Занимљивости

Чобанин избацио Парижанку из тестамента

Мјештанима села у којем је живио није било јасно зашто је оженио ову Парижанку, нити како је она пристала да живи у кући у којој није било ни воде, ни струје. Она је, вјеројатно, била спремна да трпи бити с крезавим Марселом у кући без струје само зато што је он био врло богат човјек.

marcel-et-sandrine

Богати чобанин из Француске, који је био ожењен заносном плавушом, агентом за продају некретнина, избацио ју је из тестамента пред саму смрт.

Неугледни, крезави Марсел Амфу (68) и његова 26 година млађа супруга Сандрин Девијар родом из Париза пунили су новинске ступце годинама.

Мјештанима села у којем је живио није било јасно зашто је оженио ову Парижанку, нити како је она пристала да живи у кући у којој није било ни воде ни струје. Она је, вјероватно, била спремна да трпи живот с крезавим Марселом у кући без струје само зато што је он био врло богат човјек.

Марсел је у власништву имао пет барака и то у близини ски центра на Алпама Сер Шевалије. Британски лист Дејли мејл преноси да би вриједност тих барака могла износити стотине хиљада евра. Земљиште у овој области је, наиме, изузетно скупо и процјењује се да квадратни метар кошта чак 3.500 евра.

Међутим, Девијар остаје без тог богатства пошто ју је Амфу избацио из тестамента и то непосредно прије него што је погинуо у саобраћајној несрећи у новембру прошле године. Аутомобил у којем се налазио када се догодила саобраћајна несрећа возила је пријатељица његове супруге.

Чобанин је дио иметка оставио својим станарима, а остатак за сада непознатој особи. Адвокат је рекао да нема сумње да је оно што стоји у тестаменту, према којем удовици није остало ништа, управо рукопис Амфуа.

Према наводима француских медија, пар се упознао када је Девијар дошла до Амфуа у жељи да купи његову земљу. Он је њезину понуду одбио, али су убрзо почели забављати.

Њихова свадба била је прави спектакл и привукла је медије из цијеле земље. Сви су сумњали у љубав заносне плавуше према чобанину. Она их је, међутим, све покушала демантовати доказујући своју заљубљеност снимањем пјесама и постављањем видео спотова који говоре о њеним емоцијама према Марселу.

Након изненадне смрти Марсела Амфуа, плавокоса удовица је станарима рекла да се иселе из барака, јер оне сада припадају њој. Међутим, њеном чуђењу није био краја када се испоставило да јој супруг чобанин није оставио ни пребијену пару.

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *