Вијести, Свијет

Ју Ес Еј тудеј: Фијат 500Л-најбољи начин да вас примијете за мало новца

031250

Нови „Фиат 500Л“, који се од прошлог мјесеца налази на америчком тржишту, има карактеристичан изглед, спада у ред јефтиних возила и у себи носи своје европско поријекло, пише дневни лист „Ју Ес Еј тудеј“ (USA Today), у тексту посвећеном аутомобилу који стиже из крагујевачке фабрике.

Најтиражнији дневник наводи да тренутно на путевима САД нема возила које је слично новом „Фијатовом“ аутомобилу, описујући га као удобан, поуздан и довољно велик за америчке стандарде.

„Он је одлична комбинација мини-кросовера, пођеднако прилагођеног да иде кроз град, као и за дуга путовања по ауто-путевима. Са ручним мјењачем од шест брзина, апсолутно је експлозиван у вожњи“, оцјењује се у анализи „Ју Ес Еј тудеја“.

Амерички дневник хвали и стаклени кров на „Фијату 500Л“, наводећи да он возилу даје осјећај отворености и простора, а уз све помаже и за бољи преглед током вожње.

„Са цијеном основног Поп модела од 19.100 долара, ‘Фијат’ је најјефтинији начин да вас примијете. Чак и најскупљи Лоунџ модел, са кожом и аутоматским мјењачем не прелази 27.895 долара“, додаје се у тексту.

Амерички дневни лист истиче да је, и поред тога што је „Фијат“ склопљен у „српској фабрици која је правила суморни ‘Југо’ током осамдесетих година“, његов основни квалитет одличан.

„Ако се америчким купцима свиди његов изглед и донекле непознато име Фијата на овим просторима, 500Л би могао да буде први италијански аутомобил који ће бити прихваћен у САД“, закључује се у тексту.

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *