Вијести, Регион

Н.Сад: Бацио бомбу под аутомобил и двоје ранио

031113
Неколико грађана је повријеђено након што је експлодирала бомба испод аутомобила „цитроен“, који је био паркиран у Толстојевој улици, у Новом Саду, испред кафића Хогар.

Бомба је бачена под службено возило директора ЈП Урбанизам Томислава Бокана, који је и предсједник Ромске демократске странке.

– Ријеч је о мом службеном аутомобилу, возач је дошао у кафић да се види са својим рођеним братом и паркирао је испред кафића, а одмах након тога зачула се јака експлозија – рекао је Бокан.

Према његовим ријечима једна жена је видјела „млађег мушкарца који је са капом и бијелим рукавицама прошао поред аутомобила и нешто бацио испод“.

Бокан каже да претходних дана није примао никакве претње. “ Експлозију видим као упозорење, а мотиви могу бити политички, али и то што сам директор Урбанзма“, каже Бокан.

Повријеђене су двије особе. Старијем мушкарцу повријеђено је раме, а једној жени чланак. Оштећено је неколико паркираних аутомобила у околини. Новосадска полиција потврдила је да је бомба експлодирала и ускоро ће издати саопштење. Ватрогасци и полиција су на терену.

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *