Хуманитарне акције

ПОШТАР АНЂЕОСКОГ СРЦА: Шаљите помоћ, ја ћу је однети угроженима

postar

 

Након објављивања приче о поштару Филипу Филиповићу, који помаже становништву у удаљеним селима дуж границе с Косовом на територији општине Куршумлија, нашој редакцији се обратило много читалаца који би желели да се укључе у прикупљање помоћи за угрожене особе.

За све њих, овај човек племенитог срца објашњава како је најлакше да се то изведе.

– Драго ми је да има људи који желе да помажу. Ја сам на терену, па ћу сваку донацију и испоручити тамо где треба. Нисам до сада отворио наменски рачун за помоћ тим особама како не би дошло до евентуалне спекулација око трошења. Зато и позивам да сви они који желе да пошаљу новац, могу то да ураде у било којој пошти. Треба да затраже поштанску упутницу, да као примаоца наведу Филип Филиповић, а да у делу за поруку обавезно ставе да је то намењено за угрожену децу и особе из Куршумлијске Бање. Новац ће бити уручен онима којима је најнеопходнији – истиче он.

За оне који желе да пошаљу одећу, обућу и остале ствари које могу да се искористе у предстојећој зими, могу послати пакет на адресу Филип Филиповић, Пошта 18435 Куршумлијска Бања

Позивам добре људе да пошаљу све што може да усрећи угрожене суграђане, ја ћу им је однети – каже он.

За све оне, који желе детаљније да се распитају о начину на који да помогну, то могу да ураде позивајући Филипа на број телефона 066 204 606!

Позивамо све добре људе да се укључе у ову акцију и помогну грађанима Србије који живе у условима живота који су ближи 19. а не 21 веку!

Подсетимо, Филиповић најугроженијима односи животне намирнице, одећу, обућу, помогао је у реновирању поште, а њега тамошњи становници из захвалности зову “Анђео чувар!

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *