Вијести, Спорт

Ролан Гарос: Ноле и Рафа већ у четвртфиналу?

ПРВИ ЂОКОВИЋЕВ ПРОТИВНИК БИЋЕ НИЈЕМИНЕН, ЛАЈОВИЋ НА СТАРТУ СА ГОНЗАЛЕСОМ, КРАЈИНОВИЋ СА ГОФАНОМ

        Жреб није био наклоњен Новаку Ђоковићу. Већ у четвртфиналу Ролан Гароса би први рекет планете могао да игра против Рафаела Надала који је у Паризу постављен за седмог носиоца.

        Противник српског играча на старту ће бити Јарко Нијеминен (Финска), у другом Жил Милер (Луксембур) или Паоло Лоренци (Италија), а у трећем вероватно неки од Аустралијанаца – Танаси Кокинакис или Бернард Томић. Рафин први ривал биће добитник специјалне позивнице Квентин Халис (Француска), док га у другој рунди чекају сународник Алмагро или Украјинац Долгополов.

        У истој половини жреба су Енди Мареј (Велика Британија) који чека ривала из квалификација, Давид Ферер (Шпанија), Григор Димитров (Бугарска), Николас Алмагро (Шпанија), Џон Изнер (САД).

Новак Ђоковић и Рафаел Надал у Риму

Новак Ђоковић и Рафаел Надал у Риму

Други рекет Србије Виктор Троицки у првом колу игра против Немца Јана-Ленарда Штруфа, затим га чекају Болели (Италија) или Дарсис (Белгија), а у трећем колу вероватно Ферер. Душан Лајовић на старту игра са Аргентинцем Максимом Гонзалесом, а ако победи, чека га вероватно Стен Вавринка (Швајцарска). Ривал Филипу Крајиновићу ће бити Белгијанац Давид Гофан, а у другом колу га чекају Хиралдо или Јанг.

У другој половини жреба, поред Роџера Федерера су Кеи Нишикори (Јапан), Жо Вилфред Цонга (Француска), Фернандо Вердаско (Шпанија), Томаш Бердих (Чешка), Стен Вавринка (Швајцарска), Гаел Монфис (Француска)…

Други рекет света чека квалификанта, а што се српских играча тиче, интересантно је да су у истој половини жреба Ђоковић, Троицки и Крајиновић, а само је Лајовић у доњем делу „костура”.

Вечерње новости

Извор: Факти.рс

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *