Занимљивости

План милијардера за бесмртност!

030167
Један руски милијардер открио је контроверзни план, који ће омогућити вјечни живот у холограму тијела. Његова идеја „2045“, подразумијева стварање „андроида“ са надљудским способностима.

Дмитриј Итсков је открио план како да постане бесмртан до 2045. године, а увјерен је да ће му технологија омогућити да заувијек живи у холограму тијела, пише Дејли мејл.

Идеја овог 32-годишњег човјека „2045″, описана је као сљедећи корак у еволуцији, а на Фејсбуку се прикључило више од 20.000 људи, како би пратили овај напредак.

Његова фондација је већ испланирала рок за добијање холограмског човјека и тврди да ће бити спреман за отпремање ума у компјутер до 2015. године.

Крајњи циљ програма који ће се развијати наредних 35 година јесте да се створи потпуно холограмско тијело, које ће, како сматра Итсков, представљати битан помак у еволуцији.

Конгрес глобалне будућности одржао је састанак прошле године у Москви, како би почео са реализацијом овог плана.

Дмитриј Итсков Поново ће се састати у Њујорку, у јуну, када ће открити робота који највише досад подсјећа на човјека.

„Сматрамо да је могуће елиминисати старење и смрт превазилажењем основних граница физичких и менталних способности, које тренутно постављају ограничења физичком тијелу. Прије 2045. године, вјештачко тијело ће бити креирано да постигне савршенство облика, али ће бити, ипак, мање атрактивно од људског тијела“, наводи се у саопштењу ових истраживача.

Научници окупљени у овом конгресу кажу да ће људи моћи самостално да доносе одлуке о продужењу живота и могућности за лични развој у новом тијелу, након што ресурси биолошког тијела буду исцрпљени.

Они сматрају и да ће прва генерација „андроид“ тијела имати надљудске способности.

„Нови човјек ће моћи лакше да поднесе екстремне спољашње услове, високе температуре, притисак, зрачење, недостатак кисеоника“, истакли су стручњаци.

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *