Вијести, Свијет

„Марсовци срушили малезијски Боинг изнад Донбаса?“

СА „ДОКАЗИМА“ ПРОТИВ РУСИЈЕ И ДОНБАСА – ЗАПАД ЈЕ ОБАРАЊЕ МАЛЕЗИЈСКОГ БОИНГА МОГАО ПРИПИСАТИ И МАРСОВЦИМА

        АМЕРИЧКА пропаганда је у 2014. години достигла савршенство и превазишла је Гебелса, догађаји у Украјини то потврђују, наводи се у колумни Раула Мејџера на сајту The Ron Paul Institute.

RON PAUL INSTITUTE: Америчка пропаганда престигла Гебелсову

        По његовом мишљењу, 2014. годину карактерише појава бесконачних ничим поткрепљених тврдњи у америчким медијима. А најеклатантнији пример празних изјава су информације о догађајима у Украјини.

        Медији још увек нису изнели никакве доказе као потврду за своје оптужбе на рачун председника Русије поводом догађаја у Украјини, при том кијевска влада, коју су устоличиле САД и ЕУ, још није решила ниједан проблем, а послала је армију да убија сопствене грађане, истиче Мејџер.

        Када је летос оборен малезијски Боинг 777 (лет MH17), то су исто приписали Русији и устаницима Донбаса, али докази за ту верзију никада нису изнети.

        Можда су то заиста урадили устаници, али с тим доказима не може се искључити ни варијанта да је то дело руку Марсоваца, иронише Мејџер.

        У међувремену, против Русије се уводе нове санкције, које стварају тешкоће како руском народу, тако и европском бизнису, истиче он.

Лажи и преваре?

Лажи и преваре?

По Мејџеровом мишљењу, ниво образовања у данашњем западном свету требало би да натера људе да се критичније односе према информацијама које подносе званични медији. Зато он сугерише америчким читаоцима и гледаоцима да траже алтернативне изворе информисања.

Извор: Факти.рс

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *