Живот и Здравље

Препород живота у Торонту

Атласолог Предраг Ђорђевић, аутор три књиге о намештању атласа, председник је Удружења грађана „Препород живота“, које има десетине огранака у Србији и региону. Рођен је 1958. године у Чачку, а данас живи и ради у Новом Саду и Београду. Ђорђевић је ученик швајцарског изумитеља Ренеа Шимперлија, који је широм планете Обучио четиристо људи да се баве намештањем атласа.

„Педесет једну годину, шест месеци и три дана су ме мучиле болести, а препорођен сам 26. септембра 2009. и од тада живим све здравије”, прича Предраг Ђорђевић. „Тога дана ми је намештен атлас и пробуђена жеља да се посветим овом хуманом послу. Убрзо су код мене наступила тако велика побољшања, да сам знао да ће намештање атласа бити моја главна преокупација у целом будућем животу“. Обучио Вас је Швајцарац Рене Шимперли. Међутим током праксе увидели сте да се могу урадити нека побољшања.

О чему се ради?

„Шимперли је увидео да се атлас, који је измештен код апсолутне већине људи на свету, може наместити масажом лигамената на потиљку. После обуке (коју је он наплаћивао двадесет хиљада евра, а ја је увек и свуда држим бесплатно, како би се човечанство што пре избавило од болести) упражњавао сам неко време његов метод и увидео недостатке.

Уз сву љубав и захвалност учитељу, морао сам да га темељно изменим и допуним. Све у свему, смањио сам агресивност захвата и истовремено појачао његову прецизност и ефикасност. Патентирао сам сопствени, ПРЕПОРОД АТЛАС ТРЕТМАН и он доноси изванредне резултате. Људе одушевљава једноставност овог поступка. Ових дана промовишем у Торонту своје књиге и свој метод, теоријски и практично.

Људи су ганути, буде и суза радосница након моменталних, изненађујућих побољшања здравља после свега десетак притисака масажером на лигаменте потиљка. Најмлађе дете чији сам атлас наместио имало је 45 дана, а најстарији човек 96 година. Ова масажа се примењује на деци како би се развијала и расла у добром здрављу, али није касно ни за најстарије, јер се њоме олакшава и улепшава чак и позно доба живота“.

Зашто сматрате да је од толике важности да се што више људи подвргне третману?

„Проф. др Рајнер Зајбел, један од водећих стручњака за кичму на планети, у својој морфолошкој студији Наша глава је уврнута (2010) доказао је да је први пршљен испод лобање, атлас, измештен код апсолутне већине људи на свету.“

Више од сто година пре њега, оснивач модерне хиропрактике Данијел Палмер уочио је да помереност атласа са његове прецизне анатомске позиције изазива готово све болести и тегобе, али није нашао начин да први пршљен врати на место.
Знао је да би се тако остварила знатно боља комуникација мозга са телом и боља циркулација крви, а тиме и боља регенерација читавог организма, али није знао како да помери малу пљоснату кост испод лобање.

Сада, када имамо савршен метод да вратимо атлас на његову прецизну анатомску позицију – сви што пре треба да се подвргну ПРЕПОРОД АТЛАС ТРЕТМАНУ.

Зашто? Зато што је, на пример, Зорка Петровић Димић из Београда, у ноћи после намештања атласа, први пут заспала након 45 година тешке несанице и од тада, ево пола године,спава као дете, а Зора Милинковић, медицинска сестра у чувеној београдској болници „Др Драгиша Мишовић“ избавила се од мултипла склерозе. Она уверено каже: „Питање је да ли уопште постоји мултипла и друге болести, или су то само стручни називи за разне последице које изазива измештен атлас.“ Гордани Мустафић из Београда је нестала злослутна раница на грлићу материце, па је и њен одушевљени гинеколог убрзо наместио атлас.

Једна докторка, професорка медицинског факултета, после месец дана ми се похвалила побољшањима здравља и отворено казала: „Нажалост, медицина је у већини случајева легално убиство.“ Често нам долазе лекари, адвокати, научници, писци…

Међу писцима је и Мирјана Булатовић, која се одмах по намештању атласа пре годину дана запослила у ПРЕПОРОДУ – као саветник за медије. Видим да уживате у раду и поред велико умора због темпа којим радите
ових дана.

„Да уживам и јако се лепо осећам у Торонту иако сам већ долазила 5-6 пута. Упознајем дивне људе. Заправо се бавим разглашавањем дивних вести – да је нечије дете проходало, да један младић неће морати целога живота да пије, како он каже, тоне лекова због генетског поремећаја, јер је тај поремећај одмах по намештању атласа као руком однесен, да други младић не мора да послуша лекаре и напусти посао због нерешивих проблема са кичмом…

Бележим предивна Искуства препорођених и снимам видео изјаве спасених, па све то радосно качим на сајт http://www.preporod.org, не би ли се и други људи охрабрили да дођу у ПРЕПОРОД ЖИВОТА по своје здравље.

Пошто смо вама далеко, Предраг Ђорђевић и ја смо дошли код вас у Канаду, а у томе нам је помогао Миле Кљакић“, са одушевљењем прича Мирјана…

Шта је пресудило да се одлучите да организујете гостовање Предрага Ђорђевића? Шта је то што Вас највише фасцинира у томе што Предраг ради, питамо Милета Кљакића.

„ПРЕПОРОД ЖИВОТА је једна од најбољих идеја која је икада дошла из Србије и прети да препороди цео свет. Колико год то чудно звучало, ово је једна од најбољих претњи. Намештање атласа једино може да схвати онај ко је то урадио, а после тога пожели да се таква срећа догоди и другима. Што наш народ каже, ко не уме себи, не уме ни другоме. Ових дана људи једни другима јављају како су се препородили. Великом брзином се шири велика вест, па ево и преко наших торонтских Новина.

Због изузетног интересовања Предраг Ђорђевић, може се рећи, није имао избора – продужио је боравак у Торонту до 30. новембра 2015“.

Захвалили смо се на разговору и са великим интересовањем наставили да се дружимо са овим изузетним људима.

Препород живота у Торонту

Предраг Ђорђевић ће свој метод намештања атласа представљати у Карате клубу ЕАГЛЕ у Мисисаги, сваког дана до 30. новембра (изузев 22. и 23, када борави у Монтреалу).

Сусрет са њим је могуће заказати на телефон (647)215-9379.

Ивана Ђорђевић

Извор: Торонтске новине, Препород живота

Коментариши чланак

Коментара