Вијести, Регион

РАШКОВИЋ ИВИЋ: Није Еди Рама понизио Србију већ – Александар Вучић

ЈЕДИНИ ПРАВИ ОДГОВОР ДРЖАВЕ СРБИЈЕ МОРАО ЈЕ ДА БУДЕ ОТКАЗИВАЊЕ ДАЉЕГ ГОСТОПРИМСТВА И ПРЕКИД ПОСЕТЕ

  • Снисходљивошћу српске власти према Бриселу и Вашингтону, који су инсистирали на овој срамној посети, Србија је још једном понижена и ту никаква квазипатриотска реторика председника Владе Србије не може да помогне

        ПОСЕТА албанског премијера Еди Раме Србији вишеструко је скандалозна.

        Скандалозно  је што је до ње уопште дошло у тренутку када би је свака држава домаћин, која држи до себе, одложила на неодређено време.

        Скандалозна је због дипломатског инцидента  и бруталне провокације од стране госта до које је дошло на конференцији за новинаре, али највише због неадекватног одговора председника Владе и чињенице да је безобзирном провокатору Еди Рами дозвољено да посету Србији несметано настави посетом Прешеву.

        Није премијер Албаније, јер и не може, понизио Србију, већ је то учинио председник српске Владе.

        Нико споља, а понајмање Еди Рама, не може да понизи Србију: могу, као што то и чине, да је вређају и да је уцењују, али да је понизе могу само они који Србију представљају, а на уцене пристају и на увреде непримерено одговарају.

        Једини прави одговор државе Србије албанском премијеру на његов отворен непријатељски гест према Србији морао је да буде отказивање даљег гостопримства и прекид посете.

Еди Рама са Александром Вучићем

Еди Рама са Александром Вучићем

Овако је, снисходљивошћу српске власти према Бриселу и Вашингтону, који су инсистирали на одржавању ове срамне посете, Србија још једном понижена и ту никаква квазипатриотска реторика председника Владе Србије не може да помогне.

Извор: Факти.рс

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *