Вијести, Свијет

Тимошенко отказала посету САД, нико неће да је прими

КИЈЕВ: Бивша премијерка Украјине и челница странке Баткившчина Јулија Тимошенко је отказала планирану посету Сједињеним Америчким Државама пошто нико од тамошњих конгресмена није изразио спремност да се са њом састану,објавили су локални медији.

Украјински медији наводе да је пут био планиран за 23. април, али га је Тимошенкова сама отказала пошто ниједан од високо рангираних политичара у Вашингтону није потврдио спремност да се са њом састану, пренела је агенција Итар-Тас.

Неки чланови америчког Конгреса које су контактирали сама Тимошенкова или неко из њеног тима су чак сугерисали да она не треба да се кандидује за председника Украјине на изборима заказаним за 25. маја.

Бивша премијерка Украјине и челница странке Баткившчина Јулија Тимошенко

Бивша премијерка Украјине и челница странке Баткившчина Јулија Тимошенко

Тимошенко је прошле седмице од Конгреса затражила војну помоћ за Украјину, додавши да је њеној земљи потребна свеобухватна помоћ, укључујући војно-техничку помоћ и помоћ у обуци војног особља.

Извор: Танјуг

Коментариши чланак

Коментара

One comment on “Тимошенко отказала посету САД, нико неће да је прими

  1. Не каже народ џабе: „Дуга коса плитка памет.“ Не зна то ништа… Да дође код нас заплаче пред Соњом Бисерко, Наташом Кандић, Соњом Лихт, и осталим српским нестраначким шљамом, када би они окренули телефоне на аеродрому у Вашингтону би се отимали о њу… али…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *