Вијести, Спорт

Ролан Гарос: Ана преокретом до трећег кола

БАСТИЈАН ШВАЈНШТАЈГЕР НАВИЈАО ГЛАСНО НА СРПСКОМ ТЕНИСЕРКА ПРВИ ПУТ ЈАВНО ПРИЧАЛА О НЕМАЧКОМ ФУДБАЛЕРУ

        Ана Ивановић је успела да се пласира у треће коло Ролан Гароса победивши Јапанку Мисаки Дои после преокрета (3:6, 6:3, 6:4).

        Српска тенисерка имала је велику подршку са трибина. Њен дечко, фудбалер Бастијан Швајнштајгер био је међу најгласнијима у тренуцима када је требало охрабрити Ану.

        Немачки репрезентативац више пута је на српском узвикнуо: „Ајде, идемо“, оно што тенисерка говори себи када се бодри током мечева.

        Устајао је, неколико пута додао: „Идемо, рука“, тапшао на сваки добар Анин поен, нервирао се када јој није ишло, али је на крају терен напустио задовољан.

       „Не желим ништа да коментаришем, али волим тенис. Имали смо ми Бориса Бекера, Штефи Граф и друге добре тенисере, а сада волим тенис још више“, рекао је српским новинарима у Паризу Швајнштајгер после меча.

        А онда је и Ана пристала први пут да јавно проговори о свом дечку. На конференцији за медије после победе признала је да јој његова подршка много значи.

       „Много ми значи Бастијаново присуство на мечевима и његова подршка. Поготово што смо на истом нивоу и он може да ме разуме, јер смо обоје врхунски спортисти“, рекла је Ана.

        Швајни је током трећег сета на тренутак напустио терен, али није могао да се врати када је пожелео, јер је гем био у току, а редари га нису препознали. Ипак, када им је неко од присутних напоменуо ко је у питању, љубазно су му дозволили да се врати до бокса Ане Ивановић.

       „Нисам знала за то. Надам се само да је био фин“, уз осмех, али и благо руменило на лицу рекла је Ана.

Ана Ивановић

Ана Ивановић

Да ли због Бастијана и његове подршке, тек Ивановићева добро гура на Ролан Гаросу.

Мондо

Извор: Факти.рс

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *