Спорт

Селектор јуниорки Србије огорчен на судије

20130825_selektor

Селектор женске јуниорске кошаркашке репрезентације Србије Зоран Ковачић био је огорчен на судије након пораза од Француске (62:60) у полуфиналу Европског првенства, у Вуковару.

Младе кошаркашице су 30 секунди прије краја сусрета водиле 60:59, али се нису најбоље снашле у финишу и пораз им је тешко пао.

“ Огорчен сам, јер смо судисјком пљачком спријечени да се боримо за златну медаљу. Приказали смо више и заслужили да се пласирамо у финале. Тренер сам више од 40 година, међутим никад баналније нисамо добио техничку грешку као данас, нити сам видио да се онакав прекрашај као над Александром Црвендакић у посљедњим секундама не свира као фаул. Судије од срамоте нису смјеле да потпишу записник на терену, већ су то урадиле у свлачионици“, рекао је Ковачић, који је имао само ријечи хвале за своје изабранице.

„Дјевојкама свака част. Ако су праве, а вјерујем да јесу, ову велику неправду морају што прије да забораве и да освоје бронзану медаљу, јер исход меча за треће мјесто само од њих зависи“, рекао је Ковачић.

Српске кошаркашице до 18 година вечерас играју за треће мјесто у Европи против Холандије, која је у полуфиналу изгубила од Шпаније.

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *