глас, јер су вас слагали. Већ 10 година Динкић вас лаже и жедне преводи преко воде, он овај народ сматра скупом будала, зато се тако понаша. А уствари народ живи у безнађу, хвата се за сламку спаса и верује мангупу, да ће народу бити подељене акције чија ће вредност бити минимално 1.000 евра. Руга се беди, свом народу који већ 20 година живи у безнађу рата и немаштине, али и 10 година у лажи коју ови на власти зову демократија.

Коштуница Вам је са плаката поручивао „Ко сме да вас погледа у очи?“, нека вас сада погледа у очи када се открило да су пљачку у Колубари урадили његови људи, кад су његови украли 12 милиона на чешком дугу, а Дракулић му је то рекао и објаснио. Очигледно га лоповлук својих није узбуђивао.

Сада вам спремају нову лаж, пре свега Динкић, човек кога не интересује како ће Србија изгледати након 10-20 година. Он ће вас сада убедити, да ће ваш лош живот бити бољи када Србију поделите на регионе, јер ваш новац неће ићи у Београд већ у ваш регион у ваш град. Питајте их „а који новац“ кад у нашем граду ништа не ради? То ће вам потврдити и Тадић, јер они су од Запада добили наређење да то спроведу, да Србију изделе на још мање целине и тако је коначно распарчају. Супроставите им се! Сви се укрупњавају, да би били јачи, само нас Динкић, Тадић, Чеда и остали мангупи ситне. Они имају принцип „сигурних гласова“, јер пре избора обиђу сваког гласача и тачно знају ко ће гласати за њих. Увек им реците: „да, ја ћу гласати за вас“, а уствари гласајте по својој савести, И ПАМЕТНО, не са страшћу.

Немојте у безнађу да се враћате у прошлост. Знајте, нико нас тако покрао и упропастио није као Милошевић и људи око њега!

Када изучимо све странке и кандидате, ми ћемо вам пре избора сигнализирати која је странка патриотска и која мисли овом народу добро. Ако тог сигнала нема, значи да такве на политичкој сцени не постоје.

У овом тренутку, марта 2011, таква странка – не постоји!

Ако вам се учини да немате за кога да гласате, обавезно изађите не изборе и ПРЕЦРТАЈТЕ ЛИСТИЋ. Ако не изађете на изборе, сматраће вас, ови који су на власти, одмах њиховим непријатељем. А ако изађете, неће знати да ли сте ви прецртали листић или неко други.

Желе да нас на силу увуку у НАТО пакт. Исте оне који су нас бомбардовали, који су читав рат у Србији инсценирали. Морали би то да реше референдумом народа, али ако испитивањем јавног мњења пре одлуке да се распише референдум буду дошли до закључка да народ неће да гласа за улазак у НАТО, они ће одлуку прогурати кроз Скупштину Србије, тако што ће извршити притисак на посланике, а неке и добро потплатити. Њихов представник у Србији је министар војске Шутановац, човек без морала, коме је важна само власт и материјална корист од сваког посла који направи за војску. Зато га треба проклети, због оних који су од НАТО бомби у Србији погинули и оних који тихо умиру од осиромашеног уранијума баченог на ову земљу.

Зато, када вас питају јесте ли „за улазак Србије у НАТО“, ви реците да ЈЕСТЕ. Можда ће се преварити и расписати референдум. А онда кад изађете да гласате, ГЛАСАЈТЕ ПРОТИВ! Још једном понављамо -морате бити лукави.

– Кад гласате за неког, распитајте се ко му је отац, а ко мајка!

Распитајте се какви су били његови родитељи, да ли људи за њих лоше причају. Јер српска изрека „Ивер не пада далеко од кладе“ мудрост је овог народа. Не заборавите да се Милошевићев отац обесио, а то је већ био лош знак да такав човек дође на чело државе.

– Никада не гласајте за оне који су се женили или удавали два или више пута.

Очито се ради о људима који не знају да изаберу, да одреде свој пут, несигурни су у своје одлуке. Такви не смеју да воде државу, учествују у одређивању стратегије за њену будућност исте! (Тадићева прва жена је данас у манастиру, замонашила се. Да је по Божјој вољи требала би да нам каже какав је он као човек!)

– Не гласајте за оне чији су очеви некад, у Титово време, били високи функционери државе

То је исти „корен“ као и очев, најчешће ДБ-овски и знајте да су ти корени дубоки у овом друштву. Његов је отац радио за светске моћнике, а данас и син наставља истим путем. Ни један данас функционер државе који води значајнији ресор у њој, није случајно ту. Постављен је од службе! Због тога се они, кад неког открију у лоповлуку, много не узбуђују, служба ће их заштитити.

– Ви, часни Срби који данас радите у Служби безбедности, а не радите ни за једну страну силу

Ваша улога је посебно значајна за будућност овог народа! Знајте, ви немате много шансе да напредујете, то је предвиђено за синове оних чији су очеви још за време Тита радили за стране службе и светске моћнике. Али вама је све на дохват руке, информације, догађаји, ви добро видите да се у служби не ради да се непријатељи овог народа открију, већ да се заштити неспособна и издајничка власт. А служба није за то створена!

Ви морате да помогнете свима оним који се боре за бољу будућност ове Србије и овог народа. Радите тајно, али их обавештавајте, када им прети опасност, чувајте такве борце, упозоравајте их на опасности и усмеравајте пажњу службе на друге ствари, даље од њих.

У вашим рукама је доста велика моћ. Све мангупске потезе власти, лоповлуке, издајничке потезе и документа у вези тога, прослеђујте онима у које имате поверења. Али се чувајте, јер сте нам потребни.

Будите понос овог народа!!

САВЕТ СРПСКОМ НАРОДУ

Немојте дозволити себи да мрзите ни један народ, али ВОЛИТЕ СВОЈ без обзира што вам се некад чини да је лош и „да не заслужује бољу власт“. То га је немаштина, брига и притисак светских моћника који нам годинама овде постављају своје слуге, учинио таквим, несигурним, изгубљеним! Али, верујте нам, вратиће се он на стару славу породичног, толерантног и Богу верног Србина. Помозите му у томе!

ПОСЕБНА ПОРУКА МЛАДИМА

Овај рат биће рат који ћете ви добити, рат против издајица овог народа. Следите упутства из овог текста, умножавајте га и шаљите на хиљаде адреса, подсећајте своје пријатеље да сваке недеље између 12 х и 12х 10 минута изговоре горе наведени текст. Организујте преко интернета масовна окупљања у порти ваше цркве у недељу у 12 х и тада изговарајте написани текст. Нека вас се плаше непријатељи кад вас виде тако организоване. Верујте у снагу своје духовности, само тако ћете успети у свему! Радите у групама од троје, као језгро тајне организације која се бори за добробит народа Србије.

Ово пре свега важи за нове патриотске снаге као што је удружење Двери, затим Образ, па Српски народни покрет 1389, будите мудри, пазите се убачених ДБ-оваца у вашим редовима, они су најчешће букачи, стављају се у прве редове, информисани су… зато су „тројке“ одлична одбрана од њих. На вас рачунамо у ширењу овог текста преко интернета, оригиналних брошура које ћете делити „наменски“ онима који ће све ово разумети и прихватити као једину истину о нама.

Вас навијаче Звезде, Партизана, Рада… гурају намерно да мрзите једни друге. Молимо вас, немојте то да радите због љубави према Србији, вама манипулишу да би разорили ову прелепу земљу. Човек који је послат из Холандије (земље која нас саплиће у приближавању ЕУ) да организује инцидент, када је убијен Брис Татон, послат је са новцем и дрогом и искористио је вас да убијете недужног човека. Сви ви сте у затвору, али је он на слободи!

Ми, ГРУПА 7, користићемо праву прилику да се обратимо народу да га заштитимо и укажемо на опасности које му прете. На крају овог текста, биће исписане шифре по којима ћете оригиналност нашег текста препознати. Ове шифре су важне, јер ће мангупи покушати да манипулишу нашим именом. Ви млади тада морате да будете снага и организација, да истина доће до сваког часног становника Србије.

ПОКАЖИТЕ ИМ СВОЈУ УМНОСТ И СНАГУ!

Са љубављу српском народу ГРУПА 7

Incoming search terms:

  • Vijesto

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *