Свијет

Марин Ле Пен: Пред Француском је животно важан избор – патриоти против глобалиста

ОБЈАВИЛА: ДА ЈЕ НАЦИОНАЛНИ ФРОНТ УТРОСТРУЧИО УТИЦАЈ У ПРОВИНЦИЈИ И ДА ЈЕ РЕЖИМ У АГОНИЈИ

         ЛИДЕР француске партије Национални фронт – Марин Ле Пен – позвала је своје присталице и смпатизере да се још активније боре против „режима који је у агонији“.

         Национални фронт је у три региона изгубио против удружених републиканаца Николе Саркозија и социјалиста Франсоа Оланда, а Ле Пен је још рекла:

         „Хвала свим Французима који су гласали за Национални фронт, а њих је овога пута било преко шест милиона. Хвала и стотинама хиљада које су нас подржаве у другом кругу регионалних избора. Честитам свима који нису устукнули пред засташивањима и манипулацијама. И речи и дела представника извршне власти између два изборна круа  изазивају забринутост и терају нас да размишљамо о опасностима које собом доноси овај режим који је у агонији“.

         Ле Пен је посебно нагласила да су регионални избори – иако је Националном фронту измакла победа – за њену партију „велики корак напред“:

         „Спискови наше партије на претходним регионалним изборима добили су у просеку 9,17 одсто гласова, а сада – 30 одсто! Национални фронт је постао главна опозициона снага у регионалним скупштинама Француске“.

Вођа француске партије Национални фронт – Марин Ле Пен

Вођа француске партије Национални фронт – Марин Ле Пен

Нагласивши да ће одмах започети припреме за парламентарне и председничке изборе 2017-те, подвукла је:

„Пред Француском је избор од животне важности: глобалисти против патриота. У име наше борбе за идентитет Француза и Европљана, а у служби вечне Француске – позивам вас да нам се прикључите. По целој земљи ћемо формирати комитете који ће у своје редове примати све Французе, независно од порекла, који желе да учествују у враћању наше земље себи“.

Извор: Факти.рс

Коментариши чланак

Коментара