Вијести, Регион

Зоран Живковић: Нека Вучић открије ко је крив за пад војног хеликоптера

НАЈАВИО ДА ЋЕ СЕ НОВА СТРАНКА ПРИКЉУЧИТИ 25. АПРИЛА
ПРОТЕСТУ ДС ПРОТИВ ВЛАДЕ У БЕОГРАДУ
        ПРЕДСЕДНИК Нове странке Зоран Живковић изјавио је да је одговорност премијера Србије Александра Вучића да каже ко је крив за пад хеликоптера код Београда у коме је 13. марта погинуло седам особа.

         „Оно на шта држава увек мора да да одговор је питање грађана ко је крив. Кад Александар Вучић каже да он преузима одговорност, то значи да он треба да оде у затвор ако се десило нешто против закона, а не да он преузимањем одговорности преузима улогу рециклаже за одговорност“, рекао је Живковић на конференцији за новинаре у Београду.

        Он је најавио да ће се његова странка придружити протесту против власти које 25. априла у Београду организује Демократска странка (ДС):

         „То је примерено да се одржи, јер опозиција и грађани имају пуно тога да замере власти“.

        Хеликоптер је у Београд превозио животно угрожену бебу из Новог Пазара, а у јавности се спекулисало о томе да ли је нарушен ланац командовања у операцији, као и о томе због чега је хеликоптер слетао у Београд упркос лошим временским условима.

        После пада војног хеликоптера формиране су две комисије. Комисија за испитивање пада хеликоптера Ми-17, коју је формирао начелник Генералштаба Војске Србије, саопштила је 18. марта да је завршила рад и да је извештај поднет заменику Вишег јавног тужиоца у Београду. Садржај извештаја није познат јавности.

        Бета

Председник Нове странке Зоран Живковић

Председник Нове странке Зоран Живковић

Извор: Факти.рс

Вијести о…: Ко је већи фолирант, лажов и преварант?Ко више баронише? Колико ова странка има чланова? Зашто је латинична? Што ближе Европи? А даље од Србије?

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *