Вијести, Регион

Вучић заштитника грађана Сашу Јанковића сматра својим политичким противником

ОЦЕНИО ДА СУ ХАЈКУ ВОДИЛИ ОНИ КОЈИ СУ ТВРДИЛИ ДА СЕ ПРОТИВ ЈАНКОВИЋА ВОДИ ХАЈКА

  • ЗАГОНЕТНА РЕЧЕНИЦА: „Изгледа да има неко много изнад нас који одлучује у овој земљи”

         ПРЕМИЈЕР Александар Вучић изјавио је вечерас да неће подржати идеје које постоје у његовој странци да се са места заштитника грађана смени Саша Јанковић јер је, како је истакао, корисно имати ту врсту политичког противника као корективни фактор.

         „Он слободно нека настави да ради, као што мислим да је добро да имате ту врсту политичког противника као корективни фактор кроз те институције. То је велика вредност за Србију и уверен сам да то развија наше демократске капацитете и то ћу пуним срцем подржати. Идеје у мојој странци да се смени Јанковић, што може да се заврши за 24 сата, никада нећу да подржим”, поручио је Вучић.

         Вучић је казао да се не слаже са изјавом свог коалиционог партнера Вука Драшковића који је казао да је непотребна медијска кампања против Јанковића и да то штети угледу Србије.

         „Имам потпуно другачије мишљење, јер сам видео кампању и хајку на оне који су се усудили да мисле другачије од Јанковића“, казао је премијер.

Саша Јанковић

Саша Јанковић

Он је додао да је видео цензуру, наводећи као пример породицу Гојковић која, како је додао, није била довољно важна, јер је била против омбудсмана.

„Изгледа да има неко много изнад нас који одлучује у овој земљи. Они који су говорили о хајци водили су хајку”, подвукао је он.

(Танјуг)

Извор: Факти.рс

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *