Православље

Обраћање светогорских монаха: Бори се за веру, земљо Руска

960_522464251114248_49839179_n

„Благосиљам верни руски народ,
да узраста на заштитy Вере, Цара и Отаџбине,
и проклињем вас, издајници“!

Свештеномученик Патриарх Гермоген

Драги у Христу, очеви, браћo и сестре, обраћају вам се руских монаси на Светој Гори са позивом о спознаји јединства, на које смо сви позвани, на то јединство, залог који већ дуго имамо:

„Да сви једно буду: као што си Ти, Оче, у Мени и Jа у Теби, да и они у Нама једно буду – да се увери свет, да си Mе Tи послао. И славу коју си Mи дао, Jа дадох њима, да и они могу да буду једно као што смо Mи једно: Ја у њима и Tи у Mени; да могу бити усавршени у једно, и да позна свет да си Mе Tи послао и да њих волиш као што си волео и Мене“, (Јован 17:21-23).

Сви ми имамо једног Бога, имамо и једну веру, причешћујемо се из једне чаше Светим Христовим Tајнама, имамо једну најслађу наду, целa Земља – Руског Цара и имамо једну велику Отаџбину! Ми смо браћа и сестре једни другима.

У време, када се против наше вере, против царске Самодржачке Царске власти и против наше Отаџбине води, немилосрдан, брутални рат, позивамо све истинске синове и кћери Отаџбине, да се једногласно придруже редовима Општег Народног фронта за долазак Цара Победитеља и да се боримо за оживљавање Свете Русије.

Свети нас учe: „У главном јединствo, у другостепеном слободa, у свему љубав“!

1382079569 379cb7e8010b Обраћање светогорских монаха: Бори се за веру, земљо Руска!

„Нову вам заповест дајем да љубите један другог, као што Jа вас љубих, да се и ви љубите међу собом. По томе ће сви познати да сте Mоји ученици ако будете имали љубав међу собом … Ово је Mоја заповест, да љубите један другога као што сам Jа вас љубио . Нема веће љубави од ове, да човек положи свој живот за своје пријатеље“, (Јован 13:34-35, 15:12-13).

Свети Јован Пророк је говорио: – „Нека Бог сачува љубав“, a свети су оци казали: „једни другима носите терет и тако ћете испунити закон Христов“, Браћо и сестре, отрпимо једни друге, да би сачували љубав и јединство.

Општи Народни Фронт долазећег Цара Победитеља – то је наша искрена исповест, тежња руске душе, заштита и борба исконских, Руском срцу драгих вредности: Православну веру, Самодржавно Царство и Светy Троједину Русију!

Општи Народни Фронт долазећег Цара Победитеља – није организација, то су сви Руски људи, који стоје у Христовоj истини!

Општи Народни Фронт долазећег Цара Победитеља – је Православни вернопривржени народ који стоји насупрот (против) сваке јереси и раскола, против издаја, против кукавичлука и лажи!

Општи Народни Фронт долазећег Цара Победитеља – то није партија, то је Божји народ, који чува светоотачку веру, вернопривржени, покајнички, молитвени и жедни ослобођења своје Отаџбине!

Општи Народни Фронт – то је нова Нада за предстојећег Православног Цара, то је верност Христу, Цару и Светој Русији до смрти!

Света Русија има велике хероје – то су наши светитељи. Многи од наших савременика – исто су тако, јунаци Свете Русије, али они више нису међу нама, њих су убили непријатељи Свете Русије, а сада се пред Престолом Божијим моле за све нас:

„И кад отвори пети печат, видех под жртвеником душе оних који су убијени за реч Божију и за сведочанство које су имали. И повикаше снажним гласом говорећи: Докле, Господе, Владико Свети и Истинити, не судиш и не кајеш крв нашу на онима што живе на земљи?! И дане бише свакоме од њих хаљине беле, и речено им би да почину још мало времена, док се не наврши времена да и другари њихови и браћа њихова, буду побијени као и они“. (Откривење 6,9-11)

Свети Царски Мученик, новомученик Григорије, мученик Андреј Јушчинскиј и сви Новомученици и Исповедници XX-ог века убијених од стране непријатеља Свете Русије.

Убијени од непријатеља Свете Русије, они су мученици нашег времена: Митрополит Николај (Јарушевич) , Митрополит Антоније (Мељников), митрополит Сницев), Оптински новомученик – јеромонах Василиј, монаси Трофим и Терапонт, отац Андреј и матушка Ксенија (Николајеви) са својом децом, монах Нестор (Савчук), свештеник Олег (Ступичкин), игуман Авенир (Смолин), Јевгениј Родионов ратник, ратник Лев Рохлин, Владимир Наумов ратник, ратник Вјачеслав Кликов, ратник Георгије (Јуриј) Буданов, ратник Генадиј Трошев, Максим Трошин, Кирил Бережниј и овде не рачунамо много убијених, свy ритуално закланy и побијену децу и православнe хришћанe на крају времена.

1382078964 geroy svyatoy rusi Обраћање светогорских монаха: Бори се за веру, земљо Руска!

Хиљаде људи су сада у притвору у затворима и радним логорима: Александар Сисојев, Леонид Хабаров ратник, ратник Владимир Квачков, ратник Александар Ковтун, ратник Роман Савченко, Владимир Иљутиков ратник, ратник Виктор Луконин, ратник Андреј Сухорада, ратник Александар Слаткиx, ратник Валентин Пољанскиј, Александар Андрjев, Георгије Шутов, ратник Петaр Молодидов, Виталиј Акиншин, ратник Сергиј Аркачеjев …

И зато, да би се наши људи угледали на њих и увек знали своје хероје, њихов пример следили и подржавали их у њиховој вери и хероизму, пре него што су били мучени, раскомадани, убијени, спаљени и када су њихова тела оскрнавили; пре него што cy их ставитли иза решетака, ми, руски монаси Свете Горе, са благословом Старца јеросхимонаха Рафаелa (Берестова), који се такође подвизава на Светој Гори, залажемо се за установљење највећe наградe за наше живе хероје. Зато, да бисмо сачували своје хероје, сачували драгоценo наслеђе Свете Русије. Награда се зове „Херој Свете Русије“ и има три степена:

I степен – златни Георјевски крст (крст Светог Ђорђа) са заставом и златним грбом Руског Царства;

II степен – сребрни Георјевски крст (крст Светог Ђорђа) са заставом и златним грбом Руског Царства;

III степен – сребрни Георјевски крст (крст Светог Ђорђа) са заставом и сребрним грбом Руског Царства.

1382079706 rafail berestov Обраћање светогорских монаха: Бори се за веру, земљо Руска!

Крст Светог Ђорђа на спомен наших великих и славних предака, који су у одсудном часу увек показивали јунаштво и хероизам, част и храброст, верy и оданост Богу, Господару (Цару) и Отаџбини, чак и до смрти.

То је толико данас за нас важно, за подизање руског духа, за одбацивање сваке смутње, маловерјa, неповерењa, малодушности и кукавичлукa и да у овим смутним временима, да останемо Руси!

Наградy „Херој Свете Русије“ I степена добива: митрополит Владимир (Почаjевскиj); схиархим. Кирил (Павлов); архимандрит Петар (Кучер), игуман Сергије (Романов) (за изградњу манастира Светих Царских Мученика на месту Руска Голгота, за изградњу других светих манастира, за стајање у Истини). И као војници Христови: Алексеј Добичин и Галина Царева, речју и делом, верне слуге будућег Цара Победиоца, они добивају и духовну титулу Генералисимус.

Награда, „Херој Свете Русије“ II степена биће урученe: jером. Матејy (Решетњаку); јереју Владимирy (Нестеренкy) .

Наградy, „Херој Свете Русије“ III степенa уручиће се: црквењакy („пономарy“) Московског храма (молим да ми помогнете, да га контактирамo) – за хероизам, који је показан приликом пораза Гелманове богохулне изложбе; Галини Симоновoj – за верну службу Светoj Русији, и за херојски гест у одбрани части и достојанства православног архијереја и, по речима светог Јованa Златоустoг, затвори клеветничка уста; Ирини Луговајавoj – за њену активну помоћ борби против изградње антихришћанске диктатуре у Русији.

Поред ових горе назначених награда подносимо и пристиглe предлогe за награђивање и одлоковање нових хероја.

Оцима и браћи, који могу да дођу на Свету Гору Атонску, директно ће им уручити награду Баћушка о. Рафаил (Берестов). Они који не могу да дођу, као и сестре, наградy уручити светогорки монах Ермоген (Кобзарев).

Наградe „Херој Свете Русије“, могу бити бити додељенe само православним хришћанима, који чувају чистоту вере, воде борбу против јереси, обновљенства (новотарства), антихристовог екуменизма и глобализма у Цркви и Држави, који ратују и устају за оживљавање Православног Самодржавља и ослобођење, очишћење и поновног уједињења Светe Троједине Русије.

Наградом, „Херој Свете Русије“, ни у ком случају и ни под којим околностима не смеју бити награђењи: људи јеретичкиx, либералниx, екуменистичкиx, глобалниx, антимонархистичкиx, антинационалниx ставова, изјава и деловања. Ова награда не може ни у ком случају бити додељена: христомрзитељима, богоборцима, богохулницима, издајницима, рушитељима, злостављачима, подсмевачима, пљачкашима, лоповима и убицама руског народа, као и сви они који подпадају под злочин ћутања, одобравања и учествовања у њиховим преступима.

У Христу драги оци, браћо и сестре, апелујем на вас да се активно укључите својим учешћем у додели награда Георјевскиx крстова, јер је замишљено да се награде подрже јавним донацијама. На наш позив, a са великим ентузијазмом већ су се одазвали многи верници из различитих градова и покрајина руског царства: Москва, Санкт Петербург, Твер, Симбирск, Курск, Брjанск, Адлер, Екатеринбург, Иркутск, Петропавловск-Камчатскиј, и др. Ако у овом случају, будемо имали вишак средстава, они ће, на име додатног новца, бити искориштени за финансирање будућих награда, које ће се уручивати новим херојима.

Позивамо ваc у виду апела, да отпочнете са узношењем свакодневних следећих молитава:

Руски Символ Вере

Верујем, Господе, у Православно Царско Самодржавље, Духом Светим свечано заклето и утврђено за сва времена, Освећеним Сабором и Руским народом за мир и просперитет наше Отаџбине и за спасење душa, као што су о томе учили и сви свети Божији руски угодници последњих векова. Амин.

Молитва за долазак будућег руског Цара

О Господе Исусе Христе, Сине Божији! Данас је Држава Руска без саборног покривала. Њена круна је остала сироче, Отаџбина плаче без Оца. Подножје Божијег Престола налази се у рукама ругача, а све према нашим гресима. Пресвета Богородицe, Посреднице наша, замоли Сина свог и Господа нашег Исуса Христа, да нам пошаље најслађy наду Земље, Цара Рускога, изабраног срцем Својим. Да се над нама уздигне јасно сунце, Христово насеље, да се обрадује као Исполин, Победник таме. Амин.

Пресвета Владичице Богородице, подари покајање нашем народу, ојачаj нашy христољубивy војску за бој, подари нам Првославног Цара и Самодржавно Царство Његово и васкрсни Свету Троједину Русију! Амин.

О, Господе Исусе Христе, Сине Божији, ради молитава Светих Царских мученика: Цара Николаја, Царицe Александрe, Царевићa Алексејa, Кнегињe Олгe, Татјанe, Маријe, Анастасијe, сачуваj и заштитити Русију и смилуј се на нас грешнике!

Свети благоверни Царе Јоване, свети оче Генадијe Новгородски, преподобни оче Јосифе Волоцкиј, и ви сви свети Земље Руске, молите Бога да нам помогне да изградимо ново Упориште долазећем Цару Победиоцу!

Господе, нека буде воља Твоја света! Амин.

ПРОРОЧАНСТВО
Светитеља Николаја Српског о Светој Русији:

„Долази време и већ је настало, када ће мучеништвом крштена Света Русија повезати све своје идоле који растурају Русију и, као Свети Владимир, збациће их са Руске Земље у понор без дна.

Време долази и већ наступа, када у Русији се неће обнављати само иконе светитеља, као што се то сада чини, већ и када жива руска војска од светог Владимира, светог Серафима до последњих Новомученика с Царем мучеником на челу повезати небо и земљу, да се Руски народ поново препороди у страдању и патњи, поново у крвљу покрсти, Христом преображен и спремна да помогне свему свету.

Долази време, браћо моја, ево, већ је и на прагу, када заливено блатом – мокрo, патњом и страдањима измождено лице Руског народа ће засијати као сунце и осветлиће оне, који седе у тами и сенци смрти. А онда сви народи на земљи ће захвално објавити: „русијо наша, Мученице наша, црвено сунашце“! …

Благо вама који плачете сада са Русијом, јер ћете се са њом и радовати!“

5/18 / октобар 2013 година.
грешни Авељ јеромонах
Спомен свет. Петра, Алексија, Јонe, Макаријa
Филипa, Јовa, Хермогенесa, Тихонa, Петра, Филарета,
Иникентија и Макаријa, Московски
и све Русије Чудотвораца.

Света Гора Атонска

грешни јеромонах Авељ
(Стебелев-Веласкес)

Контакт информације за уплату донација:

слуга Божји Јован +7-985-220-80-13;
слушкиња Божја Галина +7-905-522-97-05
за СМС поруке: грешни Авељ +7-926-103-98-68
+30698-057-62-10

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *