Регион

Српство на распродаји и Свети Саво као коцкар!

Петар Милатовић Острошки

Петар Милатовић Острошки

Прође Божић, Православна Нова Година, Савиндан, али оста антисрпски континуитет међу тужним Сербима од којих је, бојим се, и Бог дигао руке!

Како и не би кад неки организоваше продају Бадњака, две гранчице са три сламчице за по 5 евра, Светосавске академије по иностранству наплаћујући скупе улазнице. Други по иностранству организоваше Светосавске балове и приход од лутрије (је ли Свети Саво постао Бинго?) уплатише католичкој хуманитарној организацији у држави која је са Немачком предњачила у најгорем србоциду крајем срамног двадесетог века.

Таман посла да је приход са Светосавског бала уплаћем Човекољубљу у Београду, или подељен српској сиротињи на Косову и Метохији. Није ЕуРОПСКИ и није политички коректно!

Надам се да ће са следећег Светосавског бала приход бити уплаћен Хашиму Тачију и Рамушу Харадинају за модернизацију шиптарске војске на Косову и Метохији, јер амерички војни буџет је дотакао дно! Широка српска душа, шта ћеш!
Чуди ме да екуменисти, најмодернији антисрпски сатанисти, нису на Светосавским академијама и Светосавским баловима окачили слике Алојзија Степинца, Крунослава Драгановића, Сотоне фра Филиповића и других католичких архизликоваца.

Питам се, тобоже наивно: из чијег све то крвавог новца пада заборав на сва српска Јадовна и Јасеновца?!

Питање је на месту јер би многи хтели да са православних певница славе крвавога Алојзија Степинца!

Прво раскрчмише српске територије по Титовом и Хитлеровом тестаменту, мада још нису довршили оно о чему нису сањали ни Броз, ни Павелић (следе: Стари Рас, Прешевска долина, Војводина и источна Србија!), а већ на распродаји понудише бадњаке, припадност Српству, а Светог Саву претворише у коцкара са богатим лутријама на Светосавским баловима.

И тако, нема нам друге, кад се са целим народом коцкају програмиране слуге, сем да видимо ко су они, осведочени идеолошки камелеони!

То су они исти који су славили Титов лажни рођендан, братоубиство на Ивањдан, лажни дан републике на дан смрти Марије Терезије.

То су они исти који су играли Козарачко коло у југо-комунистичким кубовима: Братство и јединство, 25. мај, Сутјеска, Кадињача, па те исте југо-комунистичке клубове прекрстише у: Видовдан, Кнез Лазар, Цар Душан, Круна и тако даље.

Сада они исти метанишу толико нападно да та врста фарисејства опасно угрожава менталну хигијену. Врхунац моралне первезије је организовање лутрије на Светосавском балу, а врхунац спрдања са целим српским народом је тај што је приход од лутрије није отишао у руке гладних Срба на Косову и Метохији, него…., овде ћу да застанем, јер није ред да читаоце бомбардујем информацијама које поседујем, о чему ће бити речи у мојој новој књизи БЕЧКЕ АЛЕ!

Коментариши чланак

Коментара