Вијести, Регион

Следећа порука СНС може бити – шта ће нам избори кад имамо премијера!

ВИСОКИ ФУНКЦИОНЕР ДС ТВРДИ ДА ГА ЈЕ ПОЛИЦИЈА ЛЕГИТИМИСАЛА НА УЛАЗУ У МИОНИЦУ И ПИТАЛА ГДЕ ИДЕ…

          „СНС данима ради у Мионици оно што је радила и у другим местима за локалне изборе, Врбасу или Оџацима, а да нико за то није одговарао. Дошли смо да смиримо страсти колико год је то могуће како би се избори привели крају. Не треба нико са стране да долази и сеје злу крв, у Мионици се мора живети и после избора“, рекао је високи функционер ДС Борислав Стефановић.

          Он је у Мионици оценио да су ови догађаји последица поруке да су напредњаци „земљу отели од разбојника и вратили народу“.

          „То је лице овог режима, можда ће следећа порука бити да нам не требају избори јер имамо премијера. Ствари треба вратити у уставне и европске норме“, додао је Стефановић.

          Он је такође казао како га је полиција легитимисала на улазу у Мионицу и питала где иде, што „најбоље говори о томе у каквој земљи живимо“.

          „Ако не ћутите, проћи ћете као Гавриловић. Ако покушате да се супротставите, бићете на насловним странама таблоида. На сваким локалним изборима исти људи иду и туку, а полиција не реагује. Овако се ни 1990-тих није обрачунавало се политичким противницима“, рекао је новинарима функционер ДС-а Балша Божовић и оценио како је „држава капитулирала и не реагује“.

          Одборнички кандидат демократа Драгољуб Вишић из села Ђурђевац потврдио је агенцији Бета да је прошле ноћи имао „великих проблема, због чега је његову кућу до јутрос чувала полиција“.          

Шеф посланичке групе ДС Борислав Стефановић

Шеф посланичке групе ДС Борислав Стефановић

Гавриловић је претучен у селу Наномир, а младића из групе активиста СПС су нападнути у центру Мионице.

(Извор: Бета)

Извор: Факти.рс

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *