Вијести, Занимљивости

Ако планирате да живите у Дубаију, од екстремне је важности да промените презиме у Митровић

Оливера Митровић из Србије освојила је у наградној игри Дубаи шопинг центра скупоцени „ламборгини гаљардо“. Ова чињеница је, ипак, још занимљивија ако се узме у обзир да је прошлогодишњи добитник исте наградне игре такође из Србије и презива се, нећете веровати – Митровић.

Оливера Митровић није била на извлачењу али су је званичници шопинг центра обавестили о награди

Оливера Митровић није била на извлачењу али су је званичници шопинг центра обавестили о награди

Дубаи шопинг центар је на свом Фејсбук профилу објавио слику са наградног извлачења, а Оливери Митровић је срећу донео тикет са редним бројем 381573. Она није била присутна на извлачењу, али су званичници шопинг центра рекли да ће је одмах контактирати и обавестити, „Ламборгини гаљардо“ је један од најскупљих и најпрестижнијих супераутомобила на свету, са почетном ценом од око 180.000 долара.

Звучи невероватно, али у прошлогодишњој наградној игри Дубаи шопинг центра добитник главне премије био је Зоран Митровић, такође из Србије. Он је освојио луксузни аутомобил марке “астон мартин рапиде” вредан око 200.000 долара.

Митровићу су кључеве од аутомобила предали представници центра и Министарства за економски развој Дубаија.

 

Награде се додељују сваке године у оквиру Дубаи шопинг фестивала, који привлачи купце из целог света. Дубаи шопинг центар је тржни центар са највећом површином на свету, са више од 1.200 продавница и 200 кафића и ресторана распоређених на четири спрата.

Извор: Блиц

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *