Занимљивости

Преко уплатнице завео банкарку

n69334

Младић Филип из Београда позвао је на састанак банкарску службеницу тако што је на уплатници написао свој број телефона, а у одељку за обележавање сврхе уплате ставио је „Позив на пиће“

Младић Филип из Београда позвао је на састанак банкарску службеницу тако што је на уплатници написао свој број телефона, а у одељку за обележавање сврхе уплате ставио је „Позив на пиће“.

Иако је у данашње време тешко доћи до иновативног решења за освајање супротног пола, овај креативни младић оборио је с ногу службеницу Невену. Упознао ју је док је чекао у дугачком реду. Знао је да мора да предузме нешто, па је посегао за уплатницом, коју је попунио неуобичајним подацима.

Као уплатиоца написао је своје име, на месту примаоца њено име, у рубрици за износ написао је непроцењиво, као валуту нацртао је срце, а уместо жиро рачуна оставио је свој број телефона.

Филип се јавио у једну радио-емисију и рекао да је Невена потврдила излазак. Непосредно потом водитељи су позвали и Невену, која је рекла исто. Потенцијални пар засад ништа више није хтео да открије.

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *