Спорт

Марко Мишковић се враћа у Звезду: Доноси 11.000.000 евра и решава питање лиценце за Европу?

Главни заговорник овде идеје је потпредседник црвено-белих Славиша Кокеза, чека се одговор финансијера Напретка.

На помолу је повратак Марка Мишковића у Црвену звезду! После шест година, некадашњи потпредседник црвено-белих могао би поново да дође у Љутице Богдана 1а и то као – финансијер.

Marko miskovic Tan2014-2-28_1172200_4

Према информацијама Спортског журнала, постоје две опције на основу којих би садашњи покровитељ крушевачког Напретка опет постао део руководства српског првака, у чијем је Управном одбору био од 2006. до 2009. године.

Прва је понуда младом бизнисмену да опет постане потпредседник и на тај начин помогне Звезди у решавању дугова (11.200.000 евра) који – уколико се не измире – прете одузимањем лиценце за такмичење у Европи следеће сезоне. Друга варијанта подразумева да одмах донесе у клуб 11.000.000 евра, постане практично кључни човек Звезде, па би у том случају добио поверење да састави руководећи тим према својим жеља

Журнал пише да је највећи  заговорник идеје да се Марко Мишковић врати у Црвену звезду Славиша Кокеза, актуелни потпредседник црвено-белих и председник Фудбалског савеза Београда, који се недавно на утакмици Напредак – Раднички Крагујевац у Крушевцу срео управо са Мишковићем и предочио му поменути план.
Чека се одговор…

Извор: Пресонлајн

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *