Регион

ДСС: Ми смо поносна жртва Вучићеве пронатовске власти и њених сателита

НАПАДИМА СЕ ЗАМАГЉУЈУ ОДГОВОРНОСТ ПРЕМИЈЕРА ЗА НЕПОЧИНСТВА ВЛАСТИ И УВЛАЧЕЊЕ НАТО У СРБИЈУ

  • На истом задатку спровођења највулгарније кампање против ДСС нашли су се Војислав Шешељ, Д. Ј. Вучићевић, Јелена Милић, Соња Бисерко, Весна Пешић, разни паровићи, младеновићи, „челници” квазиопозиционих странка и удружења грађана

          НЕПОСРЕДАН повод новог, највулгарнијег обрушавања режима и режимских послушника на Демократску странку Србије јесте њено најоштрије противљење склапању ИПАП споразума са НАТО и усвајању Закон о потврђивању Споразума између Владе Републике Србије и Организације НАТО за подршку и набавку (NSPO) о сарадњи у области логистичке подршке.

         Медијска хајка коју предводи добро познати новинар-пљувач, плакати са сликом лидера странке испод хрватске шаховнице под којом је страдала, неистине о политици ДСС, имају за циљ да замагле и баце у други план одговорност Председника Владе Србије за непочинства данашње власти и увлачење НАТО у Србију и Србије у НАТО.

         Недељама пре формалног расписивања избора, једно је јасно: усред смо најпрљавије могуће изборне кампање којој је превасходни циљ спречавање јавне и отворене дебате о најкрупнијим политичким питањима и настојање да се највећој могућој смањи поверење грађана у национално одговорне, суверенистичке, евроскептичне и антинато странке.

         Велика заступљеност у Народној скупштини странака које би браниле ставове већине грађана – прекид евроинтеграција, заустављање увлачења Србије у НАТО, одбрану њеног територијалног интегритета и вођење самосталне економске политике, ометала би власт да спроведе преузету обавезу пристајања на дезинтеграцију Србије и политичку и економску колонизацију.

         На истом задатку спровођења највулгарније кампање против ДСС нашли су се Војислав Шешељ, Д. Ј. Вучићевић, Јелена Милић, Соња Бисерко, Весна Пешић, разни паровићи, младеновићи, „челници” квазиопозиционих странка и удружења грађана.

         Беспоговорно поштујући принцип „не гризи руку која те храни”, без критике власти и политике запада према Србији, острвили су се на Демократску странку Србију, у чему значајну подршку имају у прорежимским тзв. самосталним аналитичарима и уредницима портала, посебно оним који слове за патриотске, да о њиховом повериоцу Александру Вучићу и западним амбасадама и не говоримо.

ДСС: Ми смо поносна жртва Вучићеве пронатовске власти и њених сателита

ДСС: Ми смо поносна жртва Вучићеве пронатовске власти и њених сателита

Њихови напади Демократској странци Србије служе на част и доказ су исправности њене политике и залагања да Србија постане слободна, правна, демократска и економски развијена држава.

(саопштење Демократске странке Србије)

Извор: Факти.рс

Коментариши чланак

Коментара