Вијести, Свијет

ВИДЕО КОЈИ ЈЕ ШОКИРАО КИНУ: Бацили новорођенче у тоалет и пустили воду

beba-kanalizacija-300x167

Новорођени дјечак у Кини спашен је из канализационе цијеви, након што га је неко бацио у тоалет и пустио воду, пренијели су кинески државни медији.

Беба је срећом преживјела, а особа која га је напустила се сумњичи за покушај убиства – пренијела је агенција АФП.
Грађани поменутог града су позвали ватрогасце након што су из “чучавца” на четвртом спрату једне стамбене зграде чули плач бебе, за коју се испоставило да је стара само два дана, преноси Блиц.
Покушаји да дечак буде извучен из тоалета прво нису дали резултата, али су ватрогасци затим исјекли дио канализационе цијеви промјера десет центиметара, у којем се дијете и даље налазило, и однијели га у локалну болницу.

Ватрогасцима и љекарима је требало готово сат времена да уз помоћ клијешта и тестера уклоне дио по дио цијеви, а кад су коначно успјели да изваде дијете, показало се да је оно и даље спојен са плацентом, наводе медијски извјештаји, додајући да је прошло најмање два сата од проналажења до спашавања бебе.

Дјечак тежак 2,3 килограма је задобио посјекотине на лицу и тијелу, а његов пулс је у једном тренутку био низак. Он је касније смјештен у инкубатор и сада је у стабилном стању, а полиција и даље трага за његовим родитељима.

Видео линк:

http://youtu.be/x9hVJTrd44s

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *