Живот и Здравље

Нови геноцид над људима: Вакцине

vakcina-dees

Београд – Чињеница је да је здравље савременог човека веома нарушено нездравим начином живота и да све више људи и деце не може да поднесе “мале количине отрова” које наводно требају да подстакну човеков имуни систем да “ојача” против неке болести.

Како се прави вакцина, шта садржи и чему служи, интервију са др Венс Ферелом аутором бестселера “Вакцине нови геноцид”.

Докторе Вернс реците нам оно што многе занима, како настаје вакцина?

Вакцина настаје тако што лабораторијски техничари узимају гној болесних животиња (крава, свиња и др) и онда покушавају да га “пречисте”, односно да створе серум који це садржавати мртве или ослабљене вирусе и бактерије. Да би умртвили или ослабили ове изазиваце тешких болести, техничари користе различите врсте отрова. На тај начин настаје вакцина која се убризгава деци и одраслим људима.

Чекајте па зар те бактерије нама не помажу?

Па медицински стручњаци ће реци да ови ослабљени или умртвљени вируси и бактерије, када се убризгају у тело човека у виду вакцине, подстичу његов имуни систем да ствара антитела, тако да у случају да се особа заиста зарази неком од болести против које је вакцинисана, његов имуни систем ће бити спреман и ојачан да победи узрочника болести.

Овакво објашњење је више него скандалозно, а доказ за то су небројени случајеви најтежих обољења и смрти широм света након вакцинације. Чињеница је да је здравље савременог човека веома нарушено нездравим начином живота и да све више људи и деце не може да поднесе “мале количине отрова” које наводно требају да подстакну човеков имуни систем да “ојача” против неке болести. Истраживања јасно показују да тамо где постоји хигијена и чистоца, где се поштују закони здравља, нема никаквих епидемија и зараза.

Шта ви саветујете, који је онда набољи начин да се потенцијална болест спречи?

Најбољи начин да се сваки проблем са болестима реши јесте успостављање чистоће и хигијене. На жалост, студенти званичне медицине немају у програмима својих факултета предмете као што су „Хигијена“ или „Превентива“, а ако их негде имају, то су кратки и површни курсеви.

Важно је напоменути да се тровање вакцинама не завршава рођењем, већ траје скоро током целог живота.

Мислите на вакцинацију?

Тако је, овај вид нарушавања човековог здравља назива се “имунизација”, што би људе погрешно могло да наведе на закључак да се тим програмом човеков имуни систем јача. Програм је законски обавезан.

Оваквим програмом вакцинације фармацеутска индустрија згрће огроман новац, а болести најразлицитијих врста се шире као епидемија. Ти исти оболели људи затим поново долазе код својих “лекара” који су их вакцинисали да се лече и да плаћају за лечење (од болести које су изазване вакцинама).

Какво је васе искуство са људима који се вакцинишу, шта је са свињским грипом?

Када је 1976. године у Америци покушана да се прогура епидемија свињског грипа, на основу смрти једног војника у Њу Џерсију за кога никада није доказано да је умро од те болести, велики број људи је био вакцинисан. У првом налету вакцинације дошло је до смрти 113 људи широм Америке, а само у Калифорнији је 75 људи било парализовано. Убрзо се прекинуло са вакцинацијом, а велики број људи је тражио милионске одштете због стравицних последица нарушавања здравља.

Недавно је у свету спроведена стравична кампања наводне “пандемије” свињског грипа. Владари свих земаља су наручили вакцине у огромним количинама, а медији никада нису били тако уједињени и под контролом оних који не бирају средства за остварење својих циљева.

Зато је потребно да савремени човек буде информисан о овом процесу „имунизације“ да би сачувао своје, и здравље своје породице. Што се тиче људи који су још увек скептични и неопредељени увек могу погледати на интернету бројна сведочанства и искуства људи који имају озбиљне проблем изазване вакцинацијом.

Ви сте са вашим радом на пољу медицине фасцинирали многе људе, и спасили сте на хиљаде људи износићи им преве информације о вакцинацији у вашој књизи.

Па знате како, људи су веома задовољни са применом једноставних техника лечења као и чињеницом да нетреба да се излажу стресном шприцању које се назива вакцинација која је данас у великој мери заступљена. Ја не желим да кријем своје знање, циљ ми је да што више љуи сазнају истину и саћувају своје и животе своје деце од радикалне методе коју примењују лекари конвенцијалне медицине. У својој књизи сам све детаљно објаснио тако да свако може да разуме и да схвати колико је опасно излагати се овом чину, и не само то, описао сам састав сваке вакцине поносом као и њена нежељана дејства, односно шта све може да вам се догоди наком програма „имунизације“.

Драго ми је што су моја објављена у Србији и што ће многи људи бити подстакнути да се врате здравом животу и да реше своје здравствене проблеме, иако су им многи рекли да излечења нема.

Нежељени ефекти вакцинације:

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *