Вијести, Регион

Добио отказ јер кажу да је ружан

n77000

Београд – Муштерија београдског кафића „Сансет“ пожалила се да је конобар Младен Радовић (19) ружан, због чега је младић одмах добио отказ.

Младен Радовић (19) из Обреновца добио је отказ у кафићу „Сансет“ на Ади Циганлији, у којем је радио као конобар, само зато што се једна муштерија пожалила газдарици кафића да је Младен ружан! Због отказа, очајан дечко није спавао три ноћи, а како каже, већ две недеље тражи нови посао.

Без пропуста

„На том послу давао сам 110 одсто себе. Трудио сам се и нисам дозвољавао да ми се деси никакав пропуст. Сви су били изузетно задовољни како радим и нико ми никад ништа није замерио. Помагао сам колегама, био сам брз, васпитан и љубазан према гостима, али се некоме није свидело како изгледам, због чега сам страдао. Најгоре од свега ми је што сам због те неправде изгубио посао и плату“, прича Младен.

Како каже, претпоставља да се замерка да је ружан односила на то што му недостају предњи зуби, које је изгубио кад га је ударио аутомобил. Иако се већ дуго труди да сакупи паре и оде код стоматолога како би направио зубе који му недостају, никако му не успева.

Несрећа на путу

„Кад ме је ударио ауто, поцепала ми се скоро цела вилица. На усни сам имао 11 копчи, а предњи зуби с десне стране су ми се скроз изломили. Баш сам био у очајном стању. Срећом, преживео сам, а ожиљак се и не види толико. Међутим, зуби су ми страшан проблем. Немам пара за зубара, а највећа жеља ми је да их средим и будем као и други млади људи“, прича Младен.

Њега је ауто ударио јер је возач возио по мраку без светала и један другог због тога нису видели. На питање зашто га није тужио, Младен каже да се на возача сажалио јер је ускоро требало да му се породи жена.

„Иако је он био крив, нисам желео да га тужим. Сажалио сам се јер је требало ускоро да добије бебу, па нисам хтео да му кварим“, прича младић.

Коментариши чланак

Коментара

One comment on “Добио отказ јер кажу да је ружан

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *