Вијести, Свијет

САД јавно подстичу грађане на убиство новорођене деце

 

1_bebeУ свету годишње умре преко 40 милиона деце. Деце која нису ни добила прилику за живот, деце којима су родитељи намерно одузели живот јер сматрају да је то њихово право. Преко 40 милиона душа годишње бесповратно је уништено јер је наука, која је у служби културе смрти, закључила да живот не почиње зачећем детета него нешто касније. Овај број односи се на намерне побачаје широм света.

Иако историја абортуса сеже у далеко античко доба његово спомињање и данас у свету изазива контроверзе. Упркос константној борби за живот од стране људи који цене и поштују живот, култура смрти проширила се на све земље света. Абортус је генерално допуштен у свим земљама на западу. Афричке земље и Латинска Америка забранили су побачај законом, али ни у тим земљама закони нису успели да сузбију високе стопе прекида трудноће.

Право на абортус једно је од оних права којима се ускраћују друга права. Право на живот темељно је људско право. Да би заобишли кршење тог закона научници су добили задатак да дефинишу када почиње живот. Они су своје рекли, а снажни феминистички покрети и снажне организације финансиране од светских влада обавиле су други део посла којим би се људи програмирали тако да убиство детета буде прихваћено као нормално односно као део живота. Људи, жене широм света постали су крвници и убице а да тога нису ни свесни.

Глобалисти, ловатори и манипулатори учиниће све да њихов план истребљења човечанства буде спроведен до краја. И наше здравствено васпитање, које је тако снажно наметнуто нашој деци, део је тог плана. Деца се у најранијем узрасту ментално припремају да служе култури смрти. Култура смрти мора бити спроведена јер број људи на овој планети мора бити смањен. Али, изгледа да ова бројка од 40 милиона није довољно велика за иницијаторе ових нехуманих права.

Чедоморство као право

У САД-у се почело отворено разговарати о чедоморству (инфантициду) као праву. На јавној телевизији МСНБЦ у САД-у Мелиса Харис-Пери, америчка списатељица, политиколог, телевизијски водитељ и либерални политички коментатор с нагласком на афроамеричку политику, прошле недеље је у програму јавне телевизије имплицирала да она подржава убиство живог новорођеног детета.

Према Харис-Пери, живот почиње када родитељи осећају да живот почиње. Заједно с новом уврнутом “етиком” аргументоване од радикалне левице, то може укључивати месец или годину након што се дете роди. Зато вас морам упозорити да у овом тексту није реч о обичном абортусу. Реч је о убиству деце након што су рођена. Једном кад се дете роди живо, прекинути живот више није и не може бити избор. То је убиство према свакој правној и моралној норми. До сада, могли су уверавати жене широм света да њихово дете у утроби није живо, али кад се дете једном роди не би требало више бити сумње. Али сада ни то није тако.

Водитељка телевизијске куће МСНБЦ Мелиса Харис-Пери инсистира да живот почиње тек када родитељи имају осећај да почиње. Харис-Пери изјавила је ову страшну ствар на националној телевизији 21. јула у МСНБЦ шоу. Овом изјавом Харис Перy истакла је како се треба допустити убиство новорођенчади нападајући науку која недвосмислено наводи како је рођено дете заиста живо.

Занимљиво је како је уопште потребна нека наука да би људи могли разазнати живо од неживог. Овај напад на науку од стране Харис-Пери само је сценски игроказ и план коме ће се и наука временом прилагодити. На крају, доћи ће до тога да ни сами нећемо знати јесмо ли живи или не.

Али овде се не ради о некаквим чудацима који заступају радикални побачај. Ради се о правој правцатој кампањи под називом “пост-порођајни побачај”. Под маском демократије, подржаваоци овог побачаја (тј. убиства) сматрају како је њихово право убити дете у првој или другој години дететовог живота. Многи сурадници Мелисе Харис-Пери сматрају како је у реду да родитељ одлучи хоће ли дете живети или не чак до треће године живота.

Такође, то се назива “побачај четвртог тромесечја”, а назив је дао “паметни” организатор петиције која је недавно спроведена на улицама Универзитета Џорџ Масон. Готово сви од којих је затражено да потпишу петицију то су и учинили! Један од студената је чак и упитао би ли тај поступак (абортус четвртог тромесечја) “штетно деловао на дете.”

“Па дете не би више било тамо”, одговорио је организатор анкете, након чега су студенти наставили потписивати петицију. Погледајте видео.

Иако овај видео говори колико су Американци “глупи” и испразни, морамо нагласити да они нису рођени такви. Они су испрограмирани да би се култура смрти спроводила без превеликих питања јавности.

Убице живе деце под етикетом “побачаја”

Морамо увидети куда све ово води. Ту се не ради о обичном препирању о правима жене, о расправљању када је боље извршити побачај, први или други месец трудноће. Ово чак није ни расправа о побачају у трећем месецу трудноће, врсте побачаја који је опасан и по живот мајке.

Ово је, заправо, искрена жеља радикалне либералне левице која је за легализацију “абортуса” деце након што су рођена жива. Они својом кампањом желе родитељима дати законско право да убију децу, ако одједном одлуче да их не желе.

Вратимо се Харис-Пери, њеној радикалној бренд култури и идеологији смрти, која каже да родитељ може “одлучити” да беба рођена жива заправо није још увек жива. Ту родитељ може чекати и видети да ли је беба добро одгојена, довољно лепа и слатка или има праву боју коже пре него што одлучи хоће ли је задржати или је убити. “Ако би такву идеологију предводио неко попут, рецимо, Џорџа Буша, махнито би се исмејавали варварским чином и чином против човека, али када се идеја за убиство новорођенчади гура под либерале, занимљиво је да сви ћуте, чак и потврђују” коментаришу поједини згрожени амерички медији.

Кад је трудноћа жељена, лако је мислити о беби као о “кврги” – каже Мелиса Харис-Пери , што значи да, кад је трудноћа нежељена, по Харис-Пери беба више није ни “кврга”. Произлази да је само маса мртвог ткива којом се може располагати по вољи. Чињеница да “кврга” резултира живим порођајем никада није призната од стране људи попут Харис-Пери. Дете није “живо” све док се не одлучите да јесте!

Недавно, два црна родитеља била су шокирана када је жена родила белу бебу. Према Мелиси Харис-Пери, ово двоје црних родитеља сада могу “одлучити” да њихово бело дете није уопште живо и могу починити чедоморство које се преформулише као “пост-порођајни побачај.”

То је оно што заговара радикална левица, бебе нису људи и у реду је да се убију чак до три године старости.

Новорођенче нема “морално право на живот”

Студија објављена у часопису Journal of Medical Ethics (часопис Медицинске етике) тврди да новорођенче нема “морално право на живот”, из чега следи да, заправо, није “особа.” Аутори Алберто Гиубилини са Универзитета у Милану и Франческа Минерва, постдокторски сарадник на Универзитету у Мелбурну (Центру за примењену филозофију и јавну етику), хероји су радикалне левице. Они тврде да би чедоморство требало бити легално, али преименовано у “пост-порођајни побачај.”

Они инсистирају на томе да новорођенчад нема право на живот и да родитељи могу једноставно да “одлуче” да ће убити своју децу из неког разлога, укључујући и осећај да ће дете бити прескупо за подизање или, на пример, ако одједном открију чињеницу да новорођена беба пуно плаче.

“Уместо да је стварна особа, новорођенче је потенцијална особа”, пишу аутори студије. Они се заправо не рачунају као људска бића све док се родитељи одлуче шта им је чинити. Изгледа да либерали попут Мелисе своје закључке вуку управо из овог истраживања. Занимљиво је како се ти исти либерали залажу за све врсте једнакости док с друге стране тврде да тек рођена деца нису жива и нису људи. Они се грчевито боре за права расних мањина а с друге стране подстичу убиства мале деце. Ти исти либерали кажу како је сваки живот светиња али са изузетком дечијег живота који би требало бити најсветији, док их они сматрају потпуно безвредним.

Кад је у питању узимање живота, про-абортус либерали увек су за то и у сваком облику.

Мелиса Харис-Пери је заговорник савременог холокауста

Људи попут Мелисе Харис-Пери су нови заговорници модерног холокауста. Они су промотори анти-људске Агенде која дословно подстиче друге да убијају властиту децу.

Не знам како размишљате ви, али мени је немогуће прихватити легализацију убиства деце која су рођена и дишу где год да се то у свету догађало. А либерална левица у САД-у управо то гура. Њихов циљ је легално убиство деце од стране родитеља до треће године живота.

Таква Агенда је одвратна, ако не и стварно демонска. А чињеница да људи попут Харис-Пери рекламирају то насиље култа смрти на телевизији МСНБЦ која служи као пропагандна грана Беле куће само додатно доказује да је у ову пропаганду идеологије смрти уплетена политичка врхушка.

Где год окренете, спроводе се напори који сеју расну мржњу, убиства невиних беба, тровање храном, хемијску лоботомију деце вакцинама, медицинско и економско поробљавање маса.

Европа није ништа боља

Недавно је и европска Белгија показала колико учествује у поменутој култури смрти. Наиме, у парламенту су недавно предложили легализацију еутаназије тешко болесне али живе деце, али на тај начин да о њој не одлучују родитељи него сама деца.

У сваком случају морамо се припремити на све већу и чешћу кампању против живота. Запамтите, она ће увек испливати под маском демократије и либералних права појединца. На крају текста морам напоменути како либерали попут Мелисе нису самоиницијативно одлучили да на јавном програму говоре о убијању деце. Они су добили своје улоге које су стратешки припремљене да се људи полако али сигурно навикну на нормалност одузимања живота.

Ти људи не служе Створитељу човечанства него појединцима скривеним у сенци свеопштег зла који се на све начине труде да униште оно невино, добро и људско. Због тога су деца највише подложна њиховом злом плану уништења јер она се рађају чиста и беспрекорна, без греха и без мржње. Поменути појединци зазиру од чистоће јер њихова искварена и прљава душа не може функционисати заједно с лепотом живота створеног од Бога.

Извор: dnevno.hr/

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *