Вијести, Свијет

Соба за медитацију УН

Уједињене нације – са својим средиштем у њујоршкој “Вавилонској кули” – сасвим сигурно имају велику улогу у сотонској завери да се још једном потчине сви народи света и сместе у огроман, глобалан концентрациони логор у организацији међународних банкара, чија би власт била неупитна и потпуна.

Земљиште за изградњу зграде Уједињених нација у Њујорку донирали су, наравно, Рокефелерови! Коштало их је 8.500.000 долара.

Постоје два врло знаковита религијска симбола у згради УН-а. Кад уђете на главни улаз, дочека вас велики кип голог мушкарца: то је Зевс – врховни бог паганског пантеона. Он представља Сотону (или Луцифера), “бога овог света” (Друга посланица Коринћанима 4,4).

Zeus statue in the UN

А у углу, на десној страни главног предворја, налази се “соба за медитацију” (“UN Meditation Room”), просторија која служи запосленима и важним посетиоцима зграде УН да у њој, уколико желе, проведу неко време у медитацији.

Мада, тврди се да не може свако да у њу уђе, већ само одређена група људи, пре свега високих политичара и службеника УН-а. Постоје непотврђене приче да су неки од њих имали мистична искуства у њој. Куриозитет је да се у њој венчао Кофи Анан, некадашњи Генерални секретар УН и добитник Нобелове награде за мир.

Сама замисао собе је настала од стране Даг Хамарскјолда, бившег Генералног секретара УН и групе пријатеља окупљених око њега са идејом промовисања многобожачког друштва будућности. Ни садашњост није далеко од тог остварења, судећи по Америци.

Облик пода собе је крња пирамида, симбол Илумината. У собу се улази код базе пирамиде.

На задњем зиду собе за медитацију, у геометријском дизајну, налази се преко стотину окултних симбола разних организација: масонских, спиритистичких  и скоро свих древних култова плодности.

У средишту собе налази се велики црни углачани блок, монолит. То је обрађени камен и представља слободне зидаре. Необрађени блок симболично представља човечанство које се, употребом компаса и угломера, обликује и углачава у једнолику глатку правоуглу циглу која је спремна за употребу у градњи. То је масонски симбол рада на масама људи, које се под њиховом контролом формирају у готов блок, а за градњу Новог светског поретка. Ово је модерна примена науке Адам Вајсхаупта о људском “усавршавању” радом! Избављење кроз рад!

Изнад врха црног блока налази се светиљка на плафону. Она баца зрак светлости на црни блок. Ово симболише светлост сунца (или “бога сунца”) која баца своје семе, или семење, да оплоди земљу. Сунце овде представља Луцифера (“лучоношу”). Намера Уједињених нација је, сасвим сигурно, израсти у једну светску владу, са светском религијом “Новог доба” (“New age”) и Луцифером на врху!

Уз презентовану собу, у УН постоји и официјелни инструктор медитације, индијски гуру Sri Chinmoy који два пута недељно медитира са свим заинтересованима у соби за медитације. Он је, својевремено, посетио и Београд на својој турнеји по свету и пуштао нам своју музику и говорио стихове о љубави и зajeдништву целог света. То је био перформанс за све оне New age следбенике, који воле на пример Харе Кришна покрет и њихову игру и песме (типа “харе-харе-рама-рама”).

Овакав глобалан пројекат под покровитељством УН-а многе људе уводи у дилему, и изазива подељена осећања, како позитивна тако и негативна. Једни наивно мисле да је то одлична ствар која екуменски спаја свет, да је то доказ победе Њу ејџ философије општег пријатељства, љубави и среће без предрасуда на планетарном нивоу, док други оправдано сумњају да је то једна од карика окултиста и светске елите у стварању Новог светског поретка.

На вама лично и вашој мудрости је да просудите којем ћете се „Царству“ приклонити.

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *