Вијести, Мишљења, Свијет

O МЕРКЕЛ И ЊЕМАЧКОМ ОДУСТАЈАЊУ УВОЂЕЊА САНКЦИЈА – РУСИЈИ

O МЕРКЕЛ И ЊЕМАЧКОМ ОДУСТАЈАЊУ УВОЂЕЊА САНКЦИЈА – РУСИЈИ

Није то Меркелова урадила ради савести или морала, већ ради реалности и страха од затварања њемачких фирми и губљења радних места. Јер тренутно у Њемачкој, директно, преко 400 000 (четристо хиљада), радника, из свих индустријских и других области:
Фармације, хемијске, прехрамбене, ауто, и друге привреде, раде за Русију.

А још око пола милиона радника, раде као кооперанти за ове фирме, које директно раде за Русију. А то све, свако радно место, трба помножити са: пута три (сваки радник има жену и минимум једно дете), па ето цифре, и одговора, шта би се десило и колико би људи, радника и грађана Њемачке, било директно угрожено, од увођења њемачких санкција Русији, као и одговор шта би се десило њемачкој привреди.

А, ако томе додамо и гас, на којем се грије седамдесет посто објеката у Њемачкој, и још плус томе, припоменути да се тридесет посто фирми, од укупно регистрованих у Њемачкој, служи гасом, као енергент за производњу у процесу производње својих роба. А још к’ томе, треба посебно придодати и све јавне установе: болнице, школе и др. објекте, као потрошаче гаса. Е то је истина и разлог, који су Меркелову, натјерали, да се огласи и каже, да Њемачка није за увођење економских санкција Русији, јер би их у ствари, увела самој себи, и ту би почео крај њемачког раја, економске стабилности, снаге, и доминације Европом, којој намеће своју политику и своје планове, уз жељу, да буде и светски фактор одлучивања, по свим питањима, а понајвише, зарад свога економско финансијског интереса. Али, није Меркелову (и њену злочиначку дружину), зауставило само то, већ и чврсти став Русије, да ће своје интересе, бранити и свим средствима са којима располаже, па и војним, што је успјешно а и видљиво демонстрирала приликом заштите својих угрожених грађана у Украјини, од стране фашистичких организација и банди, које отворено и јавно подржава Њемачка и остала злочиначка про-западна коалиција, окупљена у НАТО-у.

И друго, Председник Путин је, свима, јавно поручио, ако затреба, и Русија ће да узврати санкцијама, истом мером, ако до њих дође од стране Њемачке (која је то у почетку заједно са америком, изричито тражила), и осталих чланица ЕУ. А које су (чланице ЕУ), само прошле године, од извоза својих роба у Русију, зарадиле 260 милијарди евра (сама Њемачка је зарадила 80 милијарди евра). А док је извоз руских роба у европу, негде око 160 милијарди евра, из чега се види, ко профитира, и ко би био на губитку, од увођења санкција. И још нешто, веома битно, не сме се заборавити да је Њемачка уз Америку, главни извођач хаоса и државног пуча-удара у Украјини. И да ће своје прљаве намере (отимање Украјине и стављање под своју фашистичку шапу, наставити, преко својих инсталираних фашиста на функције власти у Украјини), сада покушати реализовати, на други начин. Јер Њемачка држава, није, нити ће икада бити пријатељ Русије, као ни чланице ЕУ, а нити Америка, а нити њемачки политичари. Јер да је друкчије, зар би медијска анти пропаганда, против Русије и председника Путина, и даље трајала (пре Олимпијаде, и за време њеног трајања, то је било огавно пљување по Русији), на државним и осталим њемачким ТВ каналима. Међутим, сад ће се од стране америчко-њемачке, фашистичко – натовске коалиције, а уз припомоћ осталих чланица ЕУ, ићи на други фронт, а то је Србија и гасовод “ЈУЖНИ ТОК”. Којег ће уз припомоћ својих послушника из Србије, америчко-њемачка фашистичко-еуропска коалиција (са убилачко-злочиначким НАТО-м), покушати зауставити, да се он не изгради, нити да прође преко Србије. Тако да ће се на један перфидан начин, мимо српског народа (јер шути и успаван је), а уз помоћ српских издајника (који из дана у дан понављају најстравичнију лаж:

“Србија без Европе, нема алтернативу, и без Европе не може да опстане, а нити да преживи”.?!), покушати нанети огромна штета, и пораз Русији. Са чиме би се зауставила наша економска, политичка, одбрамбена и свака друга сарадња са Русијом. А тиме и опоравак Србије и целог Српског Рода, КОЈИ СЕ САДА, МОРА ОДЛУЧИТИ, да ли је за то, да уђе у америчко-европску, фашистичко – натовску и убилачко – злочиначку коалицију, или је за правдољубиву и нама пријатељску и братски наклоњену и слободарску Русију. Која јавно и отворено жели да нас одусправи, опорави, оснажи, и заустави све неправде и нападе према нама, нашој држави и нашим територијама, од стране наших непријатеља у чему им помажу и домаћи издајници.

Путин и Меркелова

Путин и Меркелова

Из тих разлога, времена за одлагање избора, коме да се приклонимо, Српски Роде, више нема, као ни седења на две столице, јер ово је рат, ДОБРА и ЗЛА, који нас сигурно неће мимоићи, е, зато се и морамо одлучити, уз кога смо и за шта смо, трећег нам нема Роде мој, а ни поправног.

С поштовањем, Милосав Миле Кнежевић. .

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *