Вијести, Занимљивости

Хилари Клинтон имала сексуалне односе са Јоко Оно

ДЕО ЗАПАДНОГ ЕСТАБЛИШМЕНТА – БРАНЕЋИ ПРАВА ЛГБТ МАЊИНЕ – БРАНИ СВОЈА ПРАВА

  • Не боре се за права гејева и лезбејки по целом свету прогресивна и цивилизована господа традиционалне оријентације, већ сами гејеви и лезбејке који су се домогли власти, па је користе да би просто-напросто легитимисали оно што су морали да дуго скривају од својих бирача и поштовалаца

         Пише: Антон ХАШЋЕНКО     

         ПРИЛИЧНО  је раширено мишљење да западне политичке елите агресивно инсистирају на правима секс-мањина – упркос протестима у многим земљама – пре свега зато што брину о тој категорији својих грађана. А и зато што се придржавају „демократских канона”.

         Понекад се говори и о неком мега-моћном геј-лобију, али се при том ништа не конкретизује, па у јавности опстаје нешто апстрактно, чак фантомско.

         Али, откако су се појавиле скандалозне информације о прошлости низа представника америчког естаблишмента – наметнуло се подозрење да су такви – скривајући одређено време своју перверзну оријентацију – искористили долазак на власт да би се борили за своје интересе.

         У том кругу је и Хилари Клинтон која је – како се тврди – имала сексуалне односе са Јоко Оно.

         У истом кругу је и бивши спикер Конгреса САД Денис Хастерт којег сада оптужују за прикривање крупних финансијских операција које су му биле потребне да прикрије сексуалне преступе у које је увукао малолетног дечака.

         На исти тас се може ставити и скандал са раскринкавањем геј-свештеника из Ватикана, што чини схватљивијом чудну толерантност појединих представника католицима (и не само њих) према очигледном библијском греху.

         Све ово значи да заиста имамо посла са најмоћнијим могућим геј-лобијем (дакле: нимало апстрактним) који брине о себи вољеним, а не о нечијим туђим геј-правима.

         Њима нису потребна права сексуалних мањина, већ њихова права (као припадника тих мањина).

Хилари Клинтон имала сексуалне односе са Јоко Оно

Хилари Клинтон имала сексуалне односе са Јоко Оно

Све у свему: не боре се за права гејева и лезбејки по целом свету прогресивна и цивилизована господа традиционалне оријентације, већ сами гејеви и лезбејке који су се домогли власти, па је користе да би просто-напросто легитимисали оно што су морали да дуго скривају од својих бирача и поштовалаца.

Извор: Факти.рс

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *