Вијести, Занимљивости

Здравка Чолића расплакала учитељица!

Најпопуларнији регионални извођач је свакако Здравко Чолић, који је био гост на хрватском “народном радију” у музичком шоу Далибора Петка.

Здравко Чолић

Здравко Чолић

Здравко је промовисао свој нови ЦД „Ватра и барут“ и причао са слушаоцима. У емисији су му се као неочекивани гости придружили пријатељи Никша Братош, Кемал Монтено, Дражен Жерич Жера. Гошћа је била и босанска кантауторка Маја Сар, чију песму Чола пева на албуму.
– Данас сам била на дружењу с председником Јосиповићем, но сад се тек тресем и имам трему, рекла је Маја Сар у емисији када се упознала са Здравком Чолићем.
У емисију се укључио и продуцент Никша Братош који је радио албум “Ватра и барут”.
– Од свих људи које познајем, Чола је највећи џентлман, рекао је Никша Братош.
Прилику да се друже са Чолом нису пропустили ни Антонија Шола и Арсен Дедић који су се укључили у емисију телефонски. Но ипак највеће изненађење било је кад се Здравку јавила учитељица из Сарајева, Фатима Делић, код које је учио сценски покрет.
– Јако сам поносна на тебе.Твоји родитељи и ја желели смо само једно. Да испуниш наша обећања да добијеш гитару, да почнеш да свираш и да те гурнемо у музику – рекла је учитељица, што је Здравка дирнуло до суза.

Извор: Блиц

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *