Вијести, Регион

„Црна књига”: Истина о злочинима над Србима која се крије од српског народа (Видео)

crna-knjiga

Документарац Црна књига прича је о свим злочинима који су вршени над Србима у име такозване  Нове Европе у којој није никада било места за Србе као православни народ.

Погледајте дубље мотиве и разлоге који стоје иза многих несрећних догађаја у 20. веку и суочите се са стравичном истином коју је комунизам, некад, а сад  либерализам прикривао са циљем да заташка и оправда геноцид који се вршио и даље врши над српским народом.

Напомињемо да филм садржиу жасне и стравичне сцене, те особе који имају срчане тегобе саветујемо да са опрезом гледају потресни филм Црна књига, који говори о страдању Срба током 20. века.

Коментариши чланак

Коментара

3 comments on “„Црна књига”: Истина о злочинима над Србима која се крије од српског народа (Видео)

  1. Genocid nad Srbima je dugorocno smisljen plan od Austrougarska uz blagoslov Vatukana, a uz egzekutivbu pomoc domaceg okruzenja komsija Hrvata i Muslimana.takva genocidna politika je jos na snazi i cilj je da se Srbi izbrisu sa geografskog prostora Balkana.

  2. Prastanje je licni cin. To je odnos duha prema bozanskome. Odnosi se na kategoriju ljudi. Vuk kada kidise na stado i ubija ovce, odstreljuje se , medved, tigar, svuda u svetu zveri koje su krvolocne i cine LJUDIMA zlo, ubijaju se. Tako mozemo oprostioti ljudima ali zverima nikada. Ta zverstva koja su cinjena , daju im epitet ZLOTVORA, ZVERI, NECOVEKA. Izvodim zakljucak da posto to nisu ljudi, vec ZVERI, nema mesta ni prastanju. Cekati pravi momenat i kad se zver ponovo usudi da napadne i ubije, uzvratiti i utamaniti celi prokleti okot jednom za svagda,da bi dobri LJUDI , mogli ziveti, zivot dostojan COVEKA, ne strepeci vise hoce li ih iz neke jazbine zaskociti krvolok. Ponekad se NE SME OPROSTITI !!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *