Вијести, Занимљивости

Хрватски телевизијски јавни сервис креће са еротским емисијама

БИЋЕ ИХ ЗАСАД ДВАДЕСЕТАК, А ХРТ ЋЕ ИХ ПРИКАЗИВАТИ НА СВОМ ТРЕЋЕМ ПРОГРАМУ

         ХРВАТСКА радио-телевизија (ХРТ) је на позив за јавну набавку програма од независних произвођача добила укупно 204 понуде, највише за „кратке формате” о науци и образовању и забавне емисије, али и три понуде за еротску емисију као планирану новост у свом програму.

         Како је стајало у позиву, ХРТ је тражио емисију о еротици која ће „на модеран, информативан, провокативан и сензуалан начин код гледалаца подстицати радост живљења и љубави”, пренела је агенција Хина.

         У позиву није било никаквих ограничења, осим законских, а једини услов је био да емисија не сме да се одвија у класичном телевизијском студију.

         Еротска емисија је предвиђена за емитовање на Трећем програму ХТВ чији је уредник Деан Шоша, а планирано је двадесетак полусатних епизода које би се приказивале после 23 сата.

         Шоша је пре затварања позива за набавку програма рекао да је интерес за еротску емисију велики јер, како наводи, гледаоце наизглед више занима политика, што није истина, пошто је људима еротика пуно важнија од политике.

Хрватски телевизијски јавни сервис креће са еротским емисијама

Хрватски телевизијски јавни сервис креће са еротским емисијама

Како је Шоша истакао ријечком у Новом листу, будуће ауторе неће ничим спутавати а водитељи еротске емисије на ХРТ-у „могу бити академици, модели и `алиени`, ако се јаве”.

Извор: Факти.рс

Вијести о…: У Србији је РТС, у Републици Српској РТРС, а у Хрватској, ХРТ. Да ли се то Срби боје придева СРПСКИ? Зашто је тако мало институција у Србији које имају придев српски? Данас чак и војска у Србији није српска? Који се интерес заступа у српској влади? Српски?

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *