Вијести, Мишљења

Ведрана Рудан: Колинда је НАТО слушкиња у Хрватској, а саме Хрватске – нема

  • Тренутно се у овој спрдачини од земљице нацићи коте брже него деведесет и прве. Пријете, урлају, драговољци су гори него субнорци, никад доста пара и привилегија, нема више Срба па лове Југославене. Гдје су данас у Хрватској Југославени, јебали их Југославени?
  • Ишла бих да на Марковом тргу Божју помоћ зазове Иво Санадер. Он је једини човјек у Хрватској који јест и који би могао Хрватску очистити од фашизма. Да он преко себе објеси ленту у трену би са сцене нестали сви главаши, сви клемови… Циркусанти би у Загребу склопили свој шатор, фашистички споменици би се рушили, дању, Срби би опет постали људи, Југославене нитко не би ни спомињао ни тражио. Знам, он је лопов, али Хрватском опуштено шећу већи лопови од њега

        

„ЈЕБИГА, НА МОЈУ ВЕЛИКУ ЖАЛОСТ – САНАДЕР ЈЕ У ЗАТВОРУ А ФАШИЗАМ НА СЛОБОДИ”

ХРВАТСКА књижевница и блогер Ведрана Рудан „добила” је неочекивано позив да присуствује инаугурацији новоизабране хрватске председнице Колинде Грабар Китаровић.

         Није отишла на инаугурацију, а поводом ње је написала текст „Предсједница и ја”* који Факти преносе у целини:

         „Поштована,

         слободни смо овим путем пренијети Вам позив новоизабране предсједнице Републике Хрватске гђе Колинде Грабар Китаровић на свечаност инаугурације која ће се одржати у недјељу 15. вељаче 2015. године у 12.00 сати на Тргу св. Марка. Љубазно Вас молимо Ваш одговор у што краћем року како бисмо Вам правовремено осигурали акредитацију за наведено догађање. Напомињемо како је за издавање акредитације потребно навести ОИБ.

         С поштовањем, Гордана Колак

         Читам ја тако читам. Мене ХДЗ позива на свечаност инаугурације? На што ја њима личим? Двадесет и пет година дижем гласић против лопина и фашиста који су нам опљачкали земљу, људе претворили у робље, распродали све живо. Уз њихов благослов Главаш је постао генерал. Њихов је генерал и Норац.

         Они су Хрватску претворили у рупу у коју га Црква у Хрвата уваљује кад год јој се дигне. Стално јој се диже. Мени су дали отказ деведесете јер сам увриједила Туђманову ленту а данас ме „новоизабрана предсједница” позива на своју фешту. Још ако јој ставе ону ленту?!

         Одбила сам и захвалила се на позиву а онда кренула разговарати са блиским људима. Огромна већина била је запањена. Тко нормалан може тебе тамо звати? Међу шатораше за које си ти на телевизији рекла да би их шмрком растјерала? На скуп гдје ће бити онај Клем, онај, са два м или једним м, никако да запамтим? Зашто тај лик није у затвору него и он иде на инаугурацију? Што ако будеш стајала уз Клема или Клемма?

         Чуј, они те провоцирају. Желе од тебе направити будалу. Мисле, стално пизди против нас али кад јој се буде пружила прилика да се укаже покрај Карамарка… Која нормална женска може томе одољети?

         Колинда је НАТО слушкиња у Хрватској. Предсједница Хрватске? Хрватске нема. Хрватска је база у којој будале вјежбају како у име Америке од живота ослобађати Украјинце и остале Инце. Све си то тисућу пута написала. Нећеш, ваљда, ићи, будало?

         Нећеш, ваљда, остати дома, будало? Увијек си се борила за женска права. Коначно се у овој мачо вукојебини жена докопала положаја. Госпођа те пристојно позвала. Ти си дјевојка из њеног краја. Што тој жени фали? Знаш одакле је потекла. Замисли коју је она енергију утрошила да би дошла до врха.

         Кад је Јосиповић постао предсједник сви су га дизали у небеса. Интелектуалац, професор, музичар, правник…Па ипак лопина у пет година ништа под милим богом није направила. Ништа! А сироту жену пљују унапријед.

         Дај, не прави се блесава, сви хадезеовци су фашисти. Ти ћеш сјести међу њих? Тренутно се у овој спрдачини од земљице нацићи коте брже него деведесет и прве. Пријете, урлају, драговољци су гори него субнорци, никад доста пара и привилегија, нема више Срба па лове Југославене.

         Гдје су данас у Хрватској Југославени, јебали их Југославени? А она Омејец, шефица Уставног суда, Колинда ће се пред њом заклети да ће јој Бог помоћи у питај бога чему. Омејец?! Добро знаш како се Омејец дочепала функције. Због ње се мијењао закон да би могла стајати на оној бини, а закон се због ње промијенио јер је она дала… И ти и ја знамо коме је дала и кад је дала. Зашто жене и у Уставни суд стижу преко земичке?

         Чекај, Ведрана! Не мора ти баш свака пизда држати предавање! Океј, Хрватску фашизам држи за грло. Тко влада Хрватском? Јебени, десничарски, фашистички, лоповски, лажљиви Хадезе је опозиција! Хадезе је опозиција! А онда ти ови серу како је ствар хигијене не отићи Колинди на ноге. А није ствар хигијене растурити јебену, неспособну, успавану, корумпирану есдепеовску власт? Сви видимо нациће, тко се буни против Есдепеа? Гдје су ти јунаци и јунакиње који ће рећи, Есдепе, да се ви не давите фашистичком спермом Хрватска не би била фашистичка земља.

Хрватска књижевница и блогер Ведрана Рудан

Хрватска књижевница и блогер Ведрана Рудан

Захваљујем госпођи Предсједници на позиву али на инаугурацију нећу отићи. Кад бих ишла? Ишла бих да сутра на Марковом тргу Божју помоћ зазове Иво Санадер. Он је једини човјек у Хрватској који јест и који би могао Хрватску очистити од фашизма. Да он преко себе објеси ленту у трену би са сцене нестали сви главаши, сви клемови… Циркусанти би у Загребу склопили свој шатор, фашистички споменици би се рушили, дању, Срби би опет постали људи, Југославене нитко не би ни спомињао ни тражио. Знам, он је лопов, али Хрватском опуштено шећу већи лопови од њега.

Јебига, на моју велику жалост, Санадер је у затвору а фашизам на слободи.

* Идућег сам дана назвала број наведен у маилу и тражила Колак, рекла сам да сам се предомислила. С друге стране није била Колак него безимена госпођа. Гордана Колак не постоји. Мене нетко зајебава.

www.rudan.info/predsjednica-i-ja/

Извор: Факти.рс

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *