Вијести, Свијет

ЦИА: Ми ћемо одиграти грандиозну трагедију погибије свих православних Словена!

cia-700x501
Шеф ЦИА од 1953. оо 1961. године указује да ће литература, биоскоп и позориште прослављати најнижа људска осећања.
„Ми ћемо на сваки начин подржавати оне који буду усађивали у човеков разум култ секса, насиља, садизма и издаје – једном речју сваке неморалности. У управљању државом, ми ћемо изазивати хаос и неред“, наводи се у доктрини ЦИА.

Многи су се насмијали на чувену реплику у филму Балкански шпијун – „ЦИА, снајка ЦИА“, али би се сасвим сигурно још више горко насмијали да знају колико је америчка тајна служба умијешана у политичка дешавања против словенских држава.

Доказ је извод из Доктрине борбе против Истока, коју је креирао директор ЦИА Алан Далс, а у документу су смјернице како да се разоре традиционалне вриједности присутне у православним земљама, угаси национална свијест њихових грађана и сломи војна моћ словенских држава.

У Далсовој директиви америчким службама безбједности под насловом Доктрина америчке борбе против Истока, наводи се да САД треба да завладају свијетом, а претходно морају да сломе дух словенских земаља.

Даћемо све што имамо, сво злато, сву материјлану моћ на магарчење и залуђивање људи. Човјечији мозак, свијест људи склони су промјенама. Посијемо ли тамо хаос, ми ћемо непримјетно да имподметнемо лажне вриједности и примораћемо их да те вриједности и прихвате. Како? Ми ћемо наћи истомишљенике, своје савезнике и помоћнике у њиховој домовини. Мало по мало, ми ћемо одиграти грандиозну по свом обиму трагедију погибије свих православних Словена, и коначно, неповратно ћемо угасити њихову националну свијест“, наводи се у документу.

Шеф ЦИА од 1953. оо 1961. године указује да ће литература, биоскоп и позориште прослављати најнижа људска осећања.

Ми ћемо на сваки начин подржавати оне који буду усађивали у човјеков разум култ секса, насиља, садизма и издаје – једном ријечју сваке неморалности. У управљању државом, ми ћемо изазивати хаос и неред“, наводи се у доктрини ЦИА.

Америчка тајна служба је задужена да неприметно, но активно и постојано, помаже деспотизам чиновника, корупцију и непринципијелност.

Честитост и праведност биће исмијавани, никоме неће бити нужни и биће сматрани остатком прошлости. Грубости и наглост, лаж и обмана, пијанство, наркоманија, издајништво, шовинизам и непријатељство према народима – све ћемо то култивисати у свијест људи“, навео је Далс.

Ми ћемо наћи истомишљенике, своје савезнике и помоћнике у њиховој домовини. Мало по мало, ми ћемо одиграти грандиозну по свом обиму трагедију погибије свих православних Словена, и коначно, неповратно ћемо угасити њихову националну свијест

Он је упозорио да ће један мали број људи схватити о чему се ради.

Али, такве ћемо људе ставити у беспомоћан положај, исмевати се са њима, оклеветати их и прогласити их отпадницима друштва“, део је пакленог плана ЦИА.

Ми ћемо, додао је Далс, рушити духовне вриједности, вулгаризовати и уништавати основе народне моралности.

„На такав начин ћемо расклимати покољење за покољењем, ловићемо људе у дјетињству и младалачком добу, увијек ћемо главну ставку да бацамо на омладину, деморалисати, разврашћивати и обешчаћивати је. Ето, тако ћемо ми то да урадимо“, навео је директор ЦИА.

Далс је сматрао да америчке обавјештајне службе највише пажње треба да посвете деструкцији Русије.

Ми морамо имати аутоматске гаранције које обезбјеђују да чак и некомунистички, те номинално пријатељски режим Русије не располаже убудуће никаквом војном моћи, у економским односима да силно зависи од спољњег свијета, да нема озбиљну власт над главним националним мањинама, те да не успостави никад више ништа налик на ‘гвоздену завјесу’. У случају да такав режим успоставља непријатељство према комунистима, а пријатељство према нама, морамо се побринути да ови услови и поред тога буду наметнути. Али, ми морамо ако не милом, онда силом да их придобијемо ради заштите наших интереса“, наводи се у доктрини ЦИА.

Коментариши чланак

Коментара

8 comments on “ЦИА: Ми ћемо одиграти грандиозну трагедију погибије свих православних Словена!

  1. Nema te CIA koja nas može više da izopači nego što to možemo mi sami. Još će ispasti da nam je CIA i Karađorđu glave došla. A u to da su uticali da se ove aktuelne kreature domognu vlasti, ne bi trebalo ni sumnjati, jer ipak nema tog naroda, koliko god programima CIA bio izopačen, koji bi dozvolio i mirno gledao kako mu te potkupljene klovnovske krvopije uništavaju i poslednji smisao nečega što bi trebalo da bude život.

  2. Ivane, Vi ste u pravu, da nismo ovo što jesmo i kakvi smo, sve CIA-e sveta nam ne bi mogle ništa.Mi smo sami sebi dovoljni da se uništimo koliko već i jesmo.Uz uvažavanje svakog poštenog gradjanina Srbije, a ovi na vlasti to nisu.

  3. „ЦИА,снајка ЦИА!“ – та ЦИА гура мушке снајке у „Параду поноса“ и парадирање болесника користи за разне уцене : ЕУ,предприступни фондови,међународне интеграције… Послаћу Вам мој текст написан поводом прве „Параде поноса“ у Београду..Објављен на иностраном порталу – толики је страх у народу! Ради се и о велико лекарској издаји,текст је тако насловљен „Издаја“.

  4. Masoni, Vatikan, Jezuiti, Amerika, i EU _odavno medjusobno povezani u planovima upravljanja svijetom uz kolateralnu stetu pravoslavnih naroda koji su do sada samo municija za orudje u rukama pomenutih.

  5. Све је ово описано у књизи“велика шаховска табла“Збигњева Бжежинског јудеокабалисте,али само захваљујући великом Владимиру Путину-нади целог поштеног и праведног света,ово се неће догодити!!! ово је већ прошлост!

  6. Anglo saksonci, Protestanti, razumeju samo i jedino jezuk sile i tako se prema njima treba ophoditi.

  7. ОК… сви схватамо ког је типа сајт али кад већ пишете овакве текстове било би лепо да укључите неке линкове да можемо да проверимо понешто од тога што напишете/препишете/преведете/…
    Најбољи линкови су они са друге стране па кад год имате линк са ФБИ, ЦИА, ЦНН итд, то обавезно укључите на дну текста. То вам само може подићи углед код посетилаца.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *