Вијести, Регион

Вучић: Вероватније је да ћемо изгубити изборе, него да ћемо их добити

Лидер Српске напредне странке Александар Вучић изјавио је јуче да су уз помоћ тајкунских пара у предизборној кампањи против напредњака уједињени сви они који желе да зауставе промене у Србији.

Александар Вучић

Александар Вучић

Све што сам говорио, како ће се уједињавати људи и против странке коју водим и против мене лично, то се дешава, од различитих аналитичара, преко медија и многих других и није ништа неочекивано, али, не секирам се много због тога – рекао је Вучић.

Зато сам данас изашао, између осталог, пред вас да вам покажем да немам никакав страх од чињенице да је вероватније да ћемо изгубити изборе за месец дана, него да ћемо их добити – рекао је Вучић новинарима у Влади Србије.

Он је навео да “нема никакав проблем са тим” и да само жели да Србија избегне сценарио насиља попут актуелног у Федерацији БИХ:

– Само желим да Србија избегне сценарио неоговорноси и неозбиљности…што желим и Републици Српској, која је била по нашим проценама угроженија, што желим и БИХ, чији територијани интегритет ми као држава поштујемо… а то је да се избегне насиље, да се избегну сукоби, да се избегне уништавање имовине – рекао је Вучић.

Он је одбцио спекулације о било какавбим коалиционим договорима СНС са другим странкама:

– Што се тиче коалиције, слушам сваки дан како неко неће и неко хоће са нама у коалицију – никоме нисмо такву коалицију ни понудили, ни са ким нисмо ни разговарали – рекао је Вучић и поновио да никога није ни звао у коалицију.

– Чудим како се сваки дан заклињу да са нама неће у коалицју, а, верујте, ја их нисам ни позвао у коалицију и сад сваки дан ја морам да објашњавам – извините, где нећете, нисам вас звао – нагласио је Вучић.

Он је оценио и да иза свага стоји новац тајкуна:

– Али, шта да радимо.. око свега тога се показује оно о чему сам говорио, како се сви, без обзира на међусобне разлике, уједињују да би зауставили промене и да би покушали ствари да врате на старо, уз много тајкунског новца и кроз различите медије. Имамо и новоосноване медије који се једино баве мојим приватним животом и најбруталнијим измишљотинама. Ја их молим да то наставе, јер ће ми умногоме олакашати посао – закључио је он.

Извор: Танјуг

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *