Вијести, Свијет

Шведске власти признале: Кемтраилси су стварни, а не нека теорија завере

chemtrails02

Стокхолм – „Ти дуги бели трагови, облачне сумаглице на плавом небу, иза необележених авиона, нису уобичајени трагови“, рекла је вођа шведске Странке Зелених, Пернила Хагберг.

Као што је известила путем шведских новина „Катринехолмс Курирен„, Хагберг као први велики политички вођа који се изјаснио о том проблему, отворено је признала да ове необичне облачне стазе, које не успевају тако брзо да нестану са неба као нормални трагови авиона, су заправо отровна мешавина хемикалија, вируса и метала који се колективно називају „Кемтрејлс„.

Према Хагберговој, запрашивање је заједнички подухват од стране америчке Централне обавештајне агенције (ЦИА) и америчке безбедносне агенције „УС National Security Agency (НСА)„, као и Шведске владе у својој земљи, да мењају атмосферске услове путем намерног запрашивања аеросолом.
У овој опасној мешавини аеросола су укључене и разне хемијске компоненте, као што су вируси и вирусни фрагменти, а такође и метали попут алуминијума и баријума, за које је већ доказано да се гомилају у залихе вода и у тло широм света.

Нормални млазеви који се састоје од обичне водене паре која се брзо развија након емисије из млазних мотора су далеко друкчији од Кемтрејлса. Следећи видео приказује слике Кемтрејлса како они иначе изгледају на небу:

„Сјајно је видети политичарку како привлачи пажњу јавности на овај проблем и помаже придодати веродостојност овог случаја у маинстреам медијима“, пише ЈГ Вибес за „Интел Хуб„. „Нажалост, ово је политички проблем који захтева много неполитичких решења“.

Запрашивање неба за спас Планете?

Занимљиво, Уједињене нације (УН) и разна Бил & Мелинда Гејтс удружења недавно су били присиљени да признају да се одвијају таква запрашивања, те да емитоване честице нису саставни део нормалних млазева авиона. Но, њихов изговор зашто се извршава запрашивање неба Кемтрејлсима је тај да они некако покушавају да спасу планету од разорних учинака такозваног „глобалног загревања“, које је увек присутно, као псеудонаучна еколошка теорија која се често користи као оправдање за све врсте чудних предлога мера.

У случају Кемтрејлса, све од блокирања Сунца (његовог зрачења) како би се смањила просечна температура на Земљи до намерног померања временских услова (ХААРП) за потребе неутралисања наводног топљења поларних капа (леда), коришћени су као изговор за покушај легитимисања сејања отрова на нашем небу. Ако поново буде изабрана за још један мандат, Хагберг каже да ће наставити да се бори против таквих Кемтрејлса у својој земљи, а за које она каже да су ти напори иницирани и од стране шведске Владе.

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *