Регион

Шиптари насилно упали у кућу Србина повратника!

povrede
Данило Дончић из села Бича задобио је теже повреде када су му у јутрос око 4.30 часова шиптарски насилници каменицама разбили прозор собе у којој је спавао, а затим ушавши му у кућу и претукли га.
Албански екстремисти рано јутрос насилно су ушли у једну српску кућу у повратничком селу Бича у Метохији и том приликом је теже повређен Србин повратник, јавио је Радио Гораждевац.

Данило Дончић из села Бича задобио је посекотине руке и главе када су шиптарски провалници каменицама разбили прозор собе у којој је спавао јутрос око 4.30 сати. Убрзо су затим ушли и брутално претукли Данила вичући да се врати одакле је и дошао.

У селу се тренутно налази словеначки Кфор и полиција, а очекује се истражна екипа шиптарске окупаторске полиције која ће обавити увиђај, пренео је Радио Гореаждевац.

Пљачке и провале у повратничким селима у општини Клина су све учесталије, а починиоци се никада не пронађу иако је свима јасно да су у питањи Албанци комшије. Пре месец дана у суседном селу Грабац демолирана је црпна станица сеоског водовода и украдена пумпа чиме је нанета штета од око три хиљаде евра, а починиоци нису пронађени.

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *