Вијести, Мишљења

Ширењем панике до профита

Медицина: Принцип здравствене мафије: свако је болестан док се не докаже  да је здрав

Уочи редовне годишње епидемије коју ће за рачун увозника и произвођача вакцина, прогласити Министарство здравља, добро је знати да се у капиталистичкој медицини профитира само на болестима. На тај начин, здрави неће бити пожељни. Зато ће лекари имати задатак да људима што више проналазе којекакве болести.

vakcina

Судећи по прописима који нам стално намеће Светска здравствена организација циљ здравствене политике у 21. веку биће константна забринутост и страх за здравље што већег броја људи на планети. Идеја је да се они у страху сами одлучују за све врсте медицинских скрининга (скопија и анализа којечега), те да превентивно лечење постане  важније од хране.

Показатељ ове нове законом прописане здравствене политике која се стручно назива превентивном медицином (у преводу на српски значи „спречавајуће лечење“, а што је чист апсурд) је и недавни случај лекарке из Неготина, др Наде Михајловић, која је правоснажно осуђена због „тешког дела против здравља људи и несавесног лечења“.

Ова докторка је пропустила да на време открије да њена пацијенткиња (А.Т.) , која је у ствари била трудница и која се успешно породила по трећи пут, можда има у себи  канцерогени процес. За труднице се некада веровало да су здраве жене, али данас се то мора доказати посебним тестовима. Шта зна Природа?

Медицинска литература каже да се канцер може развијати и више од 10 година у нечијем организму, па се на томе темељи и претпоставка да га је и поменута трудница А.Т. у некој фази развоја већ имала када је дошла код гинеколога др Михајловић.

А.Т.  је осам месеци након успешног порођаја умрла од канцера. Иако је докторка Н.М. гинеколог, а не онколог, суд је сматрао да је морала одмах да посумња да ова жена можда има канцер, па је њено не претпостављање могућег постојања ове болести (мада су могле можда и неке друге болести да се нађу да су тражене) окарактерисала као „несавесно лечење“. Пошто је лечење (медицина) бесмислено, уколико не постоји болест,  Светска здравствена организација (СЗО)  измислила је превентивну медицину и наложила протоколима обавезна тестирања на канцер сваке труднице. На ХИВ се труднице не тестирају, јер би постојећи тестови на свакој трудници били позитивни.

Посебно се инсистира на што ранијем откривању поменутог канцерогеног процеса (јер он може и да се заустави и да се канцер учаури) а то није добро за фармакобизнис. Пошто је лечење канцера једно од најпрофитабилнијих фармацеустких тржишта, лекари су добили задатак да што више раде на његовом откривању.

 Зато се за сваку трудницу (која не може да избегне посету лекару) мора претпоставити да је болесна, док се скринингом (анализом, скопијом, исечком) не докаже да није. А поменута  „несавесна“ докторка из Неготина је то пропустила и зато јој следи затвор. Да је некога убила колима на пешачком прелазу, лакше би прошла. Али, угрозила је велики бизнис Велике фарме (Биг Пхарма). Само наивни верују да нечији живот вреди.

О томе да тумори могу бити годинама чак и деценијама учаурени (што значи успавани) и да њихово постојање не ремети никакве биохемијске процесе у организму

нећемо овде образлагати, јер смо о томе већ писали раније.  Нећемо отварати ни тему да се канцер не развија док се у организам не унесе одређена канцерогена микоплазма, а која је неким вакцинама и такозваним органским лековима већ унета милионима људи широм света. Ове теме је Таблоид већ више пута обрађивао.

СЗО као Видовита Ванга

Дакле, суштина читаве „превентивне медицине“ (спречавајућег лечења) заправо није ништа друго до психолошка операција масовног утеривања страха и стварање тржишта за разне хемијске тестове са посебно моделираним агенсима, као и продаја апарата за скрининг. Ипак највећи бизнис је била и остала продаја вакцина чије се давање назива „профилакса“ (на српском предострожност).

И овде се СЗО јавља као видовњак који унапред процењује где ће се која заразна болест појавити, па се лекари (посебно епидемиолози и вирусолози)  као војници одмах мобилишу како би деловали профилактички. Чак и када епидемија већ избије, профилактичке вакцине се ипак дају. Немојте се позивати на логику, јер сви правилници о имунизацији које прописује СЗО јасно кажу да „епидемија заразне болести против које се спроводи имунизација није контраиндикација за имунизацију лица против те болести“.

СЗО иначе редовно објављује своје визионарске извештаје где ће се у свету највише развијати које болести. И нико ко хоће лекарску лиценцу не сме у то да сумња. Профилакса је тако постала још један фантастичан бизнис. Али, пошто нема болести без агенса, они се морају масовно у људске (али и животињске) организме убацивати. Наравно, са надом да ће кад тад код одређеног процента људи изазвати којекакве болести.

Извор: Седма сила

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *