Вијести, Регион

СКУПШТИНА АП КиМ: Улазак Срба у Мустафину владу – ново признање „Косова“

КАКВИ СУ ОНДА НЕПРИЈАТЕЉИ СРБИЈЕ АКО СУ ПРИЈАТЕЉИ ОНИ КОЈИ ЈОЈ ОТИМАЈУ ШЕСНАЕСТ ПОСТО ТЕРИТОРИЈЕ?

  • Изјаве Александра Вучића  и Ивице Дачића да се може ући у ЕУ и сачувати целовитост Србије још једна је у низу крупних обмана и подвала режима, или како би Срби са Косова и Метохије казали „завођење за Голеш планину“

        УЛАЗАК Срба у институције самопроглашене државе Косово уз дозволу званичног Београда само је још једно у низу тзв. пузајућих признања ове парадржавне творевине од стране садашњег режима.

        Управо данашњи носиоци власти у Србији, на власти су били и у време владавине Слободана Милошевића, живо се сећају да Шиптари са Косова и Метохије више од дванаест година нису учествовали у политичком животу Србије. Још мање су били део власти на нивоу Републике или Покрајине.

        Нажалост, садашња политичка гарнитура са Вучићем, Дачићем и Николићем је заменила националну идеологију проевропском због моћи, власти и новца.

        Да је новац темељ промене идеологије сведочи данас да буквално иза скоро свих хапшења због крађе и лоповлука стоје припадници Социјалистиче партије Србије.

        Да би обманула и преварила грађане Србије, власт, институције самопроглашене државе Косово назива привременим иако је тзв. државу признало више од сто земаља од којих је највећи део оних за које актуелна власт каже да су то пријатељи Србије.

        Какви су онда непријатељи Србије ако су пријатељи они који јој отимају шеснаест посто територије?

        У ове скоро три године владања актуелног режима – он је de facto призао независно Косово јер је успоставио границу између централне Србије и Косова и Метохије, признао личне карте и пасоше самопроглашене државе Косово, уз  демонтирање свих институција државе Србије на Косову и Метохији заокружујући државност ове сепаратистичке творевине.          

        Имајући у виду да режим свесно обмањује грађане Србије и да полако али сигурно успоставља на делу територије Србије независну државу на рачун уласка у ЕУ, Скупштина аутономне покрајине Косова и Метохије, састављена од представника српског народа бираних по Уставу и закону државе Србије, захтева од садашње власти да уважи вољу грађана државе Србије на Северу АП КиМ исказану на референдуму одржаном на Сретење 14. и 15. фебруара 2012. г. на коме су се грађани Севера АП КиМ апсолутном већином изјаснили да су против уласка у институције тзв. државе Косова и да су за очување територијалног интeгритета државе Србије.

        Изјаве Александра Вучића  и Ивице Дачића да се може ући у ЕУ и сачувати целовитост Србије још једна је у низу крупних обмана и подвала режима, или како би Срби са Косова и Метохије казали „завођење за Голеш планину“.

Скупштина самопроглашене „државе“ Косово

Скупштина самопроглашене „државе“ Косово

Није коректно да садашња власт толико потцењује памет сопственог народа који јако добро схвата да се у ЕУ не може ући са Косовом и Метохијом.

(саопштење Скупштине Аутономне покрајине Косово и Метохија)

Извор: Факти.рс

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *