Регион

У овој години све је неизвесно

У овој години Барак Хусеин Обама кренуће у нове походе, намазан ратничким бојама. Његова администрација подигла је све Арапе и муслимане на ноге, подстичући их да се врате шеријатском праву, а да потом крену у свети рат, на невернике. Мета ће бити хришћанска бела Европа, Русија и њихови савезници.

У овој години ће опет бити крви на Балкану. До колена. Хусеин Барак Обама наставиће да ствара Велику Албанију, да под истом заставом уједини све Албанце из Србије, Црне Горе, Македоније, а вероватно и из Грчке. Нема никакве сумње да Бела кућа снажно подстиче немире у Македонији, Прешеву, Косову и у Грчкој. Тамо где је крви, ту цвета америчка економија!

Амери прво бомбардују, па наредбодавци долазе да им покупују и отму имовину, као што је био случај и на Косову, где Медлин Олбрајт, Весли Кларк и друга господа крвавих руку сада има своје компаније, а у Србији су узели смедеревску железару, и дуванску индустрију у Нишу…

У овој години очекује нас увођење виза за земље Европске уније!

У овој години ће, несмањеном жестином, и када нам уведу визе, Ивица Дачић, и скоро све политичке партије, говорљиво, из свег гласа, обећавати грађанима да ће нам Европска унија дати датум за почетак преговора о уласку у чланство. Увођење виза је, казаће, грешка, али има наде да нас учлане, и са визним режимом. То је пуста жеља, али ће се, све док постојимо као држава, у било ком облику, политичка елита клети у Европску унију, као спас за наше грађане. Друге алтернативе они немају.

У овој години, одмах иза Божића, наставиће да скачу цене. Дивљачки. Нарочито хране. А ње неће бити довољно. У овој години у Србији ће се драматично повећавати број гладних, и смртно гладних грађана. У овој години бићемо много сиромашнији него у претходној, осим у извештајима премијера Дачића и Господара Србије Александра Вучића. Они ће тврдити супротно. Казаће нам колико су нам порасле плате.

У овој години Влада Србије задужиће нас за још неколико милијарди, које ће потрошити на куповину нових блиндираних возила, опреме за прислушкивање грађана и за обезбеђивање своје имовине и послова. У овој години биће избора, сигурно, без обзира што нас председник Николић уверава да их неће бити. У овој години ће Александар Вучић и Миодраг Ракић покушати да своју љубав пренесу и у народну скупштину Србије и Владу Србије. Они планирају да њихове две партије формирају коалициону владу. Вучић премијер, Ракић, као нови председник Демократске странке добиће омиљени ресор унутрашњих послова. У овој години гробља ће понети. Умираће се масовно. У овој још гаднијој години, заувек ћемо остати без Косова.

У овој години ће Александар Вучић, за дужи период, осигурати имовину мафије из Демократске странке која је опљачкала Србију за најмање 50 милијарди евра. Он је својим акробацијама и спрдњом са наводном борбом против корупције, свесно покрио највеће лопове на челу са бившим председником Србије. Њихови рачуни у иностранству неће бити замрзнути.

У овој години имаћемо још зависније правосуђе и још зависнију полицију. Искрено прижељкујем, да у овој години дође до побуне гладних и презрених које мори глад. Како би се радовао призорима вешања мафијаша, неких министара и страначких лидера на Теразијама.

У овој години све је неизвесно, па и живот сваког грађанина.

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *