Вијести, Регион

Николићев говор прекинут на Газиместану

ПОКУШАО ДА СМИРИ МАСУ РЕЧИМА „СВИ СМО МИ СРБИ“

  • Већа група младих прекинула је говор председника узвицима „Издали сте Косово“, „Томо, Шиптару“, „Вулине, Шиптару“
  • Друга група грађана аплаудирала председнику уз повике „Живео Томислав Николић“, „Живела Србија“
  • У порти испред манастира Грачаница претходно је одржана Видовданска литургија коју су служили митрополит Амфилохије и владике Теодосије и Пахомије

         

ГОВОР председника Србије Томислава Николића пред Спомеником палим српским јунацима у Косовском боју на Газиместану у суботу прекинут је због увредљивог скандирања групе младих.

          Већа група младих прекинула је говор председника узвицима „Издали сте Косово“, „Томо, Шиптару“, „Вулине, Шиптару“.

          Истовремено, друга група грађана аплаудирала је председнику уз повике „Живео Томислав Николић“, „Живела Србија“.

          Николић је у више наврата покушао да смири ситуацију речима „Сви смо ми Срби“.

          Говор је прекинут, а полиција није интервенисала.

          За време говора председника бачена је и једна петарда.

          У порти испред манастира Грачаница претходно је одржана Видовданска литургија којој је присуствовало неколико стотина верника.

Српски председник Томислав Николић

Српски председник Томислав Николић

Литургију су служили митрополит Амфилохије са владикама Теодосијем и Пахомијем, уз саслужење свештенства и пратњу црквеног хора.

Бета

Извор: Факти.рс

Вијестио: Видите и овај видео снимак као и коментаре испод…

Коментариши чланак

Коментара

One comment on “Николићев говор прекинут на Газиместану

  1. TOMA NIKOLIC NE MOZE BITI VECI IZDAJNIK OD NJEGOVIH PRETHODNIKA
    ON SAMO IDE UTRASIRANIM PUTEM KOJE SU MU U NASLEDJE OSTAVILE PREDHODNE VLASTI !

    E, Srbi, Srbi…. Opametite se. Samo vi jedni drugima oci vadite i na taj nacin je neprijatelj Srbije postigao cilj. Zavadi pa vladaj. Dok se vi medjusobno krvite, Siptari vam se smeju iza ledja i sve ostale krvopije i krvozednici. Davno je porucio Sveti Sava : Samo sloga Srbina Spasava! Ili pouka dr. Arcibalda Rajsa : Cujte Srbi cuvajte se sebe! Siptari su slozni, Hrvati su slozni itd , i svi oni i udaraju na srbsko prokletstvo tradicionalnu srbsku neslogu. Oni velicaju i svoje ratzne zlocinace, a mni i svoje najkvalitetnije i najbolje ljude sikaniramo. Razume one koji su dobili novac od stranaca da to rade, oni su izdajnici , ali ne razumem one koji se ne bore protiv toga. Cak i jedan jedini glas protivljenja toj srbkoj neslozi , mogao bi daleko da se cuje. Kao planinski odjek, ako bi hteli da ga cujemo. A tp je odjek izgovorenih reci Sv. Save : Samo sloga Srbina spasava ! A sto se tice izdajnika , njih ce istorija izloziti javno pokoljenjima da dok kje sveta i veka crnog obraza budu izlozeni na stubu srama. Nije Tomislav Nikolic kriv, sto je nasledio politiku predhodnika . To je kao da su pravili put kroz nepregledne planine i krenuli jednim pravcem, e sad se treba vratiti unazad i praviti nove puteve. Nikolic samo ide putem koju su mu “ UTRASIRALE PRETHODNE VLASTI“ . Urazumite se, ne moze on preko noci resiti probleme svih njegovih predhodnika. Dozvolili ste da vam na funkcijama rukovodecim mestima u Srbiji budu Crnogorci, koji su prvi priznali Nezavisno Kosovo. Ne moze Toma biti veci izdajnik od Vuka i “ CRNOGORKE“ Danice Draskovic ! A oni su vam bili na vlasti, oni su surovali sa Amerima. Amerika podrzava Siptare. Siptari sve vise primaju katolicku veru. I Imbrahim Rugova je umro kao Katolik Petar! A i sami ste doprineli belom kugom. Siptari imaju po desetoro dece i vise, a vi jedno il nijedno. A stara poslovica kaze. cije stado onog i livada …. Razmislite, pre osude ma koga….

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *