Вијести, Регион

Одборник Ђенадић поцепао понуду за ТВ пренос седница Скупштине града

Чачак – На дневном реду данашњег заседања Скупштине града нашао се и предлог одлуке о поверавању директног ТВ преноса седница овог тела. Одборник Ђенадић поцепао понуду за ТВ пренос седница Скупштине града.

Надлежна комисија је прихватила понуду конзорцијума локалних телевизија “Галаксија 32” и “Телемарк”, а одлука је усвојена већином гласова присутних одборника.

Међутим члан одборничке групе Двери, Ацо Ђенадић, критиковао је наведене медије, јер су понуду доставили попуњену, како је рекао, “усташком латиницом”.

“Секретар локалног парламента мора да поштује Устав, закон и статут овог града. Овакву понуду требало је да врати као аљкаву, али је то прихваћено, јер вама ћирилица није важна, баш вас брига. Да сте озбиљна скупштина тражили бисте да се документ попуни ћирилицом како доликује”, изјавио је он.

Ацо Ђенадић цепа понуду за ТВ пренос

Ацо Ђенадић цепа понуду за ТВ пренос

Ђенадић је потом испред председника Скупштине града, његовог заменика и секретара поцепао понуду конзорцијума две телевизије.

Секретар Скупштине града, Љубодраг Петковић, на то је одговорио да је су шефови свих одборничких група присуствовали отварању понуда и да том приликом нису уложили никакве примедбе.

“Немамо право да вратимо такву понуду. Уговор који ће бити закључен са телевизијама биће на ћириличном писму”, објаснио је он.

Извор: Глас западне Србије

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *