Вијести, Спорт

АО: Ана Ивановић победила Серену Вилијамс!

Српска тенисерка је савладала најбољу играчицу света у осмини финала (4:6, 6:3, 6:3) И прекинула њену серију од 25 победа. За полуфинале против Ежени Бушар.

Ана Ивановић је савладала Серену Вилијамс са 2:1 (4:6, 6:3, 6:3) и пласирала се међу 8 најбољих на првом гренд слему у сезони. Најбоља тенисерка света изгубила је дуел са српском играчицом, перкинула серију од 25 узастопних победа и опростила се од Аустралијан опена пре четвртфинала.

Ана Ивановић

Ана Ивановић

– Невероватан је осећај. Трудила сам се да играм најбоље што могу – изјавила је после меча одушевљена Ана Ивановић. Никада пре нисам добила Серену, али и она је само људско биће и знам да је на њој био велики притисак, тако да сам само изашла на терен и ударала лоптицу и то сам врло добро радила.

Вилијамсова је открила да је играла са повредом леђа. На питање да ли је узимала лекове за умирење болова, одговорила је да то не чини без консултације са својим лекарским тимом. Американка проблем са леђима није узела као алиби за пораз, нити је желела да то баци сенку на Анину победу. .

– Можда се нисам физички осећала најбоље, али то нема везе са мојим поразом. Мислим да је Ана одлично одиграла. Урадила је све што треба за победу – казала је Вилијамс.

Ана Ивановић у четвртфиналу игра против Канађанке Ежени Бушар

Извор: Новости

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *