Вијести, Регион

Смета – не смета?

Фото-вест: Нишлије не желе да „славе Београд“

Билборди „Славимо Београд“ налазе се код кафане „Стара Србија“, „Нитеx-а“, на путу Нишка Бања – Ниш …

Билборди са натписом „Славимо Београд“, који су се одмах после представљања мастер плана пројекта „Београд на води“ појавили и у Нишу, изазвали су незадовољство многих грађана.

Коментарима и страницама на друштвеним мрежама, многи су изразили незадовољство због овакве кампање компаније „Игл Хилс“ на „сиромашном југу“.

Перишић: Мени билборд не смета

Након што је постављање билборда у Нишу са рекламом пројекта „Београд на води“ изазвало незадовољство многих Нишлија, градоначелник Ниша Зоран Перишић каже да њему они не сметају.

Према његовом мишљењу, „код нас постоји урођена мржња према свему што није из Ниша“.

– Ја то не разумем. Ја се трудим да се, као и већина вас, понашам космополитски. Једна нетрпељивост према другима није примерена становницима овог града. Мени не смета тај билборд, ако сте то хтели да чујете из мојих уста – истакао је градоначелник.

Славимо Србију без Косова? Заборавимо на Видовдан?

Славимо Србију без Косова? Заборавимо на Видовдан?

Додао је и да мисли да је пројекат „Београд на води“ добра идеја.

– Како да ја коментаришем билборде на којима пише: „Славимо Београд“? Ево можемо, као империја која узвраћа ударац, да пошаљемо билборде када ми нешто припремимо у Нишу тог типа, да их дистрибуирамо по Србији и да славимо Ниш. Не знам ни ко их је поставио, ни која је идеја. Идеја „Београда на води“ је добра, ако ће то да упосли Србију, да да нова радна места и да подигне рејтинг Србије – рекао је Перишић.

Извор: Јужне вести

Вијестио: Аутобуси који „раде“ на нишким улицама су регистровани у Београду и тако је већ годинама? Да ли су „београдски“ градски аутобуси регистровани ван Београда?

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *