Вијести, Регион

Нека Вучић има на уму да кривично дело издаје не застарева

„НИКОЛИЋЕВА ПРИЧА О УСТАВНОМ ЗАКОНУ ЈЕ ОДБРАНА ПРЕМИЈЕРА ПОЛИТИЧКИМ НЕБУЛОЗАМА“

  • Најкооперативнији или народски речено најиздашнији у компромитацији српских националних и државних интереса су дојучерашње „србенде“ и острашћени националисти, министри и четничке војводе из периода Милошевићеве владавине који су данас на власти у Србији

        ПРОТЕКЛИХ дана безмало сви електронски и штампани медији у Србији, изузев појединих сајтова, труде се да прикажу да је предаја правосудног система државе Србије на Косову и Метохији у руке самопроглашеној Републици Косово у интересу Срба и Србије, што је најобичнија лаж.

        Уочљиво је да ниједан медиј у Србији не сме да каже голу истину да судије Срби треба да полажу заклетву испред председнице самопроглашене Републике Косово Атифете Јахјаге и да суде по уставу и закону сепаратистичке, парадржавне творевине Републике Косово.

        Изношењем ове истине, јавност у Србији би сазнала да је потпис Александра Вучића у Бриселу по питању правосуђа класична национална издаја.

        Преговорима по питању Косова и Метохије Запад је још једном понизио Србију.

        Најкооперативнији или народски речено најиздашнији у компромитацији српских националних и државних интереса су дојучерашње „србенде“ и острашћени националисти, министри и четничке војводе из периода Милошевићеве владавине који су данас на власти у Србији.

        У одбрану Вучићевог споразума о правосуђу укључио се и Председник Србије, четнички војвода магистар Томислав Николић.

        Његова теорија којом ће наводно кроз Уставни закон Србије самопроглашену Републику Косово крстити аутнономном покрајином спада у политичке небулозе. По том принципу, може Председник Србије са чак и више аргумената да прогласи Црну Гору, Македонију, Босну и Херцеговину итд. кроз неки свој Уставни закон да су оне покрајине државе Србије.

        Ако је и од магистра, много је.

        Иначе, током преговора Београда и Приштине, јавност у Србији обасута је изјавама чланова српске делегације да су преговори тешки и да су они изложени провокацијама од стране Шиптара, да једноставно трпе увреде.

        Србија је и од 2006. до 2008. године водила преговоре са Приштином, али тада није било никаквих јадиковки и цмиздрења од стране београдске делегације нити споразума на штету државних и националних интереса Србије.

        Понајмање су током преговора шефови делегација играли шах, као што је то радио председник Владе Србије (по писању Вечерњих новости).

        У сваком случају, председник Владе Србије Александар Вучић због предаје Косова и Метохије мораће кад-тад да одговара.

        Да ли појединачно пред историјом, Богом или народом – или можда све скупа заједно – показаће време.

Састанак у Бриселу

Састанак у Бриселу

Издаја као кривично дело никад не застарева.

(саопштење Покрајинског одбора ДСС за Косово и Метохију)

Извор: Факти.рс

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *